beria Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Bardzo dziękuję Malawaszko, że zgodziłaś się zabrać mnie na wystawę do Raciborza, ale postanowiłam, że jutro będę spać długo i namiętnie, bo cholernie ciężki tydzień mnie czeka mimo wolnego czwartku :razz: Quote
malawaszka Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 beria napisał(a):Bardzo dziękuję Malawaszko, że zgodziłaś się zabrać mnie na wystawę do Raciborza, ale postanowiłam, że jutro będę spać długo i namiętnie, bo cholernie ciężki tydzień mnie czeka mimo wolnego czwartku :razz: hahahah telepatia czy co hahah właśnie zapytałam u Ciebie czy jedziesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wchodze a tu u mnie odpowiedź :lol: Maga no ja myśle, że jakieś spotkanie na szczycie będzie :drinking: Quote
Hanna R. Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Maga100'] ze ja chcę gdzieś cię obejrzeć :grins: Jakieś spotkanie na szczycie zrobimy, co? :drink1: Ty se nie zapomnij, że teraz, jako potencjalna włascicielka fotograficznej maszyny nie będziesz zbyt atrakcyjnym towarzystwem ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ty se nie zapomnij, że teraz, jako potencjalna włascicielka fotograficznej maszyny nie będziesz zbyt atrakcyjnym towarzystwem ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Haniaaa ciiii Maga się :drinking: i mi podpisze pisemko, że się zrzeka Olka :evil_lol: Quote
beria Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 malawaszka napisał(a):hahahah telepatia czy co hahah właśnie zapytałam u Ciebie czy jedziesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wchodze a tu u mnie odpowiedź :lol: Dzisiaj nie zrobiłam NIC z tego co powinnam i jutro muszę przysiąść do pracy :shake: Miałam dzień lenia :roll: Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ty se nie zapomnij, że teraz, jako potencjalna włascicielka fotograficznej maszyny nie będziesz zbyt atrakcyjnym towarzystwem ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: rozumiem, że stałam się bufonem i już sie ze mną nie zadajecie? :diabloti: [quote name='malawaszka']Haniaaa ciiii Maga się :drinking: i mi podpisze pisemko, że się zrzeka Olka :evil_lol: problem polega na tym, ze aparat będzie po 19tym :-( Quote
PIKA Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Maga100']Jakieś spotkanie na szczycie zrobimy, co? :drink1: tak, tak, mysmy dzisiaj z asher zdecydowaly, ze idziemy na Kepe Potocką :lol: i Królewna z Królowcem :loveu: :lol: cuuudne :loveu: Quote
asiunia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Hej! Wasiu powiem Ci ze gdyby nie kopiowane uszka Bolusia nie bylabym w stanie ich odroznic!Zupelnie nie ten sam pies:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cola Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Piękne :loveu: :loveu: asiuniu to wtedy po kolorze, bo mają zupełnie inne kolorki i rozmieszczenie plamek :cool3: Quote
Alka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 wspaniała parka :loveu::loveu::loveu: i piękna fota !:klacz: Quote
Maga100 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='PIKA']tak, tak, mysmy dzisiaj z asher zdecydowaly, ze idziemy na Kepe Potocką :lol: bardzo mi pasuje :cool1: Quote
Maga100 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 A w ogóle, Malawaszko, śniłaś mi się dzisiaj! :crazyeye: wyglądałaś w rzeczywistości ZUPEŁNIE inaczej niż na zdjeciach :lol: I byłam rozczarowana tym faktem, nie wiedzieć czemu :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Maga100']bardzo mi pasuje :cool1: ale nie wiem, czy wiesz, ze idziemy tam z psami :evil_lol: Nie wymigasz się tym razom :mad: Quote
Maga100 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 a w ogóle przypomniałam sobie, że ja przcież nie pracuję ani w czwartek ani w piątek :multi: A więc spotkać mogę się i wcześniej niż w sobotę [quote name='PIKA']ale nie wiem, czy wiesz, ze idziemy tam z psami :evil_lol: Nie wymigasz się tym razom :mad: na pewno Leona nie zabiorę :shake: to spotkanie ma być przyjemnościa, a nie moim stresem i pilnowaniem Leona, żeby kogoś nie zjadł lub, żeby ktoś go nie zjadł :shake: Quote
PIKA Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Maga100']a w ogóle przypomniałam sobie, że ja przcież nie pracuję ani w czwartek ani w piątek :multi: A więc spotkać mogę się i wcześniej niż w sobotę ale sa tacy co w piatek pracują :roll: [quote name='Maga100']na pewno Leona nie zabiorę :shake: to spotkanie ma być przyjemnościa, a nie moim stresem i pilnowaniem Leona, żeby kogoś nie zjadł lub, żeby ktoś go nie zjadł :shake: histeryzujesz i tyle :diabloti: Quote
Maga100 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 mój pies głuchnie w otoczeniu innych psów :angryy: nie mam ochoty się użerać, moja droga :shake: Quote
malawaszka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 ahhh BARDZO dziękuję za pochwały :loveu: moje dzieciaczki kochane się podobają :loveu: :p nie wiem czy Wam już to mówiłam, ale one jadą ze mną do Wawki :diabloti: Nie wiem co to Kępa potocka i czy trudno tam trafić z tarchomina??? :razz: Maga - a jak wyglądałam??? :razz: pewnie lepiej niż w rzeczywistości i dlatego sie zawiodłaś :diabloti: Quote
Maga100 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='malawaszka'] Nie wiem co to Kępa potocka i czy trudno tam trafić z tarchomina??? :razz: Kępa Potocka to tam, gdzie ostatnio robię zdjecia Leonowi, nad wodą :cool1: A obok jest taki fajny barek... z coca-colą oczywiscie :evil_lol: Trafić baardzo łatwo, bo my cię pokierujemy. Pamietaj, ze ja jestem w tym mistrzem :grins: Maga - a jak wyglądałam??? :razz: pewnie lepiej niż w rzeczywistości i dlatego sie zawiodłaś :diabloti: wyglądałaś jak nie ty i nie podobało mi się :placz: Quote
aga1215 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Witaj Monika! zajrzyj tu - prawie sznaucer http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26731 Quote
malawaszka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Waszeczko jak po Raciborzu :razz: super - buźke mam czerwona jak buraczek standardowo :diabloti: Quando mój królowiec BOB i BOG II :loveu: :multi: :multi: :multi: Maga :shake: chyba lepiej zadzwonie do PIKI o to pokierowanie :diabloti: tylko kurna ja nie będę samochodem :shake: :placz: Aga - dzięki - wrzuce go już na stronkę Quote
Maga100 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='malawaszka'] Maga :shake: chyba lepiej zadzwonie do PIKI o to pokierowanie :diabloti: tylko kurna ja nie będę samochodem :shake: :placz: Wasiu, ja po ciebie przyjadę! :bigok: i nie obawiaj się, Tarchomin i Bielany znam BARDZO DOBRZE :megagrin: Quote
aga1215 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 malawaszka napisał(a):super - buźke mam czerwona jak buraczek standardowo :diabloti: Quando mój królowiec BOB i BOG II :loveu: :multi: :multi: :multi: Maga :shake: chyba lepiej zadzwonie do PIKI o to pokierowanie :diabloti: tylko kurna ja nie będę samochodem :shake: :placz: Aga - dzięki - wrzuce go już na stronkę super :multi: Quote
Hanna R. Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='malawaszka'] :diabloti: tylko kurna ja nie będę samochodem :shake: :placz: To jak Ty swoje dzieci do tej Warszawy powieziesz ??? :-o Quote
malawaszka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='HankaRupczewska']To jak Ty swoje dzieci do tej Warszawy powieziesz ??? :-o samochodem jadę do Warszawy bo z siostrą i szwagrem, ale potem będę sobie musiała radzić sama bo nie moim jedziemy :evil_lol: Maga - a PIKA przyjedzie z Tobą po mnie?? :diabloti: czułabym się bezpieczniej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts