PIKA Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 malawaszka napisał(a): nie wiem czy Wam już to mówiłam, ale one jadą ze mną do Wawki :diabloti: upps :diabloti: Bedziem Lune socjalizowac :evil_lol: malawaszka napisał(a): Maga :shake: chyba lepiej zadzwonie do PIKI o to pokierowanie :diabloti: tylko kurna ja nie będę samochodem :shake: :placz: psy autobusem jeżdzą w Wawce za darmo :evil_lol: a autobus to masz wlaściwie bezposredni :cool3: wyjdziemy po Ciebie na przystanek ;) chyba, ze faktycznie Maga po Ciebie przyjedzie ;) Quote
Maga100 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='malawaszka']Maga - a PIKA przyjedzie z Tobą po mnie?? :diabloti: czułabym się bezpieczniej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie wątp we mnie, bo wtedy na pewno się zgubię :diabloti: Quote
Maga100 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='PIKA'] chyba, ze faktycznie Maga po Ciebie przyjedzie ;) przyjedzie :bigok: Maga ma dobre serce i pełno zapału do uczynków :bigok: poza tym nie mam zamiaru bez psa zapitalać na piechotę nad kanałek :shake: Quote
PIKA Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 malawaszka napisał(a): Maga - a PIKA przyjedzie z Tobą po mnie?? :diabloti: czułabym się bezpieczniej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pika sucza zabiera :roll: i jeszcze musi dotransportować Asher z Boorkami :evil_lol: ale w razie czego obserwuj dokladnie okolice i jak się zgubicie to Was pokieruje telefonicznie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='PIKA']ale w razie czego obserwuj dokladnie okolice i jak się zgubicie to Was pokieruje telefonicznie :evil_lol: Waszko, ale jaka przygoda będzie :evil_lol: będziesz miała co wspominać przy tym swoim kominku w tym swoim domku :evil_lol: Quote
beria Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Bolutek i Lunka to teraz światowcy będą :cool3: Quote
malawaszka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 hahaha sama nie wiem czy czuć się bezpiecznie :evil_lol: ale jeszcze tydzień więc looz nie stresuję się :evil_lol: ale Maga jak to Ty autem jedziesz??? a ta budka z coca-colą??? :diabloti: no dobra - nie biorę dzieci moich - żartowałam :p Quote
Maga100 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 a tak abstra***ąc: za dwa tygodnie znowu jadę na szkolenie do Łodzi :evil_lol: I tym razem zabieram ze sobą trzy osoby z pracy :evil_lol: Biedni, nie widzą co ich czeka :shake: Quote
Maga100 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='malawaszka'] ale Maga jak to Ty autem jedziesz??? a ta budka z coca-colą??? :diabloti: bo jak nie pojadę autem, to po tej coca-coli nie doczłapię do domu :evil_lol: Autobusa niet, a na piechote mam z pół godziny :-o w życiu nie dojdę :evil_lol: A tak - nie będzie kusiło :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Maga100']a tak abstra***ąc: za dwa tygodnie znowu jadę na szkolenie do Łodzi :evil_lol: I tym razem zabieram ze sobą trzy osoby z pracy :evil_lol: Biedni, nie widzą co ich czeka :shake: Tylko nie zapomnij zafundować im zatrzaśnięcie w serwerowni ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Tylko nie zapomnij zafundować im zatrzaśnięcie w serwerowni ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ty się śmiej, a mnie się to przytrafiło po raz drugi! :shock: Tym razem w moim macierzystym oddziale w Warszawie :shake: W serwerowni trzymamy zapasowy papier i chciałam być uczynna i go przyniesć :roll: I się tam zatrzasnęłam!!! I musiałam stamtąd dzownić, żeby mnie wypuścili :placz: I do tej pory wszyscy się ze mnie śmieją :placz: Bo najlepsze było to, ze dzierżyłam w ręku kartę i w środku był czytnik :placz: a ja nie zajarzyłam :placz: :oops: Quote
