r_2005 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Gosiek, witaj w Klubie Prawdziwych Kobiet:lol: Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='r_2005']Gosiek, witaj w Klubie Prawdziwych Kobiet:lol: hm..... czy w zwiazku z tym ja jestem mężczyzną? :lol: :lol: Quote
anetta Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 A Mikolaj Kopernik tez byla kobieta! :grin: moimi własnymi ręcami a myłam go jak miał otwarte okna :lol: BRAWO Waszka, brawo :lol: Quote
sh_maniak Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 hello tu Waszka :-) nie chce i sie przelogować - więc tylko Was pozdrawiam z zadeszczonego Opola :mad: jestem padnięta jak nie wiem co a jutro powtórka z rozrywki :-) chyba jeszcze bardziej intensywnie, bo chcę duużo zobaczyć :-) Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 robione na szybko wiec prosze sie nie smiac :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 no tak ja sie wpadłam przywitam a ty wasia w opolu imprezujesz :eviltong: Quote
malawaszka Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Moje małe misie już są ze mną z powrotem :loveu: całe i zdrowe jakby ię ktoś martwił (oprócz mnie oczywiście) :lol: wracając z Opola byłam tak zmęczona, że zastanawiałam się czy jechać jeszcze dzisiaj po nie na wieś, ale szybko podjęłam jedyną właściwą decyzję i SĄ :loveu: kochane misiaczki jak się cieszyły :loveu: ale nie za długo bo trzebabyło szybko lecieć grilla pilnować bo siostra zabrała koty na wieś :mad: a to złodzieje są :angryy: jeden przerażony pod łóżkiem od wczoraj siedzi a drugi zaczyna pełzać po dworze - to Kaja ta odważna kocica taka zuchwała po NASZYM podwórku sobie pozwala :mad: KIEDYŚ BYŁO CIEPŁO BA! NAWET GORĄCO! Dobranoc :p idę odespać dwa dni wystawy i spanie po okoo 5 godzin przez dwie noce :p Quote
daga10011 Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Milo bylo cie spotkac Waszko:loveu: .Odsypiaj spokojnie-tak szalalas tam:lol: .Sliczne fotki stesknionych potforkow:loveu: .Ja sie wcale nie dziwie ze zaraz do nich polecialas:lol: Quote
olekg89 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Nie śpi ktoś jeszcze ????:( Czarek ma biegunke wiec biegamy co godzine na dwór i nie ma sensu się kłaść:( Quote
malawaszka Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 ufff odespałam :cool1: moje małe misie był tak dobre i też spały do tej pory :loveu: Quote
malawaszka Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 z wyystawy mam głównie grzywce i ruski :loveu: nawet sznaucerów nie mam bo były w ciemnym miejscu a na miniaturach wogóle nie zdążyłam być :shake: aleee patrzcie :loveu: i zazdrośćcie Mirror z Tartaku i malawaszka miłość od 1szego wejrzenia :loveu: Quote
agabass Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 malawaszka napisał(a):tym razem mierzyliśmy przepływy rzek w dorzeczu Białej Przemszy :cool1: Agabass :mad: :mad: :mad: ja Ci dam wszeczki :angryy: sorry zjadłam jedną literkę hehehehhe nie bij:modla:. Luna to niezła podróżniczka i alpinistka haha super fotki. Quote
Pysia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Witaj Wasiu " Jeszcze raz pozwolisz sobie na taka bliskosc to popamietasz" cedzone przez zeby z kamienną twarzą :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 hihih to tylko tak wygląda, ale w rzeczywistosci byłam wniebowzięta :loveu: Luna na plaży Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 jeżu kolczasy jaka wspaniała modelina :loveu: super słoneczkowe foteCki Quote
malawaszka Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 hihi dzięki :oops: a ta plaża ma jakieś 2,5 m kwadratowego :evil_lol: Quote
Cola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 oj tam cicho siedz....plaża jest i koniec..to nic że malutka :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 wielofunkcyjny pies :evil_lol: opcja sępienie opcja pilnowanie zabawek Oliwii przed Bolkiem opcja wyglądanie jak półdupek zza krzaka :evil_lol: opcja wcielanie się w zająca Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='malawaszka']wielofunkcyjny pies :evil_lol: opcja sępienie opcja pilnowanie zabawek Oliwii przed Bolkiem opcja wyglądanie jak półdupek zza krzaka :evil_lol: opcja wcielanie się w zająca tak zwane 4 w 1 :cool3: :cool3: :cool3: czesc wasiu :buzi: Quote
Recommended Posts