Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boluś szwędając się po działce natknął sie na otwarty samochód :cool1:

chyba był zmęczony :lol:

baaardzo zmęczony - spał tam chyba ze dwie godziny

tylko zmieniał pozycje :lol:

a oto co go tak zmęczyło :cool1:

dziczał z tą butelką dopóki nie zauważyła tego Luna - spuściła mu bęcki i:

OHO! dziura!!! to pewnie Bolek ją zrobił :mad:

bo ON zawsze wszystko psuje :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']Boluś szwędając się po działce natknął sie na otwarty samochód :cool1:

chyba był zmęczony :lol:

baaardzo zmęczony - spał tam chyba ze dwie godziny

tylko zmieniał pozycje :lol:

haha boskiego masz bolka, on ma chyba cos z gajki, pomijając fakt, ze do samochodu pcha sie wariatka przez zamkniete drzwi to jeszcze spi identycznie jak bolek :evil_lol:

Posted

:crazyeye: zamordowali psa plastikową butelką :evil_lol:
a w sposobie spania widzę jakieś podobieństwo do Jokera i do mnie :evil_lol: (ja też tak często śpię w autokarze, samochodzie itp. :lol: )

Posted

Wy tu jakieś śmichy chichy z Bolusiowego spania a pańcia niedobLa zapomniała, że Bolusiński dokładnie ROK temu do mnie przybył - czyli wczoraj 2 maja były Bolutkowe urodzinki :multi: :multi: :multi:

w Związku z TYM wiekopomnym wydarzeniem Bolusiu mój synusiu ukochany życzę Ci wielu jeszcze latek życia z nami w szczęściu i jak najmniej bęcków lunetkowego pochodzenia :loveu: :loveu: :loveu:

Boluś obyś drugie 12 lat przeżył :BIG: :new-bday: :drink1: :beerchug: :laola: :cunao: :sweetCyb:

Posted

A ja sie spoźniłam :placz:
Za to składam Wam wszystkim najszczersze zyczenia :loveu: Bardzo samolubne bo nie lubie jak Waszka sie martwi :shake: Boluś ma byc zdrowy, wesoły i zyc długo :) Do tego chodzic z nami na spacerki i burczec jak na mnie wpadnie :loveu:

Rozyczka od Szelmy dla Was :)

Posted

Przegapiłam Bolutkowe święto, spóźnione życzenia zdrówka, dużo smacznych prezentów dla Bolusia :loveu: i samych udanych spacerków :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

STO LAT BOLUSIU

:laola: :BIG: :new-bday: :drink1: :beerchug: :cunao:

malawaszka napisał(a):
i jak najmniej bęcków lunetkowego pochodzenia :loveu: :loveu: :loveu:

to kto inny ma mu teraz becki spuszczac ? :roll: :shake: