Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki dziewczyny - chciałabym żeby było dobrze, ale wet chyba nie pozostawił mi złudzeń bo powiedział, że wyniki mocznika i kreatyniny nie mają powiązania z infekcją pęcherza :shake:

Boluś wcina rapke

Posted

Wpadłam zapytać kiedy przyjeżdżasz do Morska, a tu takie wiadomości.
Bolutku, mały przystojniaku, czemu te wszystkie cholerstwa trafiają właśnie na ciebie, to niesprawiedliwe :mad: Musi być dobrze.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Waszeczko , ja myślę ,że to też przez te upały , nereczki pracowały intensywniej ...będzie ok .Tak sobie to tłumaczę ,ze nie może być inaczej:razz:
Monika, jak czytałam Twój opis z poprzedniego postu, to dokładnie to samo co Ala pomyślałam. Poważnie chory pies nie ma takiego apetytu:shake:
wymiziaj towarzystwo :buzi:

Posted

beria napisał(a):
Rozumiem. Czy Boluś dostaje już jakieś leki, czy nadal czeka na diagnozę ?

dostał antybiotyk, ale więcej będziemy wiedzieć po badaniu moczu w środę - to cholerne święto mi blokuje wszystko :angryy:

Aga chciałabym w to wierzyć, ale poczytałam na vetsewisie o mocznicy i tam napisali, że brak apetytu i chudnięcie to jest kolejne stadium - dziś mam czarne myśli :-( wiem że nie powinnam :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
dostał antybiotyk, ale więcej będziemy wiedzieć po badaniu moczu w środę - to cholerne święto mi blokuje wszystko :angryy:

Aga chciałabym w to wierzyć, ale poczytałam na vetsewisie o mocznicy i tam napisali, że brak apetytu i chudnięcie to jest kolejne stadium - dziś mam czarne myśli :-( wiem że nie powinnam :oops:

no to mocno :kciuki: :kciuki: :kciuki: musi sie poprawić :buzi:

Posted

malawaszka napisał(a):
Boluś wcina rapke

Rany boskie, co to jest rapka?
Malawaszka, odgoń złe myśli, Boluś wygląda zdrowiutko, to zapewne chwilowa niedyspozycja, na pewno chwilowa.

Posted

Malawaszko!!!!Jejku ....dzis o tym rozmawiałysmy....Musi byc dobrze...Miałam ciagle nadzioeje,ze ma stan zapalny i dlatego takie objawy....Bolus to silny chłopak ,na pewno da rade i nie masz sie co martwic na zapas.Na foteczkach wyglada na zdecydowanie zdrowego psa.....Moj Bolus kochany :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Bedzie dobrze- wysciskaj kochasia i Lunke zlosnice tez oczywiscie ,coby sie dama nie obrazila na ciotke.;)

Posted

kochane jesteście - a ja siedzę i płaczę, dobiła mnie informacja o śmierci 20 letniego Liska który tak krótko nacieszył się domem u kochanej Zosi :-( nie wiem co mi jest, bo przecież jak Boluś ze mną zamieszkal to liczyłam się z tym, że nie jest młody i zdrowy, ale teraz nie mogę sobie wyobrazić.... :-( tak się boję... ale pewnie macie rację, bo Boluś nie wygląda ani nie zachowuje się jak chory pies a ja jestem głupia :oops:

Posted

O kurcze :shake: Biedny Bolutek :-(
Waszko, ale może to faktycznie przez upały to pogorszenie? Organizm się odwadnia, więc siłą rzeczy nerki są bardziej obciążone. Bajan Mmbbajów tak miał, ale po kroplówkach wszystko wróciło do normy.
A Boluś zupełnie nie wygląda na chorego psa, jeszcze kawał życia przed nim :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
tak się boję... ale pewnie macie rację, bo Boluś nie wygląda ani nie zachowuje się jak chory pies a ja jestem głupia :oops:

Nie bój się, my mamy rację, chwilowa niedyspozycja!