PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Wasia melduje, ze wysłalam eska do Olci :razz: Tylko w sobotę ona ma jakieś egzamin :roll: ale moze dolaczy później ;) ale nie wiem czy mafia przypadkiem nie jest na wywczasach na dzialce :hmmmm: Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 jest mafia na wywczasach :placz: :placz: :placz: PIKA gdzie ta Kępa co to na nią mamy jechać? na Bielanach? :razz: Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 malawaszka napisał(a): PIKA gdzie ta Kępa co to na nią mamy jechać? na Bielanach? :razz: Nooo :razz: zaraz jak mijasz Wisle na moscie Grota w drodze z Tarchomia to widzisz Kepę Poptocka po lewej i prawej stronie wiaduktu :razz: I sciaglam Koronę :bigcool: Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 :multi: aleee superrrr :laola: mam nadzieje że się nie wykruszy nikt :diabloti: ahhhh i chciałabym, żeby Olcia mafię ściągnęła :placz: to jużwiem gdzie ta Kępa :-) blisko chyba Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 malawaszka napisał(a): mam nadzieje że się nie wykruszy nikt :diabloti: ahhhh i chciałabym, żeby Olcia mafię ściągnęła :placz: to jużwiem gdzie ta Kępa :-) blisko chyba Ja mam nadzieję że jeszcze ktos dojdzie ;) Olcia wie, ze to spotkanie na twoją cześć i jeszcze sprobuje ja urobic ;) Od Tarchomina masz blisko ;) stad pomysla, zeby na Kepe a nia np na Pole Mokotowskie A wie ktoś o ktorej godzinie? bo mnie pytaja :evil_lol: Proponuje najwczęsniej po 15-16 moze bedzie mniej ludziskow ;) Quote
Alicja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Waszkomala ale ty masz farta :razz:takie spotkanko Ci się szykuje ;) Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Waszkomala ale ty masz farta :razz:takie spotkanko Ci się szykuje ;) hahahaha ja jestem w lekkim szoku :oops: :oops: :oops: :oops: PIKA urabiaj Olcie żeby mafie przywiozła :loveu: a o godzinie decyduj - jak będzie po 15 to może i na piechote dojde od rana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Może i ja się pojawię :cool3: ufff..jak to dobrze, że po 15 :p do tej godziny to chyba się zwlokę z łóżka :lol: Tylko ja nie wiem gdzie dokładnie to ma być :shake: Nie wiem, poprosze mi mapke narysowac :evil_lol: Quote
aga1215 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 malawaszka napisał(a)::multi: aleee superrrr :laola: mam nadzieje że się nie wykruszy nikt :diabloti: ahhhh i chciałabym, żeby Olcia mafię ściągnęła :placz: to jużwiem gdzie ta Kępa :-) blisko chyba Waszuś - w Warszawie wszędzie blisko - tylko jak idziesz (lub jedziesz) tam, gdzie jest to "blisko", to jakoś zajmuje to najmarniej godzinę albo i więcej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: BTW - fajnie będziecie mieć - zazdraszczam :oops: Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Cola napisał(a):Może i ja się pojawię :cool3: ufff..jak to dobrze, że po 15 :p do tej godziny to chyba się zwlokę z łóżka :lol: Tylko ja nie wiem gdzie dokładnie to ma być :shake: Nie wiem, poprosze mi mapke narysowac :evil_lol: Ja tak specjalnie z ta 15,00 :evil_lol: żeby se pospac :evil_lol: a ty koleżanko z jakiej dzlenicy jestes? :hmmmm: Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Cola napisał(a):mokotów :p haha najmnniejsza dzielnica Wawy :evil_lol: Korona jest z Mokotwa okolice Spacerowej , Asher z Kabat. Obie się mają razem zgadac, asher ma przywieźć Koronę do mnie to je na Kepę zawioze Może Was jakos umówic? ;) albo powiedz w ktorej części Mokotwa mieszkasz to Cie pokieruję jakoś autkiem, czy komunikacja jedziesz? Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='malawaszka']hahahaha ja jestem w lekkim szoku :oops: :oops: :oops: :oops: PIKA urabiaj Olcie żeby mafie przywiozła :loveu: a o godzinie decyduj - jak będzie po 15 to może i na piechote dojde od rana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Do Dabrowy Górniczej ? :crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='malawaszka']na Kępę :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:waszeczko tylko nie idź przez Łódź ;) Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 malawaszka napisał(a):na Kępę :p A to Ty masz zamiar w sobote rano wstać? :crazyeye: Czy Ty wiesz jaka to będziesz miala misje specjalną, czy jeszcze nie wiesz? :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='PIKA']A to Ty masz zamiar w sobote rano wstać? :crazyeye: Czy Ty wiesz jaka to będziesz miala misje specjalną, czy jeszcze nie wiesz? :evil_lol::crazyeye:PIKA to ty Waszce po Coca Coli dasz te zeberki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 PIKA napisał(a):A to Ty masz zamiar w sobote rano wstać? :crazyeye: Czy Ty wiesz jaka to będziesz miala misje specjalną, czy jeszcze nie wiesz? :evil_lol: chyba będę musiała wstać i tak bo Oliwia jedzie z moją siostrą :roll: ejjj to nie jest jeszcze ta misja?? to spotkanie na Kępie??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:PIKA to ty Waszce po Coca Coli dasz te zeberki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nie, dopiero w niedzielę, jak jej Cola wywietrzeje :evil_lol: [quote name='malawaszka']chyba będę musiała wstać i tak bo Oliwia jedzie z moją siostrą :roll: Jak siostra jedzie to niech wstaje do swego dziecka :razz: [quote name='malawaszka'] ejjj to nie jest jeszcze ta misja?? to spotkanie na Kępie??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :shake::shake: :diabloti: Quote
Cola Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='PIKA']haha najmnniejsza dzielnica Wawy :evil_lol: Korona jest z Mokotwa okolice Spacerowej , Asher z Kabat. Obie się mają razem zgadac, asher ma przywieźć Koronę do mnie to je na Kepę zawioze Może Was jakos umówic? ;) albo powiedz w ktorej części Mokotwa mieszkasz to Cie pokieruję jakoś autkiem, czy komunikacja jedziesz? Tak dokładniej to Służew :eviltong: Gdzie ja autkiem :roll: nawet jeszcze prawka nie zrobiłam (tak się zbieram i zebrać nie mogę :roll: ), więc pozostaje mi komunikacja. Tak na szybko ufociłam mapke - PIKA zaznacz miejsce zbiórki :cool3: chyba wszystkim się przyda, którzy tam nie byli :roll: http://img467.imageshack.us/img467/3016/mapka4cd.jpg Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='PIKA']Jak siostra jedzie to niech wstaje do swego dziecka :razz: noo ona wstanie oczywiście, tylko spać pewnie będziem w jednym pokoju :razz: ejj a kiedy się dowiem o misji????? :eek2: i żeby nie było że tylko gadanie :diabloti: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Cola']http://img467.imageshack.us/img467/3016/mapka4cd.jpg Hmm może dojade, i Korone zabiore, w zależności czy będem zdrowa... [quote name='malawaszka'] Jakie oczka:loveu: Quote
beria Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='malawaszka'] Lunka, co jesz dobrego :cool3: Boluś jak zwykle przystojny niesamowicie :loveu: Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Luna tradycyjnie żre jakieś drewno :lol: a Boluś już zarósł :crazyeye: kurcze jak był wcześnie jłysy to teraz mu kudły rosną jak oszalałe :cool1: Quote
beria Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Powodzi mu się dobrze, to i kudełki rosną :cool3: Quote
Recommended Posts