Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='beria']Wy, towarzyszu Malawszka, dowiecie się pewnie po drodze do Raciborza, jak mnie zabierzecie i pociągniecie za język :cool3: :eviltong:
Dobranoc ;)

:shithappens: :zly7:

Posted

Matko, drugi raz :crazyeye: , nie mam już nic na usprawiedliwienie
Malawaszka, Malawaszka, Malawaszka, Malawaszka, Malawaszka, Malawaszka,Malawaszka, Malawaszka, Malawaszka,Malawaszka, Malawaszka, Malawaszka,Malawaszka, Malawaszka, Malawaszka

Posted

hahaha znów Cię Monisiu od wszek wyzywają? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oliwka świetnie sobie radzi z kociambrami :loveu: nawet im oczka sprawdza :lol::lol::lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Patrz jak to beria się na Tobie poznała ...Hihihihi :evil_lol:

oszzz TY :mad: :angryy:

a ja właśnie wróciłam przeszczęśliwa bo byłam w kamieniołomie trawertynów i BARDZO mi się podobału na żywo i zamówiłam cudowne parapety :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):

a ja właśnie wróciłam przeszczęśliwa bo byłam w kamieniołomie trawertynów i BARDZO mi się podobału na żywo i zamówiłam cudowne parapety :loveu: :loveu: :loveu:

mam nadzieję, że porobiłaś fotki ?

Posted

malawaszka napisał(a):

Hahaha, w Działoszynie? :lol:
O żesz kurna, pamiętam :crazyeye: :hmmmm:

Waszko, Oliwia, Oliwią, ale odszyfruj ten tekst, bom ciekawa :cool1:

Posted

malawaszka napisał(a):
cođ Tz + jak jest jakađ akcja to nie w gowie mi focenie bo nie moge poywolic na to yebz sie ywarz + bo potem to ju bdyie masakra :placz:

no dobra to odszyfrowuję :evil_lol:

"coś Ty - jak jest jakaś akcja to nie w głowie mi focenie bo nie mogę pozwolić na to, żeby się zwarły bo potem to już będzie masakra" :grins: :evil_lol:

Aga nie robiłam fotek :shake: oni mi pokazywali na hali półprodukty i gotowe wyroby, a do kamieniołomu nie chcieli zaprowadzić bo błoto wszędzie i niebezpiecznie :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']Przypominam o trzymaniu kciuków za Boluzia jutro od 9 rano :modla: ja już mam bóle brzucha i głowy :shake:

zacznę już dziś :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Wczoraj myslałam, że czeka mnie zabieg u Felka - ma skaleczoną nasadę ogona, ale na szczęście goi mu się. Je normalnie, bardziej się tuli, za Wektorem łazi krok w krok. Ten go liże po ranie, wczoraj jeszcze Felek na to syczał ale dalej łazik, aż Weki zaczął się chować przed nim :-o

Posted

[quote name='malawaszka']Przypominam o trzymaniu kciuków za Boluzia jutro od 9 rano :modla: ja już mam bóle brzucha i głowy :shake:

Na te bóle brzucha to siakis Laremid proponuje albo inszy specyfik :evil_lol:

A :kciuki: trzymamy I za Bolka i za Twoj brzuch tez bo jutro mozecie się przez ten brzuch spóźnic :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Na te bóle brzucha to siakis Laremid proponuje albo inszy specyfik :evil_lol:

A :kciuki: trzymamy I za Bolka i za Twoj brzuch tez bo jutro mozecie się przez ten brzuch spóźnic :evil_lol:

ehhh żebyś wiedziała :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']Hania :mad: trzebabyło jeszcze większymi wołami to wypisać :oops: :evil_lol:

Bo wiesz, kochanie, ja NIEDOWIDZĘ troszkę ... :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']Hania :mad: trzebabyło jeszcze większymi wołami to wypisać :oops: :evil_lol:

Bo wiesz, kochanie, ja NIEDOWIDZĘ troszkę ... :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
Przypominam o trzymaniu kciuków za Boluzia jutro od 9 rano :modla: ja już mam bóle brzucha i głowy :shake:

to ja już zaczynam trzymać kciuki :kciuki: :kciuki:
bo jutro o 9 moge jeszcze spać ;) ;) ,ale obiecuje że kciukasów nie puszcze :lol: