Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']
cho no tu mała coś Ci pokażę :cool1:

miałem operację! i zęby mi wyczyścili - o! zobacz

dałem rade!!! :cool1: twardziel jestem :p daj pyska :loveu:

O matko :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Czyżby to była milość :loveu::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
tiaaaa siebie i SWOJE zabawki, SWOJE podwórko, SWOJE legowisko, SWOJE smakołyki, SWOJĄ szafę .....

Biedulka, tyle do pilnowania....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='AlKil']Biedulka, tyle do pilnowania....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

jej wybór :diabloti: sama sobie tyle obowiązków na głowę włożyła :mad: aaa izapomniałabym jeszcze teraz doszły Oliwkowe zabawki :angryy:

JA WCALE nie ganiam kotów - przecież jestem ślepy

przeciez taaaki słodki jestem :p

nieprawdaż? :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']jej wybór :diabloti: sama sobie tyle obowiązków na głowę włożyła :mad: aaa izapomniałabym jeszcze teraz doszły Oliwkowe zabawki :angryy:

jakie potulne misio

Posted

[quote name='malawaszka']

Z tymi kotami to musiało być pomówienie :lol: Boluś z pewnością nie goni kotów. Może ewentualnie zwalczać kocią mafię, a to już inna sprawa :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Z tymi kotami to musiało być pomówienie :lol: Boluś z pewnością nie goni kotów. Może ewentualnie zwalczać kocią mafię, a to już inna sprawa :evil_lol:

ojj tak dzielnie z nimi walczy :crazyeye: jestem w szoku bo jak go brałam do P. Dejnarowicz - kier Palucha mówiłą mi że Boluś luuubii kotki :diabloti: chyb jeść, bo o ile wiem, że Luna goni dla samego gonienia i krzywdy by raczej nie zrobiła o tyle coś mi się wydaje, że Boluś by sie nie szczypał - dobrze że nie ma szans dogonić :diabloti:

aniołeczek :loveu:

uciekinier kadrowy :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale Albercik nie jest stary i ślepy :lol:

Bolutek tysz nie:shake: ON jest śliczny młodzieniaszek :loveu: i proszę mi tu Bolutka nie dołować:mad:

Posted

Waszka bo są psy które nawet jak niewidzą to i tak kota dostrzegą :evil_lol: :evil_lol:

mój Kano częściowo ślepy na jedno oko kota wypatrzy w największych ciemnosciach :mad: :mad: ja nie widze że jest kot schowany gdzieś w zakamarku , a on zawsze wykuka.

Posted

[quote name='malawaszka']jej wybór :diabloti: sama sobie tyle obowiązków na głowę włożyła :mad: aaa izapomniałabym jeszcze teraz doszły Oliwkowe zabawki :angryy:

Tak akurat slepy:mad: , a nie znasz tego "poznaj Stachu po zapachu?" toz przeciez caly czas teren swoj zaznaczaja(koty:diabloti: )
tez mam dziadka, w slusznym wieku i mimo slepoty i gluchoty, nie popusci zadnemu takiemu, musi pogonic:evil_lol:

A tak poza tym, swietne te Twoje SZTUCERKI, a fotki najswietniejsze:multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale Albercik nie jest stary i ślepy :lol:

Wiek i wzrok nie ma znaczenia...Mieszaniec moich teściów Aza po koniec życia nie mogła wstawać, chodzić, ledwo żyła ale jak poczuła kota...to lat jej ubywało w jednej chwili, wzrok miała sokoli i ruchy jak koń wyścigowy...:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']
waszka a jak sie bolus czuje:loveu:

świetnie :p właśnie sępi spacerek :cool1: i zaraz musze ubierać siebie, Oliwke, Lune i Bolusia i na dwór :razz: