jo-jo Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Maga100 napisał(a):a som? :diabloti: oj som, som, tak się drażnię :eviltong: Pewnie że som:diabloti: Tylko mi i tak mało :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 NIE SOM KŁAMCZUCHY JEDNE :mad: qrwwww.. właśnie mi wielki ciem lata koło głowy i zaraz oszaleję :placz: o teraz dla równowagi wstawiam PRZEPIĘKNE!!! :diabloti: hę?? co to ja miałem... :hmmmm: A!! już wiem! Quote
jo-jo Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 malawaszka napisał(a): Waszka ale chyba tu chciałas poucinać głowy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 ojj tam zaraz głowy :shake: tak sie zrobiło :p SAMO!:razz: Quote
jo-jo Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 malawaszka napisał(a):ojj tam zaraz głowy :shake: tak sie zrobiło :p SAMO!:razz: Oj Waszeczko bujać to My ale nie Nas :evil_lol: Quote
beria Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 malawaszka napisał(a): i jak się dziwi kiedy tak bardzo się cieszyłam, że przynosi patyczki... Hahahaha, co za mina :loveu: A Boluś nawet na cienkich nóżkach i na niewyraźnym zdjęciu jest boski :loveu: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Pysia napisał(a):Nikomu nic nie pokazywałam!! Wstydam się pokazywać :eviltong: Za stara jestem a Ali to już całkiem :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja wcale nie chciałabym oglądać :evil_lol:ja co innego oglądałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ta fota mnie powaliła:loveu:...knedliczek Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ja wole te fotki z komóry... bo one takie naturalne som :evil_lol: stoi jak atleta :lol: Quote
malawaszka Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 PIKA napisał(a):Ja wole te fotki z komóry... bo one takie naturalne som :evil_lol: tiaaa martwa natura :diabloti: a Bolutek to JEST atleta :p jakbyście widziały jak on chodził po pochyłym terenie - bo byliśmy na wale pp i schodziliśmy sobie do wody i tam z nimi siedziałam porzy wodzie hihihih a Bolutek cudował ojjj cudował :loveu: Quote
malawaszka Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja wcale nie chciałabym oglądać :evil_lol:ja co innego oglądałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: co??? :stop: Quote
Hanna R. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Monika , aparatowa powieść mnie wzruszyła do łez - na gruncie emocjonalnym.. Wzruszyła też tak zwyczajnie PO PSIEMU ... I W WYMOWIE SMUTNE BYŁO ! JAk CZCZSAMI bywaaaa, Biedna Malutka Wydra i biedny tłuściutki narzeczony na chudziutkich nogach ... Poprostu SAMo Zycie nam pokaałaś,,, ooooj sasasasamo :p :p :p :p Quote
aga1215 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 no i nie wzięła :mad: zapomniała:mad: :placz: :placz: :placz: Moniko - DLACZEGO zostawiłaś aparat w domu???????????????????? Quote
bigos Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 malawaszka napisał(a): bigos - co ma znaczyć to "cacko" w cudzysłowiu :mad: :cool1: To taka POZYTYWNA przenośnia:lol:Nie pamiętasz "Seksmisji"??? Quote
LAZY Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 No widze, że Ty także wodujesz swoje sierściuchy! Hihihi...jak one fajnie mokre wyglądaja:) Daj lepiej znać, gdzie będziesz nad morzem, bo ja mam tam zabi skok i moglaby Cie nawiedzic:P Quote
malawaszka Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Haniu - racja - SAMO ŻYCIE ZE SKLEROZĄ :shake: Aga - no tak bywa :placz: Bigos - hihihih już pamiętam :lol: LAZ - jeszcze nie wiem gdzie będziemy :oops: :p Quote
PIKA Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 LAZY napisał(a): Daj lepiej znać, gdzie będziesz nad morzem, bo ja mam tam zabi skok i moglaby Cie nawiedzic:P szczególnie jak Waszka bedzie gdzieś w okolicach Gdańska albo na Helu :evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 PIKA napisał(a):szczególnie jak Waszka bedzie gdzieś w okolicach Gdańska albo na Helu :evil_lol: Pika ja już zgubiłam się gdzie Ty jedziesz?? Dzień Dobry Waszko :)):multi: Quote
Paula Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 malawaszka napisał(a):o proszę pokażę Wam jak mogłoby być tu pięknie jakbym zabrała aparat :placz: Widoczki byłyby piękne... wyraźne... i kolorowe... Lunę byłoby wyraźniej widać jak cudownie pływa... i jak fantastycznie potrafi aportować jak ma na to ochotę... i jak się dziwi kiedy tak bardzo się cieszyłam, że przynosi patyczki... i jak pływa doopką do góry :evil_lol: i jak nie chce mi oddać patyczka... i jak Bolutek tęsknie patrzy bo też by popływał, ale nie ma aparatu więc nie warto się męczyć :shake: i jak Boluś kochany czeka na Lunkę na brzegu, żeby samotna się nie czuła... i jak ONA burcząc na niego już z daleka, jeszcze płynąc, omija go i ucieka z patyczkiem na tych cienkich łapkach mój ratler i jak Boluś brodzi... a potem wygląda jak gruuby parów na wykałaczkach :loveu: TAK PIĘKNIE BY BYŁO JAKBYM MIAŁA APARAT :angryy: Buhahahaha...........opisy zajebioszcze :megagrin: Czesc Waszka :multi: Quote
malawaszka Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Bry syskim :p bardzo fajny wieczór spędziłam z Pysią, Zmorką i sztucerkami :loveu: jak się pozbieram i ogarnę to wstawię fotki :cool1: Quote
Hanna R. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ja bardzo uprzjmie proszę się szybko ogarniać... Bo dzisiaj mam w zamiarze wcześniejsze spanie :cool1: Quote
Pysia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ja bardzo uprzjmie proszę się szybko ogarniać... Bo dzisiaj mam w zamiarze wcześniejsze spanie :cool1: Ja też mam kilka fotek sztucerków i Weszki ;) Quote
Recommended Posts