Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hello tu Waszka :-) nie chce i sie przelogować - więc tylko Was pozdrawiam z zadeszczonego Opola :mad: jestem padnięta jak nie wiem co a jutro powtórka z rozrywki :-) chyba jeszcze bardziej intensywnie, bo chcę duużo zobaczyć :-)

Posted

Moje małe misie już są ze mną z powrotem :loveu: całe i zdrowe jakby ię ktoś martwił (oprócz mnie oczywiście) :lol: wracając z Opola byłam tak zmęczona, że zastanawiałam się czy jechać jeszcze dzisiaj po nie na wieś, ale szybko podjęłam jedyną właściwą decyzję i SĄ :loveu: kochane misiaczki jak się cieszyły :loveu: ale nie za długo bo trzebabyło szybko lecieć grilla pilnować bo siostra zabrała koty na wieś :mad: a to złodzieje są :angryy: jeden przerażony pod łóżkiem od wczoraj siedzi a drugi zaczyna pełzać po dworze - to Kaja ta odważna kocica taka zuchwała po NASZYM podwórku sobie pozwala :mad:

KIEDYŚ BYŁO CIEPŁO

BA! NAWET GORĄCO!

Dobranoc :p idę odespać dwa dni wystawy i spanie po okoo 5 godzin przez dwie noce :p

Posted

Milo bylo cie spotkac Waszko:loveu: .Odsypiaj spokojnie-tak szalalas tam:lol: .Sliczne fotki stesknionych potforkow:loveu: .Ja sie wcale nie dziwie ze zaraz do nich polecialas:lol:

Posted

z wyystawy mam głównie grzywce i ruski :loveu: nawet sznaucerów nie mam bo były w ciemnym miejscu a na miniaturach wogóle nie zdążyłam być :shake:

aleee patrzcie :loveu: i zazdrośćcie Mirror z Tartaku i malawaszka
miłość od 1szego wejrzenia :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
tym razem mierzyliśmy przepływy rzek w dorzeczu Białej Przemszy :cool1:

Agabass :mad: :mad: :mad: ja Ci dam wszeczki :angryy:

sorry zjadłam jedną literkę hehehehhe nie bij:modla:. Luna to niezła podróżniczka i alpinistka haha super fotki.

Posted

wielofunkcyjny pies :evil_lol:

opcja sępienie

opcja pilnowanie zabawek Oliwii przed Bolkiem

opcja wyglądanie jak półdupek zza krzaka :evil_lol:

opcja wcielanie się w zająca

Posted

[quote name='malawaszka']wielofunkcyjny pies :evil_lol:

opcja sępienie

opcja pilnowanie zabawek Oliwii przed Bolkiem

opcja wyglądanie jak półdupek zza krzaka :evil_lol:

opcja wcielanie się w zająca