Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haha, nieżle się zakumufolował

Waszka, domyślam się ,że i Tobie taaaka trawa niestraszna ;), ja nieraz też tak ganiałam z aparatem w ręku :evil_lol:

Posted

Bolesław yeaaah :multi: :multi: dopieor teraz doczytałam jak mu poszło :loveu: cieszę się,że obyło się bez żadnych niespodzianek ;) pamiętaj Bolutek nie podniecaj się :placz: :placz:

Posted

AlKil napisał(a):

Waszka, a Twoje rozmazane zdjęcia to miód na moje serce...nieraz juz miałam ochotę grzmotnąć aparatem o ziemię... powstrzymałam sie jedynie dlatego, że to aparat TZ-a...:angryy:

hihihiih ale to jeszcze nie wszystkie z tego dnia - potem już będą tylko lepsze :evil_lol:

a kwiatuszki rzeczywiście śliczne i rosły sobie kępką na środku drogi :p :loveu:

Alka - tam prawie wszędzie takie trawska więc nie mamy wyjścia :lol: ale udaje sięteż znajdować polanki takich sucholubnych muraw :loveu:

Posted

a wogóle to dzisiaj jest jakiś dziwny dzień :roll: Bolek pogonił kota :crazyeye: Luna najpier oberwała od Oliwii po łbie szufelką a potem chciała ją użreć o pluszaka :angryy:

:lol: :lol: :lol:

Posted

ohohoho....ale się rozszalałaś z fotkami :cool3: ale to dobrze, będę miała co robić :lol:
...a kwiatków tam, a kwiatków :loveu: :loveu: szczególnie takie dwa mi przypadły do gustu :lol: :loveu:

Posted

Jak znajdę chwilkę czasu to juz wskakuję do wozu i pędzę do Was...:evil_lol:
Sezon już się zaczął, to na spacer nad morzem o świcie, zanim SM wstanie i spatroluje plaże...:placz:

Posted

witaj Lucy :p

własnie wrociłam od weta - bylismy na kontroli - wszystko sie piknie goi, ale płucka nas niepokoją - spróbujemy dobrac Bolusiowi jakies słabsze leki, zeby nie ładować od razu najmocniejszych sterydów bo jego wątroba długo tego nie wytrzyma :shake: jest stale powiększona - na rtg też t owidać, serduszko ładnie pracuje :loveu:

a na fotkach wyszło słonko :loveu:

Boluś szykuje się na wystawę :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye:o ranyśku ile wichurkowych foteczek:multi:

a to extra

Bolutek ma w sobie coś pańskiego. Serio. Ma cudowną budowe mimo wieku i ciut brzunia :)
Bolusiu - Zmoreczka chętnie pospaceruje z Tobą bo ją lubisz :)

Posted

[quote name='malawaszka']a niebo wcale tak nie wyglądało :crazyeye: przestawiłam coś w aparacie :evil_lol:

a tu są też psy oprócz nieba :evil_lol:

łał zarąbiste :loveu: :loveu:

ale klimat :loveu: :loveu: :loveu:

a teraz przeklne

W MORDE MISIA.........................

ja jade w sobote lub w piatek na ostatni egzamin i MOŻE wróce w sobote
możliwe też i to bardziej prawdopodobne że zostane do niedzieli bo musze się z promotorem spotkać :angryy:

WASZKA ja kce Cię zobaczyc :cool1:

Posted

Wasia zdjęcia powalajace :loveu:

szczególnie te rozmazane :evil_lol:

dbsst napisał(a):
WASZKA ja kce Cię zobaczyc :cool1:

to olej promotora :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Monika, ale piękne zdjęcia ! Naprawdę. Oczywiście nie wszystkie ... :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ooooho tu za sucho

przestań sie Luna kręcić, niech se zrobi te fotke i da nam spokój :p

cho no tu mała coś Ci pokażę :cool1:

miałem operację! i zęby mi wyczyścili - o! zobacz

dałem rade!!! :cool1: twardziel jestem :p daj pyska :loveu:

hahahah chyba mu ta narkoza zaszkodziłą na głowe :evil_lol: