Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Pyyysiaaa nie jedź jutro na wichure tylko ze mną do TTW :placz:

Dowiedz sie od ktorej jest otwarty i mozemy jechac rano od razu :) Na wichurke pojade poźniej ;) Z Tobą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
jutro będę wiedziała czy w Zawierciu jest otwarty sklep z płytkami w niedzielę - jak będzie otwarty to ok :razz:

pewnie będzie otwarty, musza wykorzystać póki zakazu nie ma :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
:mdleje:

świt mnie zastanie w tych waszych nagadanych galeriach :angryy:

toć Ci radzilam, nie czytaj, tylko zdjęcia obejrzyj :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
toć Ci radzilam, nie czytaj, tylko zdjęcia obejrzyj :evil_lol:

ale wy się ciągle śmiejecie i ja musze wiedzieć z czego :placz:
no muszę, muszę :placz:
oczy już mi wyschły i przykleiły się do monitora :grab:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha tak to jest Magdo droga :evil_lol: sie wypoczywało tak długo to teraz trzeba odrobić lekcje :razz:

:placz: :placz:
never ever

Posted

Sniłam o wyspie Bali :placz: boszzz jak tam było pięknie :placz: wszystko było piękne :placz: i woda, i piasek, i ludzie i wszystko :placz:

qrrrrrww a pisząc tego posta poczułam smród spalonego ryżu Bolusiowego :angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
Sniłam o wyspie Bali :placz: boszzz jak tam było pięknie :placz: wszystko było piękne :placz: i woda, i piasek, i ludzie i wszystko :placz:

qrrrrrww a pisząc tego posta poczułam smród spalonego ryżu Bolusiowego :angryy:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a może to jakaś egzotyczna potrawa z wyspy Bali:razz:

Posted

zdecydowanie to był ryż :shake: i teraz gotuję drugi a Boluś mi się tu zapłacze zaraz :placz: co za dzień beznadziejny mam :roll:

a wogóle to znowu musimy iść do lekarza :placz: Bolusiowi rosną nowe nadziąślaki i oboje mają paskudzące się uszy :placz: wczoraj im czyściłam to normalnie szok - nie miały nigdy takiego syfu :shake: pewnie prze te upały :angryy:

Posted

jutro albo we wtorek jedziemy do weta - najbardziej mnie te nadziąślaki martwią bo nie dam go znowu kroić :placz:

a dziś byłam w TTW i wybrałam :cunao: .... dwa rodzaje :placz: i teraz już nie wiem, które wybrać z tych dwóch :grab: były jeszcze trzecie śliczniuchne (hiszpańskie ale w cenie tych z opoczna) ale zbyt gładkie więc odpadły:roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
jutro albo we wtorek jedziemy do weta - najbardziej mnie te nadziąślaki martwią bo nie dam go znowu kroić :placz:

a dziś byłam w TTW i wybrałam :cunao: .... dwa rodzaje :placz: i teraz już nie wiem, które wybrać z tych dwóch :grab: były jeszcze trzecie śliczniuchne (hiszpańskie ale w cenie tych z opoczna) ale zbyt gładkie więc odpadły:roll:

a masz foty tych kafelków :D

Bolusiowi :buzi:

Posted

malawaszka napisał(a):

Spokojnie :roll: Coś wymyślimy z tymi nadziąślakami ....
Kurcze nie drynknełaś ani nic a ja dzwoniłam chyba ze sto razy do Ciebie :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

dbsst napisał(a):
inne pół polerowane może uda mi sie je znaleźć to wstawie linka

Kto szuka - nie błądzi ;) Nawet jeżeli sie cofa....
:eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Kto szuka - nie błądzi ;) Nawet jeżeli sie cofa....
:eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:

:shake: oj ta dokuczalska

nie ślizga się bo narazie mamy tylko w kuchni połozona