malawaszka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='Maga100']a tak abstra***ąc: za dwa tygodnie znowu jadę na szkolenie do Łodzi :evil_lol: I tym razem zabieram ze sobą trzy osoby z pracy :evil_lol: Biedni, nie widzą co ich czeka :shake: hahahha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciekawe czy wylądujecie w Kielcach :diabloti: ups ale nagadane :oops: Quote
malawaszka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='Maga100']Ty się śmiej, a mnie się to przytrafiło po raz drugi! :shock: Tym razem w moim macierzystym oddziale w Warszawie :shake: W serwerowni trzymamy zapasowy papier i chciałam być uczynna i go przyniesć :roll: I się tam zatrzasnęłam!!! I musiałam stamtąd dzownić, żeby mnie wypuścili :placz: I do tej pory wszyscy się ze mnie śmieją :placz: Bo najlepsze było to, ze dzierżyłam w ręku kartę i w środku był czytnik :placz: a ja nie zajarzyłam :placz: :oops: hahahaha :klacz: Quote
Elitesse Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='malawaszka'] kwiatki sobie wacham :loveu: Quote
Maga100 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='malawaszka']hahahaha :klacz: to wcale nie jest śmieszne, bo jak teraz kończy się papier to wszyscy znacząco się na mnie patrzą :shake: I nie będę więcej uczynna, bo jak zmieniałam toner w xero, to wysypałam go na środek banku :placz: :placz: :placz: Quote
malawaszka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='Maga100']I nie będę więcej uczynna, bo jak zmieniałam toner w xero, to wysypałam go na środek banku :placz: :placz: :placz: hahahaha to dlatego Ty tak długo siedzisz w pracy - duuużo sprzątania masz po sobie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 odkryłaś moją tajemnicę :shock: jak nie sprzątam, to siedzę gdzieś zatrzaśnięta :shake: Quote
Hanna R. Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Maga100']to wcale nie jest śmieszne, bo jak teraz kończy się papier to wszyscy znacząco się na mnie patrzą :shake: I nie będę więcej uczynna, bo jak zmieniałam toner w xero, to wysypałam go na środek banku :placz: :placz: :placz: O Bosze - BLONDYNKA ! :evil_lol: Oczywiście - nie musze dodawać - MENTALNA ! :evil_lol: Quote
Elitesse Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 malawaszka napisał(a):hahahaha to dlatego Ty tak długo siedzisz w pracy - duuużo sprzątania masz po sobie :evil_lol: ale zobacz jaka to oszczednosc dla firmy !! moga zlikwidowac etat sprzataczki :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Maga100']bo jak nie pojadę autem, to po tej coca-coli nie doczłapię do domu :evil_lol: Autobusa niet, a na piechote mam z pół godziny :-o w życiu nie dojdę :evil_lol: A tak - nie będzie kusiło :evil_lol: jak niet? :roll: a 197 ? Prosto na Kepe, albo ode mnie 112 Quote
beria Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='malawaszka'] Temperament psa można poznać po sposobie poruszania się :cool3: Maga nie przejmuj się ;) Tonery to zaraza, a umnie ksero w pokoju stoi :diabloti: Quote
Maga100 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='PIKA']jak niet? :roll: a 197 ? Prosto na Kepe, albo ode mnie 112 a powiedz mi moja droga, gdzie koło mnie zatrzymuje się 197? :shake: albo będę zasuwać do ciebie (też kawałek), żeby od ciebie jechać autobusem :lol: Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Maga100']a powiedz mi moja droga, gdzie koło mnie zatrzymuje się 197? :shake: Żeromskiego róg Perzyńskiego w stronę Gwiaździstej :evil_lol: i wszedzie mozesz podjechac autobusikiem do mnie też :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='PIKA']Żeromskiego róg Perzyńskiego w stronę Gwiaździstej :evil_lol: ano chyba że tak :lol: poza tym zobaczymy jak ze mną będzie, bo na razie nie mogę spożywać :placz: Quote
Recommended Posts