Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

walonki berlacze, pilśniaki, filcówki, wojłokowe buty na skórzanej podeszwie, wkładane podczas mrozów. Etym. - ros. wálenki 'jw.' od walját' 'tarzać; falować; pilśnić (wełnę); partaczyć'.

iii tam - mam za to gumofilce :eviltong:

i dwa małe debile, z którymi zaraz jedziemy w buczynkę :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
na jaki konkurs - są jakieś z dziećmi po których mi wysłannicy PiSu nie zapukają do drzwi? :diabloti:

Buhahahaha.........:roflt: :roflt:

Czesc Waszka :lol:

Posted

[quote name='Maga100']hahahah, tak grzecznie acz stanowczo ją wyprosili, razem z pijaną Pysią, bo publicznie się przyznały, ze nie są dziewicami :evil_lol:
Przepraszam bardzo ale to Weszka wpadła w histeryczny śmiech jak powiedziałam że smok zaraz nas ( czyli dziewice ) porwie :cool3::cool3::cool3: Ja nie powiedziałam ze dziewicą nie jestem :evil_lol:
Witajcie mamałygi :eviltong::eviltong:

Posted

Malawaszka, co jest Bolusiowi?
Pewnie juz o tym pisalas, ale nie moge sie doszukac.

Pewnie to nic powaznego, bo na zdjeciach wyglada rewelacyjnie, jak okaz zdrowia, Luna tez dobrze wyglada.

Posted

Dzięki aja :loveu:

Kati - pełna diagnoza Bolusiowa będzie w ponidziałek po kolejnym badaniu krwi i moczu - wtedy będziemy wiedzieć czy to był pęcherz czy niestety nerki, ale wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują pęcherz bo ten mały szatan ma full energii, przestał siurkać dużo, apetyt ma jak zwykle za dziesięciu - teraz tylko :kciuki: za dobre wyniki nerkowe :kciuki: :kciuki:

Cześć Pysia :eviltong:

a ja teraz byłam na Off Festival w Mysłowicach - było superancko :multi:

Posted

Cześć Waszka :multi:

malawaszka napisał(a):
a ja teraz byłam na Off Festival w Mysłowicach - było superancko :multi:

a co? tam dziewictwa pozbawiali? :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

Kati - pełna diagnoza Bolusiowa będzie w ponidziałek po kolejnym badaniu krwi i moczu - wtedy będziemy wiedzieć czy to był pęcherz czy niestety nerki, ale wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują pęcherz bo ten mały szatan ma full energii, przestał siurkać dużo, apetyt ma jak zwykle za dziesięciu - teraz tylko :kciuki: za dobre wyniki nerkowe :kciuki: :kciuki:

to my w takim trzymamy kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: , i proszę wydrapać Bousia ode mnie :loveu:

Posted

dzięki Jojo - Boluś wymiziany :loveu:

dziń dybry byłem wczoraj w lesie bukowym :p

a ta sie znowu maskuje

kuku

inteligencja z oczu patrzy :diabloti:

król Boluś I

Król Boluś zawstydzony :razz:

perspektywa spod lunkowego brzucha :lol:

piękne, cudowne, moje ukochane bajkowe buczyny :loveu:

Strażnicy Trzebiesławskich Wzgórz :cool1:

Posted

malawaszka napisał(a):
Roczku nie PS :p to las bukowy, a tam zawsze ściółkę pokrywają liście - nic innego się nie uchowa bo buczyna jest zbyt kwaśna :cool1:

Na szczęście krótkie, różowe gatki Oliwki mówią wyraźnie jaka to pora roku:lol:

Posted

oo Vectra czyżby już nie obowiązywał zakaz słodzenia?? czy to tylko u tych z dobrymi aparatami nie wolno?? :evil_lol: :multi:

mój Królowiec dzielnie dawał radę w lesie wędrować :multi: cały czas bez smyczy i ani razu sie nie uderzył :razz:

ta sirota za to sie zglebiła ze skarpy bo pojechała po liściach :p

i jadła patyki co kończyło się:

Posted

PIKA napisał(a):
Waszka prowadzacie dziecko na smyczy?

Oliwkowa ma obsesję na punkcie smyczy i musi je cały czas nosić, a najlepiej prowadzić obydwa psy :lol: o ile z Bolusiem sobie radzi to Luna wyrywa jej rękę :cool1: no a z prowadzeniem na smyczy to ja jestem skłonna zakupić dziecięce szeleczki i smyczke :razz: wydaje mi się że na spacerze w mieście bezpiecziej tak trzymać dziecko, niż wyrywać mu rękę :p

Posted

malawaszka napisał(a):
no a z prowadzeniem na smyczy to ja jestem skłonna zakupić dziecięce szeleczki i smyczke :razz: wydaje mi się że na spacerze w mieście bezpiecziej tak trzymać dziecko, niż wyrywać mu rękę :p

Widziałam milion lat temu (jakieś trzydzieści, no może troszeczkę mniej) na molo w Sopocie takie dziecko prowadzone "na smyczy". Nikt na molo nie patrzył na morze, żadne widoki, nic z tych rzeczy, każdy gapił się na dziecko i rodziców:evil_lol: Ja też się gapiłam:lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
piękne, cudowne, moje ukochane bajkowe buczyny :loveu:

Zapraszam w Gory Bydlinskie - raj dla milosnikow bukowych klimatow :loveu:

Psiaki i zdjecia super :thumbs: