Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Katerinas napisał(a):
boszzz.... Jak mi czas pozwala to nadrabiam zdjeciowe zaleglosci. :oops: :) I prosze.... jaka chalupa stanela :jumpie: :jumpie:

A to Bolutek? :multi: Nie do poznania :) Jak nie ten sam pies... ilez on ma siersci... :)

Witaj Kasiu :loveu: dawno Cię u nas nie było :mad: :evil_lol: a Boluś faktycznie zarasta jak szalony teraz :p mam wrażenie, że szybciej niż Luna :cool1:

Posted

[quote name='asher']A najśmieszniejsze jest to, że własciwie to moge w każdej chwili zmienić temat pracy magisterskiej, nawet wymyśliłam sobie fajny, taki, który mnie interesuje i... zapomniałam, co wymyśliłam :flaming:

czemu nie jestem zdziwiona? :evil_lol: I czemu nie muszę patrzeć na avatarek, żeby wiedzieć kto to napisał? :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Witaj Kasiu :loveu: dawno Cię u nas nie było :mad: :evil_lol:
oj wiem... :oops: Ale przy takim ruchliwym glutku jak Michas, plus trzy psy.... troszke mi braknie doby :roll: :puppydog:

malawaszka napisał(a):
a Boluś faktycznie zarasta jak szalony teraz :p mam wrażenie, że szybciej niż Luna :cool1:
Znaczy sie ma mega dobra opieke :)

Postaram sie bywac czesciej :)

Posted

[quote name='malawaszka']iiitam dostaje hormony :evil_lol: Nie ma to, jak wysoka samoocena :lol:

Maga, i ty Brutusie???? :placz: Tylko Dog in the Fog mi pozostaje, żadnych przyjaciół poza tym :placz:

Aga, temat historyczny :flaming: Publicystyka prasowa przed wyborami parlamentarnymi po przewrocie sanacyjnym :flaming: Promotor się cieszy, wszyscy si ękurna cieszą, bo na temat tych wyborów mało literatury jest :flaming: A ja niby taka ambitna :flaming: :flaming: :flaming:

A ten Bilobil aby na[prawdę działa? :???:

Posted

[quote name='asher']
Maga, i ty Brutusie???? :placz: Tylko Dog in the Fog mi pozostaje, żadnych przyjaciół poza tym :placz:

hehehe

nie łudź się :diabloti: To na poprawę pamięci, a nie na jej brak :diabloti:

Posted

[quote name='asher']Nie ma to, jak wysoka samoocena :lol:

Aga, temat historyczny :flaming: Publicystyka prasowa przed wyborami parlamentarnymi po przewrocie sanacyjnym :flaming: Promotor się cieszy, wszyscy si ękurna cieszą, bo na temat tych wyborów mało literatury jest :flaming: A ja niby taka ambitna :flaming: :flaming: :flaming:

Asher - fajny masz temat - możesz gazet sobie poczytać:evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Ja w zeszłym roku kupiłam sobie Memory plus. Tylko zapominałam go brać...

Waszka, ale piękna ta chatka...:klacz::klacz::klacz:

:roflt: :roflt: :roflt: nie no co tu wejde to opluwam monitor :lol:

Posted

[quote name='asher']Aga, temat historyczny :flaming: Publicystyka prasowa przed wyborami parlamentarnymi po przewrocie sanacyjnym :flaming: Promotor się cieszy, wszyscy si ękurna cieszą, bo na temat tych wyborów mało literatury jest :flaming: A ja niby taka ambitna :flaming: :flaming: :flaming:

:-o o żesz ale masakra :shake:

Ewuś - dzięki mnie tyż się podoba :lol: i tu muszę publicznie zwrócić honor naszemu arhitektowi w którego początkowo nie wierzyłam :oops:

Posted

[quote name='asher']

Działa, działa. Ja zapominałam notorycznie oglądać dobranockę :p - więc na Dzień Babci dostałam Bilobil - zażyłam dwie tabletki - i o dobranocce pamiętam do dziś ! :lol: :lol: :lol:

Waszka - cudny ten Twój domek... Trzymam kciuki za Bolutka . :loveu:

Posted

na moją skleroze to już chyba nic nie pomoże :eviltong: :eviltong: ani bilobil ani inne badziewie :diabloti: :diabloti: przyzwyczaiłam się do "zapominania" poprostu o nim niepamiętam :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Działa, działa. Ja zapominałam notorycznie oglądać dobranockę :p - więc na Dzień Babci dostałam Bilobil - zażyłam dwie tabletki - i o dobranocce pamiętam do dziś ! :lol: :lol: :lol:

Haniu, to chyba jakąś uderzeniową dawkę zażyłaś :megagrin::megagrin::megagrin:

Waszka , cudny domek :loveu:

Posted

beria napisał(a):
Dom śliczniasty :cool3: No i parapety już są :razz:

zamówione dopiero zamówione :cool1: i to nie wszystkie bo kilka sobie wymyśliłam z trawertynu i teraz muszę po niego jechać koło działoszyna :p

Posted

beria napisał(a):
:crazyeye: O mój Bosze, cóż to za chata będzie :crazyeye: Psy będą musiały chyba kapcie zakładać :cool3:

buuahahaha przeca po parapetach nie łażą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuahahaha przeca po parapetach nie łażą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nie :crazyeye: Moja u mamy w domu łazi :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Nie :crazyeye: Moja u mamy w domu łazi :evil_lol:

hahahahha :klacz:

Olcha pod warunkiem, że Twoja mała biała myszka będzie robiła taki minki jak na fotce którą zgłosiłaś do konkursu :evil_lol:

Posted

asher napisał(a):
Ło matko, trawertyn z Działoszyna??? :crazyeye: Jak to brzmi!!! :lol: :lol: :lol:

hahahahaha brzmi nieźle a w rzeczywistości to chyba najtańszy z trawertynów bo nasz rodzimy ze złoża Raciszyn :lol: inne to chyba włoskie i już drogiee :cool1: taki parapet wychodzi niewiele drożej niż drewniany :p

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahahha :klacz:

Olcha pod warunkiem, że Twoja mała biała myszka będzie robiła taki minki jak na fotce którą zgłosiłaś do konkursu :evil_lol:

Załatwione :p mogę jej tak kazać leżeć cały czas :cool3: :eviltong: