malawaszka Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='beria']Wy, towarzyszu Malawszka, dowiecie się pewnie po drodze do Raciborza, jak mnie zabierzecie i pociągniecie za język :cool3: :eviltong: Dobranoc ;) :shithappens: :zly7: Quote
beria Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Matko, drugi raz :crazyeye: , nie mam już nic na usprawiedliwienie Malawaszka, Malawaszka, Malawaszka, Malawaszka, Malawaszka, Malawaszka,Malawaszka, Malawaszka, Malawaszka,Malawaszka, Malawaszka, Malawaszka,Malawaszka, Malawaszka, Malawaszka Quote
Gosiek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 hahaha znów Cię Monisiu od wszek wyzywają? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oliwka świetnie sobie radzi z kociambrami :loveu: nawet im oczka sprawdza :lol::lol::lol: Quote
Pysia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Patrz jak to beria się na Tobie poznała ...Hihihihi :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Pysia napisał(a):Patrz jak to beria się na Tobie poznała ...Hihihihi :evil_lol: i to podświadomie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Pysia napisał(a):Patrz jak to beria się na Tobie poznała ...Hihihihi :evil_lol: oszzz TY :mad: :angryy: a ja właśnie wróciłam przeszczęśliwa bo byłam w kamieniołomie trawertynów i BARDZO mi się podobału na żywo i zamówiłam cudowne parapety :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 malawaszka napisał(a):oszzz TY :mad: :angryy: a ja właśnie wróciłam przeszczęśliwa bo byłam w kamieniołomie trawertynów i BARDZO mi się podobału na żywo i zamówiłam cudowne parapety :loveu: :loveu: :loveu: mam nadzieję, że porobiłaś fotki ? Quote
asher Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 malawaszka napisał(a):oszzz TY :mad: :angryy: a ja właśnie wróciłam przeszczęśliwa bo byłam w kamieniołomie trawertynów i BARDZO mi się podobału na żywo i zamówiłam cudowne parapety :loveu: :loveu: :loveu:Hahaha, w Działoszynie? :lol: O żesz kurna, pamiętam :crazyeye: :hmmmm: Waszko, Oliwia, Oliwią, ale odszyfruj ten tekst, bom ciekawa :cool1: Quote
Hanna R. Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Pysia']Patrz jak to beria się na Tobie poznała ...Hihihihi :evil_lol: No i popatrz, kurna - PRZYJACIÓŁKA ! :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Quote
malawaszka Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 malawaszka napisał(a):cođ Tz + jak jest jakađ akcja to nie w gowie mi focenie bo nie moge poywolic na to yebz sie ywarz + bo potem to ju bdyie masakra :placz: no dobra to odszyfrowuję :evil_lol: "coś Ty - jak jest jakaś akcja to nie w głowie mi focenie bo nie mogę pozwolić na to, żeby się zwarły bo potem to już będzie masakra" :grins: :evil_lol: Aga nie robiłam fotek :shake: oni mi pokazywali na hali półprodukty i gotowe wyroby, a do kamieniołomu nie chcieli zaprowadzić bo błoto wszędzie i niebezpiecznie :placz: Quote
malawaszka Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Przypominam o trzymaniu kciuków za Boluzia jutro od 9 rano :modla: ja już mam bóle brzucha i głowy :shake: Quote
aga1215 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='malawaszka']Przypominam o trzymaniu kciuków za Boluzia jutro od 9 rano :modla: ja już mam bóle brzucha i głowy :shake: zacznę już dziś :kciuki: :kciuki: :kciuki: Wczoraj myslałam, że czeka mnie zabieg u Felka - ma skaleczoną nasadę ogona, ale na szczęście goi mu się. Je normalnie, bardziej się tuli, za Wektorem łazi krok w krok. Ten go liże po ranie, wczoraj jeszcze Felek na to syczał ale dalej łazik, aż Weki zaczął się chować przed nim :-o Quote
PIKA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='malawaszka']Przypominam o trzymaniu kciuków za Boluzia jutro od 9 rano :modla: ja już mam bóle brzucha i głowy :shake: Na te bóle brzucha to siakis Laremid proponuje albo inszy specyfik :evil_lol: A :kciuki: trzymamy I za Bolka i za Twoj brzuch tez bo jutro mozecie się przez ten brzuch spóźnic :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 PIKA napisał(a):Na te bóle brzucha to siakis Laremid proponuje albo inszy specyfik :evil_lol: A :kciuki: trzymamy I za Bolka i za Twoj brzuch tez bo jutro mozecie się przez ten brzuch spóźnic :evil_lol: ehhh żebyś wiedziała :shake: Quote
Hanna R. Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Loperamid to na sraczkę jest ... Może jaką NO-SPA ? Albo Neospasminę ? Lub Hydroxyzynę ??? Wszyscy trzymamy kciuki . Pamiętaj . :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Alicja Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Waszeczko ja już zaczynam ;) Boluś trzymaj się ;):kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
malawaszka Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Hania :mad: trzebabyło jeszcze większymi wołami to wypisać :oops: :evil_lol: Dzięki dziewczyny, a Boluś już jest głodny :placz: :placz: :placz: Quote
Hanna R. Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='malawaszka']Hania :mad: trzebabyło jeszcze większymi wołami to wypisać :oops: :evil_lol: Bo wiesz, kochanie, ja NIEDOWIDZĘ troszkę ... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Hanna R. Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='malawaszka']Hania :mad: trzebabyło jeszcze większymi wołami to wypisać :oops: :evil_lol: Bo wiesz, kochanie, ja NIEDOWIDZĘ troszkę ... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 noo chyba nie tak troszkę - podwójnie :lol: Quote
Hanna R. Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='malawaszka']noo chyba nie tak troszkę - podwójnie :lol: Czekaj, czekaj, z niepełnosprawności szydzić ! Wstydź się ! :lol: Quote
Vectra Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 malawaszka napisał(a):Przypominam o trzymaniu kciuków za Boluzia jutro od 9 rano :modla: ja już mam bóle brzucha i głowy :shake: to ja już zaczynam trzymać kciuki :kciuki: :kciuki: bo jutro o 9 moge jeszcze spać ;) ;) ,ale obiecuje że kciukasów nie puszcze :lol: Quote
malawaszka Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 :nono: Vectra ani mi się waż puścic :mad: :lol: idę spać - może to mi jakiś pomoże w stresie :shake: Quote
Recommended Posts