Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']hamerykany mają inną sierść :angryy: nie sznaucerową :angryy: to takie typowo wystawowe cacuszka :evil_lol: wata na łapach, miękki włos na grzbiecie i wogłoe masakra w pielęgnacji :mad: drugi typ to tak jakby pierwotny niemiecki - czyli mniej włosa na łapach, szorstka szczotka - ponoć są też różnice w charakterze ale ja tego nie zauważyłam :diabloti: ponoć hamerykany są mniej drące ryja :diabloti: hamerykany dążą w stronę psów ozdobnych a nie użytkowych :shake:

Pasavera - pokaż mamie moje fotki z dwoma ruskimi na wyrku - to wcale nie są potwory :loveu:

Pysia :mad: :mad: :mad: uważaj, żeby Ci ROBACZEK nie pozjadał roślinek w ogródku przy małym białym :diabloti:

Aga to BOLUTEK jest :grins: staruszek, wyliniały i schorowany :diabloti:

że jaki proszę??? a gdzie Ty to widzisz???:shake: :shake: :shake:

Posted

aga1215 napisał(a):
że jaki proszę??? a gdzie Ty to widzisz???:shake: :shake: :shake:

no właśnie już tego nie widać :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: a przez to trafił do schroniska :angryy:

Posted

wczoraj napompowaliśmy ogroooomny basenik dla Oliwkowej :evil_lol:

skłoniło ją to do poważnych rozmyślań o sensie życia :diabloti:

Bolusia natomiast skłoniło to podjęcia próby uratowania Oliwkowej przed podtopieniem, poprzez wypicie całej wody :evil_lol:

był cały czas w pobliżu

i miał na oku bezpieczeństwo Oliwkowej :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']Pasavera - pokaż mamie moje fotki z dwoma ruskimi na wyrku - to wcale nie są potwory :loveu:
Dopiero by zwariowała jakby taki kudłacz jej do wyrka wlazł :lol: Nawet Fiśka nie wchodzi jak jest pościel, a co dopiero taki 'maluszek' :lol: :loveu:

Oliwka widzę w raju normalnie :loveu: Zawsze chciałam sie wytaplać w takim baseniku, ale nigdy nie miałam okazji :shake:
A cóż tam takie trawsko wyrosło za maleństwem :hmmmm:

Posted

[quote name='Pasavera']Jak superancko zrobiłaś Bolutowi uchole :-o Kurcze jak ja chciałam Fiśce maszynką ogolić to się tak wierciła, że bałam się że jej ucho upitole, a przystojaniak to pewnie grzeczniutko stoi :loveu:

nie tak grzecznie :mad: ale kupiłam u Jostry tą malutką maszynkę i nią się super robi uszy :loveu: nawet Luna grzecznie stała - bo moserem tym dużym to masakra - przycięłam Lunie kiedyś uszko :placz:

a taka pani nas odwiedziła

Posted

:crazyeye: debest a co mi się stało na tym foto :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a do wawki wpadam :hmmmm: niebawem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyli :hmmmm: niebawem :evil_lol:

a ponieważ jutro jadę do Grodu Kraka więc zobaczymy sięjutro albo pojutrze :lol: to pozostawiam Wam do kontemplacji pewnego małego skrzata :cool1:

DOBRANOC bo wstaję za 5 h18 min :crazyeye: :placz:

Posted

heheh waszka tak sie Toba pobawiłam

i moje kochaniutkie zdjecie :loveu: :loveu: :loveu:

aaaaaaaaaaaaa jaki skrzat słodki :lilangel: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Posted

PIKA napisał(a):
Dominika a kto to WASZA :evil_lol:
haahaha to waszka bez Ka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

mówie ze w miedzy czasie gram :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: