Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:-(to tak jak ja:cool3:
No to mamy trójkąt zazdraszczający :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I slogan " Zazdraszczacze wszystkich krajów łączcie się " znowu żywy :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']No to mamy trójkąt zazdraszczający :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I slogan " Zazdraszczacze wszystkich krajów łączcie się " znowu żywy :evil_lol::shake:że też akurat My musimy zazdraszczać :razz:

Posted

to zabieraj się ze mną. Pojedziemy Na Wilsona pod metro po asher i Korone i ewentualnie jojka (jak przestanie marudzic i się zdecyduje :evil_lol: ) i pojedziemy na Kepę ;)

Ok :grins: O ktorej mam byc u Ciebie? 14 chyba wystarczy..?:hmmmm:

Agabass, a Ty co? Bedziesz, prawda?:cool3:

Posted

anetta napisał(a):
Ok :grins: O ktorej mam byc u Ciebie? 14 chyba wystarczy..?:hmmmm:

a nie wiem, :evil_lol: Bo moze Asia i Korona przyjada wczęsniej bo chcemy piesy wybiegac :evil_lol:

No wlasnie Agabass a TY? :cool3:

Posted

i melduję że cała i zdrowa z Zebrami dotarłam do domu :lol: było baaardzo fajnie i baaardzo dziękuję za spotkanie :loveu: :multi: i lecę szukać fotek tylko nie wiem gdzie :p

Posted

malawaszka napisał(a):
i melduję że cała i zdrowa z Zebrami dotarłam do domu :lol: było baaardzo fajnie i baaardzo dziękuję za spotkanie :loveu: :multi: i lecę szukać fotek tylko nie wiem gdzie :p

uuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppsssssssssss:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
bo jeszcze nie dotarłam tam :angryy: ale teraz to nie wiem czy chcę tam dotrzeć :shake:

chcesz, chcesz. Zaraz ci się humor poprawi :megagrin:

Posted

Maga100 napisał(a):
chcesz, chcesz. Zaraz ci się humor poprawi :megagrin:

hmmmmmmmmm poprawi to chyba za dużo powieziane :errrr: :errrr: