Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ka-ka napisał(a):
:crazyeye: to ja jakoś nie na bieżąco jestem czy jak???? ostatnio była mowa o jednym :cool3:

no bo na razie będzie jeden :p drugi kieeeedyś tyż będzie, ale nie dwa naraz bo nie chcę mieć dwóch psów w tym samym wieku :shake: przeraża mnie starość w tym samym czasie :shake:

Vectra! koty NIE są moje :diabloti:

Posted

nooooo..... kotków się nie wypieraj... a starość, niemiła jest, przyznam. ale co tam mysleć o starości, najpierw pomyśl, że miałabyś dwa dorastające ruskie tajfuny w domu w jednym momencie. to dopiero jest kusząca perspektywa :evil_lol:

Posted

Ka-ka napisał(a):
nooooo..... kotków się nie wypieraj... a starość, niemiła jest, przyznam. ale co tam mysleć o starości, najpierw pomyśl, że miałabyś dwa dorastające ruskie tajfuny w domu w jednym momencie. to dopiero jest kusząca perspektywa :evil_lol:

wyjątkowo kusząca :evil_lol: :evil_lol:
nie ma to jak spustoszenie w domu i takie dwa tornada :diabloti:
Waszka wiesz jakie to jest fajne uczucie jak ci przelatuje taki tajfun po domu :razz:

Posted

Vectra napisał(a):
nawet nie wiesz co stracisz biorąc jednego :evil_lol:

stracę mniejszą część mieszkania :diabloti: a poza tym to nawet jakbym chciała dwa na raz to i tak nie miałabym kasy :angryy:

Posted

rany ile tego się nazbierało :roll: Przyznaję się że nie czytałam, tylko obejrzałam zdjęcia :p i stwierdzam, że było warto :cool3: są śliczne :loveu: a najbardziej te plenerkowe :cool3: :loveu:

Posted

wpadaj częściej do warszawy ;) ja z Prestonem uciekałam biegiem. i wieczorni biegacze tez jakos szybciej truchtali :lol:
dobra, spadam, nie gadajcie za duzo, bo znów się nie przekopię :evil_lol:
buziaczki !!!!!

Posted

Vectra napisał(a):
Waszka masz dwa koty , dwa sztucery to i koniecznie jak ruskie to też dwa :eviltong:

i przez jedna noc miala jeszcze dwie zeberki :evil_lol:

Waszka ao co chodzi z tymi hamerykańskimi sznaucerami? sa jakieś roznoice pomiędzy niemcem a hamerykaninem? :shake:

Posted

Co ja czytam Waszeczka i 2 Ruski :crazyeye: Kurde chyba będę musiała Was kiedyś odwiedzić :lol: Mój tato choruje na CTR'a no ale warunków mieszkalnych nie mamy, poza tym mama by umarła ze strachu jak by mieszkała z takim 'maleństwem' pod jednym dachem :lol:

Boski Bolkowski ogolony :loveu: Coraz bardziej elegancki się robi a włosa przybyło że ho ho :-o Lunetka również śliczniocha :loveu:

Posted

[quote name='PIKA']Waszka ao co chodzi z tymi hamerykańskimi sznaucerami? sa jakieś roznoice pomiędzy niemcem a hamerykaninem? :shake:

hamerykany mają inną sierść :angryy: nie sznaucerową :angryy: to takie typowo wystawowe cacuszka :evil_lol: wata na łapach, miękki włos na grzbiecie i wogłoe masakra w pielęgnacji :mad: drugi typ to tak jakby pierwotny niemiecki - czyli mniej włosa na łapach, szorstka szczotka - ponoć są też różnice w charakterze ale ja tego nie zauważyłam :diabloti: ponoć hamerykany są mniej drące ryja :diabloti: hamerykany dążą w stronę psów ozdobnych a nie użytkowych :shake:

Pasavera - pokaż mamie moje fotki z dwoma ruskimi na wyrku - to wcale nie są potwory :loveu:

Pysia :mad: :mad: :mad: uważaj, żeby Ci ROBACZEK nie pozjadał roślinek w ogródku przy małym białym :diabloti:

Aga to BOLUTEK jest :grins: staruszek, wyliniały i schorowany :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']
ahhh jaki jestem piękny :p

Boluś chłopie, piękny to za mało, jesteś zaje....cie piękny :loveu:

Oliwka wygląda coraz poważniej :cool3: Laleczka śliczna :loveu: