Ka-ka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 :crazyeye: to ja jakoś nie na bieżąco jestem czy jak???? ostatnio była mowa o jednym :cool3: Quote
Vectra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Waszka masz dwa koty , dwa sztucery to i koniecznie jak ruskie to też dwa :eviltong: Quote
malawaszka Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Ka-ka napisał(a)::crazyeye: to ja jakoś nie na bieżąco jestem czy jak???? ostatnio była mowa o jednym :cool3: no bo na razie będzie jeden :p drugi kieeeedyś tyż będzie, ale nie dwa naraz bo nie chcę mieć dwóch psów w tym samym wieku :shake: przeraża mnie starość w tym samym czasie :shake: Vectra! koty NIE są moje :diabloti: Quote
Vectra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Mieszkają u Ciebie ?? :razz: :razz: czyli tak jakby były Twoje :evil_lol: :evil_lol: się teraz nie wypieraj biednych kotecków :diabloti: :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 ano mieszkają :diabloti: chwilowo dostały eksmisję na działke i pilnują budowy :diabloti: Quote
Ka-ka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 nooooo..... kotków się nie wypieraj... a starość, niemiła jest, przyznam. ale co tam mysleć o starości, najpierw pomyśl, że miałabyś dwa dorastające ruskie tajfuny w domu w jednym momencie. to dopiero jest kusząca perspektywa :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ka-ka napisał(a):nooooo..... kotków się nie wypieraj... a starość, niemiła jest, przyznam. ale co tam mysleć o starości, najpierw pomyśl, że miałabyś dwa dorastające ruskie tajfuny w domu w jednym momencie. to dopiero jest kusząca perspektywa :evil_lol: wyjątkowo kusząca :evil_lol: :evil_lol: nie ma to jak spustoszenie w domu i takie dwa tornada :diabloti: Waszka wiesz jakie to jest fajne uczucie jak ci przelatuje taki tajfun po domu :razz: Quote
malawaszka Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Vectra napisał(a):Waszka wiesz jakie to jest fajne uczucie jak ci przelatuje taki tajfun po domu :razz: haha domyślam się i to mi wystarcza :lol: Quote
Vectra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 malawaszka napisał(a):haha domyślam się i to mi wystarcza :lol: nawet nie wiesz co stracisz biorąc jednego :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Vectra napisał(a):nawet nie wiesz co stracisz biorąc jednego :evil_lol: stracę mniejszą część mieszkania :diabloti: a poza tym to nawet jakbym chciała dwa na raz to i tak nie miałabym kasy :angryy: Quote
anetta Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ogolony Bolus wyglada najsliczniej :jumpie::jumpie: Quote
Cola Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 rany ile tego się nazbierało :roll: Przyznaję się że nie czytałam, tylko obejrzałam zdjęcia :p i stwierdzam, że było warto :cool3: są śliczne :loveu: a najbardziej te plenerkowe :cool3: :loveu: Quote
malawaszka Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Dzięnki :p a tymczasem jedziemy na wichurkę i pompujemy Oliwkowej baseniq :p Quote
Cola Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 ..i już wam zazdroszcze :roll: :placz: ja też chcę... Quote
Ka-ka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 a nie wystarczyło Ci to mokre, co wczoraj z nieba padało??? :cool1: Quote
malawaszka Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 u nas nie padało :shake: była wstrętna sucha burza :angryy: Quote
Ka-ka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 wpadaj częściej do warszawy ;) ja z Prestonem uciekałam biegiem. i wieczorni biegacze tez jakos szybciej truchtali :lol: dobra, spadam, nie gadajcie za duzo, bo znów się nie przekopię :evil_lol: buziaczki !!!!! Quote
PIKA Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Vectra napisał(a):Waszka masz dwa koty , dwa sztucery to i koniecznie jak ruskie to też dwa :eviltong: i przez jedna noc miala jeszcze dwie zeberki :evil_lol: Waszka ao co chodzi z tymi hamerykańskimi sznaucerami? sa jakieś roznoice pomiędzy niemcem a hamerykaninem? :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Czesc Wasiu, cudne foty, wszytskie, bez wyjątku :loveu: Quote
Pasavera Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Co ja czytam Waszeczka i 2 Ruski :crazyeye: Kurde chyba będę musiała Was kiedyś odwiedzić :lol: Mój tato choruje na CTR'a no ale warunków mieszkalnych nie mamy, poza tym mama by umarła ze strachu jak by mieszkała z takim 'maleństwem' pod jednym dachem :lol: Boski Bolkowski ogolony :loveu: Coraz bardziej elegancki się robi a włosa przybyło że ho ho :-o Lunetka również śliczniocha :loveu: Quote
PIKA Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc [SIZE=4]Wasiu, Daga nie czyta zbyt dokladnie :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 PIKA napisał(a):Daga nie czyta zbyt dokladnie :evil_lol: Daga :) Ona woli jak się Robaczku do niej mówi :evil_lol: Quote
aga1215 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Malawaszka'] a cóż to za przystojniak:crazyeye::loveu: Quote
malawaszka Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='PIKA']Waszka ao co chodzi z tymi hamerykańskimi sznaucerami? sa jakieś roznoice pomiędzy niemcem a hamerykaninem? :shake: hamerykany mają inną sierść :angryy: nie sznaucerową :angryy: to takie typowo wystawowe cacuszka :evil_lol: wata na łapach, miękki włos na grzbiecie i wogłoe masakra w pielęgnacji :mad: drugi typ to tak jakby pierwotny niemiecki - czyli mniej włosa na łapach, szorstka szczotka - ponoć są też różnice w charakterze ale ja tego nie zauważyłam :diabloti: ponoć hamerykany są mniej drące ryja :diabloti: hamerykany dążą w stronę psów ozdobnych a nie użytkowych :shake: Pasavera - pokaż mamie moje fotki z dwoma ruskimi na wyrku - to wcale nie są potwory :loveu: Pysia :mad: :mad: :mad: uważaj, żeby Ci ROBACZEK nie pozjadał roślinek w ogródku przy małym białym :diabloti: Aga to BOLUTEK jest :grins: staruszek, wyliniały i schorowany :diabloti: Quote
beria Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='malawaszka'] ahhh jaki jestem piękny :p Boluś chłopie, piękny to za mało, jesteś zaje....cie piękny :loveu: Oliwka wygląda coraz poważniej :cool3: Laleczka śliczna :loveu: Quote
Recommended Posts