Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
najwyżej nas pozarażasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Wiesz choruje juz półtora tygodnia i jeszcze ni nie przeszło, ale od piątku już antybiotyk więc bądźmy dobrej myśli, pożyjemy zobaczymy :))

Posted

Uffffffff, przeczytalam 4 strony :diabloti: Ale bedzie spotkanko! :grins:
Vectra, jezeli bedziez jechac z Babic to po drodze moge do Ciebie polaczyc. Pewnie bys jechala autobusem do petli Gorczewska (na przy Mc Donaldzie) i pewnie bys wsiadla w 105, najlepiej ;) dojechalabys do skrzyzowania Powstancow Slaskich i Kochanowskiego i tu bys wysiadla. Ja tu bym do Ciebie dolaczyla i razem 121 do Pl. Wilsona a potem piechotka w dol w strone Wislostrady.
:lol::lol::lol:

Ja nie biore psa :shake: Tylko bym sie stresowala i ciagle bym musiala miec go na oku...O nie, co to, to nie :shake:

Tylko dokladna godzinka nie zostala ustalona :siara:

Posted

jo-jo napisał(a):
Wiesz choruje juz półtora tygodnia i jeszcze ni nie przeszło, ale od piątku już antybiotyk więc bądźmy dobrej myśli, pożyjemy zobaczymy :))

a na co Ty chorujesz w lato i to tak długo :crazyeye: :crazyeye:

Posted

anetta napisał(a):
Uffffffff, przeczytalam 4 strony :diabloti: Ale bedzie spotkanko! :grins:
Vectra, jezeli bedziez jechac z Babic to po drodze moge do Ciebie polaczyc. Pewnie bys jechala autobusem do petli Gorczewska (na przy Mc Donaldzie) i pewnie bys wsiadla w 105, najlepiej ;) dojechalabys do skrzyzowania Powstancow Slaskich i Kochanowskiego i tu bys wysiadla. Ja tu bym do Ciebie dolaczyla i razem 121 do Pl. Wilsona a potem piechotka w dol w strone Wislostrady.

Ja nie biore psa :shake: Tylko bym sie stresowala i ciagle bym musiala miec go na oku...O nie, co to, to nie :shake:

Tylko dokladna godzinka nie zostala ustalona :siara:

najlepiej na fona się umawiać.
Będe jechać autkiem , ale czy z Babic to wielka niewiadoma.Wszystko się wyjaśni w piątek.Jak coś to moge cię zabrać -(na pw się spiszemy) .

Posted

[quote name='jo-jo']No bo chora jestem :diabloti:
ale nie śmiertelnie ? :diabloti:

najwyżej nas pozarażasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja się z nią calowac nie będe :evil_lol:

[quote name='anetta']Ja tu bym do Ciebie dolaczyla i razem 121 do Pl. Wilsona a potem piechotka w dol w strone Wislostrady.

Ty lepiej podjedź 112 :lol: i krocej jedziesz i blizej masz do Araba :lol: Wysiadasz na "Osiedle Potok" :lol:

Posted

Vectra napisał(a):
a na co Ty chorujesz w lato i to tak długo :crazyeye: :crazyeye:

Jakoś tak nie chorowałam jeszcze w tym roku to stwierdziło że teraz mnie coś złapie :evil_lol:

Posted

Pysia nie zazdrość bo będzie padało :diabloti:

wróciłam z terenu kurna i cała jestem w bąblach :placz: jakieś osty, chwosty :evil_lol: , pokrzywy, robale, pyłki błeeee :angryy: i pewnie akurat w sobotę zacznie mi schodzić skóra z twarzy po tym jak sie opaliłam w raciborzu :placz: :shake: Luna o mało mi sie nie zgubiła w tych chaszczach :angryy: :shake: ojjjj nogi mi zmiękły jak ją wołałam i wołałam a ta bidulka siedziała przed ścianą pokrzyw wysoką na ponad metr i nie wiedziała jak dojść do mnie :shake:

Posted

[quote name='Pysia']Normalnie aż mi zazdrość!!!!:-(

Nooo - ja się z Tobą, Pysiu, łączę ! I wcale nie chcę, żeby im padało ... Ale mimo to nie moge sie powstrzymać. Od tego zazdroszczenia ... :shake:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Nooo - ja się z Tobą, Pysiu, łączę ! I wcale nie chcę, żeby im padało ... Ale mimo to nie moge sie powstrzymać. Od tego zazdroszczenia ... :shake::-(to tak jak ja:cool3:

Posted

najlepiej na fona się umawiać.

Na czym? :lol: czy Forty mialas na mysli? :lol::hmmmm:

Pika, 112? Nigdy nie jezdzilam 112 na Kepe :shake: Jeszcze sie zgubie i co bedzie :lol: zartowalam:evil_lol: Wole nie eksperymentowac :lol:

Posted

[quote name='anetta']Na czym? :lol: czy Forty mialas na mysli? :lol::hmmmm:

na telefon :cool1:

miały być dziś wyniki histopatologii Bolusiowej ale nie ma :placz: bo lab strajkowało :shake: a ja cała w nerwach :roll:

Posted

[quote name='anetta']Na czym? :lol: czy Forty mialas na mysli? :lol::hmmmm:

Pika, 112? Nigdy nie jezdzilam 112 na Kepe :shake: Jeszcze sie zgubie i co bedzie :lol: zartowalam:evil_lol: Wole nie eksperymentowac :lol:

a jakjaby co z metra dojechać? :diabloti:

Posted

No rzesz to nie mają kiedy strajkowac :shake:
Chociaz ja ich rozumiem :oops:

Babeczki Kochane
Nie nalezy zazdrościc :shake: Tylko trzeba przyjechac :evil_lol:

[quote name='anetta']

to zabieraj się ze mną. Pojedziemy Na Wilsona pod metro po asher i Korone i ewentualnie jojka (jak przestanie marudzic i się zdecyduje :evil_lol: ) i pojedziemy na Kepę ;)

Posted

PIKA napisał(a):
No rzesz to nie mają kiedy strajkowac :shake:
Chociaz ja ich rozumiem :oops:

ja też ich rozumiem, ALE próby weterynaryjne nie mają NIC wspólnego ze służbą zdrowia ludzką - za wszystko się płaci 100% :roll:

Posted

PIKA napisał(a):
to zabieraj się ze mną. Pojedziemy Na Wilsona pod metro po asher i Korone i ewentualnie jojka (jak przestanie marudzic i się zdecyduje :evil_lol: ) i pojedziemy na Kepę ;)

Ja wcale nie marudze :diabloti:

Waszka to trzeba pojechac i kogoś chyba kopnąć..