Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć pchełki :evil_lol: u mnie znowu gorącawo :angryy: musiałam jechać samochodem i znowum cała upocona :angryy: blee mam dość

wogóle to kupiłam burkom kurze rapki wędzone i kurna 2 zeta sztuka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: u Was też takie drogie to śmierdzielstwo????

Posted

Cześc Moniś :multi:

Widzę, że nie tylko Tobie doskwiera ta duchota, mogłoby wreszcie tak porządnie popadać, a nie wszytsko się "kisi" w powietrzu :angryy:

świetne polowania Lunki na kaczyńska :evil_lol: :evil_lol:
3mam kciuki zeby następnym razem się udało :eviltong:

Posted

paula_z napisał(a):
U mnie trzy szt kurzych wedzonych kosztuje 2,70zł.

no to pięknie :angryy: pewnie trafiłam na taki sklep :angryy: poszukam gdzieś indziej bo nie uśmiecha mi się Bolusiowe pożeranie kurzych rapek w tempie 2 złote na sekundę :evil_lol:

Daga trzymaj kciuki trzymaj - bedzie rosół :evil_lol:

Bolesławski przesyła pozdrowionka :loveu:
tu miała być fotka ale nie będzie bo image nie działa :angryy:

Posted

:shake:ja nie znam cen łapek wędzonych ale jutro sprawdzę na prowincji :pNajlepszy nr z ciasteczkami dla psiaków w kształcie zwierzatek .....u nas na prowincji 10 gr. , w Auchanie w ZOOlogu 15 gr. a w Opolu w ZOOlogu obok Aggi 25 gr.fajnie no nie ...ciągną ile się da :mad:

Posted

no ja pewnie dlatego tyle zapłaciłam, bo nie chciało mi się iść do małego zoologika, tylko weszłam przy okazji do zoo w realu :angryy:

idę teraz na spacer to zerknę ile kosztują w małym :roll:

Posted

hahaha ale to chyba na innym zbiorniku, bo tam nie pozwalam jej się taplać bo betonowe zejścia są i muszę ją potem wyciągać za fraki :evil_lol:

a cen rapek nie sprawdziłam bo było zamknięte już :p

Posted

ja nieczęsto kupowałam, ale Bolutek pożarł dziś z takim smakiem, że chyba będę kupować częściej :loveu: dostały też po kości z wapnem, ale tego Boluś nie bardzo chce :shake: więc jak tylko zostawił na podłodze przewinęła się Luna i myk kosteczki nie ma :evil_lol:

Posted

Dzięki Alu :-)

zwariuję z tym imagiem :angryy:

może teraz się uda

mój scerbulek :loveu:

popozowałem więc idę dalej :lol:

a ta wariatka dalej dziczy :p

polowanko
cel obrany

rozpoczynamy atak

coraz bliżejjj

iiiiiiiiiiiiii

mam cię podła rękawiczko!!!!! :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
ale przyszalalaś z fotami :lol: siostra aparata nie wzięła na wywczasy? :razz:

wzięła :placz: teraz jeszcze wklejam zaskórniaki zostawione na tę czarną godzinę :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Weszka terrorystka ....wiedziałam ze SS:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mańskie zachowania złapie:shake:

No co Ty Alu!! To te biedne psy nabrały właśnie od niej takich manier :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A nie ona od nich....