Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiecie co - kurde po raz tysięczny napiszę, że dobry i zaufany wet to skarb i po raz tysięczny biję pokłony przed Panią dr Machurą :modla:

badania Bolusiowe robiłam w dąbrowie w lecznicy u weta, który też wydawał się mi dobry, ale dziś pojechałam skonsultować z naszą wetką bo ona prowadzi Bolusia i kurde - tam kazali mi teraz tylko dać do końca antybiotyk i za 3 mies badanie kontrolne i tyle, a dr Machura zmieniła antybiotyk bo ten był za mocno obciążający nerki:angryy: , dała Ipaktine - taki proszek, który "neutralizuje" białko w jedzeniu, żeby odciążyć nerki, kazała do siebie dzwonić i mówić czy Boluś się dobrze czuje i w poniedziałek badanie krwi i moczu bo powiedziała, że wyniki mogą się poprawić jeżeli to wszystko od zap. pęcherza :kciuki: a jak się nie poprawią to od razu jedziemy z kroplówkami, a nie czekać trzy miesiące qrwa chyba tylko na to, żeby się te wyniki pogorszyły trzy razy :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Waszko to p.Machura to wcześniejsza p.Kałuża:cool3:

tak - ciężko mi było się przyzwyczaić do nowego nazwiska ale już przyswoiłam :lol: uwielbiam Ją po prostu :loveu: i burki są u Niej spokojniejsze niż u innych wetów :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']tak - ciężko mi było się przyzwyczaić do nowego nazwiska ale już przyswoiłam :lol: uwielbiam Ją po prostu :loveu: i burki są u Niej spokojniejsze niż u innych wetów :razz:oj takich wetów jak ona to ze świecą szukać ...jak Ozzulkowi trzeba było pobrać różne próbki i chłopak sie stresował na stole to pani pełzała przy nim na podłodze byle chłopcu porobić co trzeba , to samo było z badaniem krwi też pobierała bez stawiania na wysokości tylko ona schodziła do parteru.Widziałam też jak obsługiwała psiaka przy kroplówce ...niejeden ludzki lekarz musiałby brać z niej przykład....szkoda że my mamy tak daleko :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']jejku ja bym się chyba załamała jakby Ona się gdzieś wyeprowadziła :shake: nawet Lunek panikara stoi zawsze grzecznie na stoliku :loveu::razz:no jak już to w okolice rybnika :p

Posted

[quote name='malawaszka']opisane od postu 9938 :shake: dużo by pisać to jeszcze raz ;) chyba coś za dużo tych cyferek:razz:. Troszke powiększyłaś swoją galerię;)

Posted

paula_z napisał(a):
Czesc Weszko :lol:
A skad mialyscie te cialka? Zamowione? Ja kiedys organizowalam panienskie dla kolezanki i chcialysmy isc na striptiz; wiecie ze w calej Wawie nie bylo lokalu z męskim striptizem :-o :diabloti:

ja to nie bylo? :hmmmm:

W Lochu co środę, albo czwartek był :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
W Lochu co środę, albo czwartek był :lol:

2 lata temu juz nie bylo, dzwonilam chyba po wszystkich klubach go-go w Wawie :evil_lol:

Waszka :glaszcze: Wszystko bedzie dobrze z Bolutkiem :kciuki:

Posted

Waszko, :kciuki: za Bolutka!

Oj, tak, zaufany weterynarz to skarb! Ja jednak wróciłam z burkami do naszej starej lecznicy, tej, w której lekarz nie zauważył u Sabiny jeszcze jednego guza. Bo w polecanym mi Elwecie lekarz zrobił dokładnie to samo... tylko za większe pieniądze :shake: A przez swój błąd, nasz lekarz teraz trzęsie się nad oboma burkami chyba bardziej, niż ja ;) Choć ja i tak nigdy stuprocentowego zaufania nie mam, wolę się o jakimś schorzeniu dowiedzieć na własną rekę najwięcej, jak się da :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']waszka, beria - o ktorej jutro planujecie dojechac na miejsce? Ja w Zawierciu będę koło 10:30 i stamtąd ma mnie odebrać pay i jakis jeszcze chłopak.

uuuu ja popołudniu - myślę że koło 17-18 dopiero :placz:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']waszka, beria - o ktorej jutro planujecie dojechac na miejsce? Ja w Zawierciu będę koło 10:30 i stamtąd ma mnie odebrać pay i jakis jeszcze chłopak.

Daga jedziecie z dworca PKP ? Jak TZ mnie jutro nie podrzuci, to może zabiorę się z Wami :roll: Będę to wiedzieć, jak wróci do domu :razz:

Posted

Weźmiesz ze sobą brodacze :cool3: Chociaż jednego :cool3: Mój TZ obiecał, że przyjedzie po mnie z Gertrudą :roll: Najwyżej, jak zaczną się walki szybko uciekamy do domu :diabloti: