Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ojjj nie ma nie ma - szkoda, że nie widzi bo już by dawno jej łomot porządny spuścił :mad:

nie wiadomo :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']a ta mała latawica wyskoczyła mi z jednego zdjęcia...

i wskoczyła do drugiego :evil_lol:

Ja tak mam ze Zmorką jak szaleje z Szelmą :evil_lol: Ale ksuję takie fotki :placz: A to tak fajnie wychodzi :placz:
Waszka - ukradziono mi spacer. Dzieci jeszcze nie wróciły a jak wrócą to pewnie padną juz ;) Dzisiaj już wystarczy :) Chyba ze sto kilometrów dzisiaj zrobiłysmy ;)

Posted

nie to nie - sami sobie pójdziemy, chociaż jakiegoś wielkiego zainteresowania spacerem nie widzę :evil_lol:

i jeszcze jedna fotka z serii ucieknięte z kadru - co dwie doopy to nie jedna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Chyba w Twojej Warszawie, bo w mojej to ja deszczu od paru dni nie widzialam :evil_lol:

Już nie ględź, bo w naszej Warszawie lało w sobotę :angryy:

Chociaż... ty byłaś wtedy na wsi u Ashera, więc może nie wiesz :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']nie to nie - sami sobie pójdziemy, chociaż jakiegoś wielkiego zainteresowania spacerem nie widzę :evil_lol:

i jeszcze jedna fotka z serii ucieknięte z kadru - co dwie doopy to nie jedna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hihihi, bo dobra doopa nie jest zła, a co dopiero dwie :evil_lol:

Posted

Heh malawaszka widze że nie tylko tobie uciekają z kadru psy, ja mam sporo zdjęć samych doopeczek :evil_lol:
Fajne masz te szczotki ale pamietaj... kiedyś wybierzemy się nad wode - zobaczę szczotki w akcji:cool3:

Posted

Ewkaa napisał(a):
Heh malawaszka widze że nie tylko tobie uciekają z kadru psy, ja mam sporo zdjęć samych doopeczek :evil_lol:
Fajne masz te szczotki ale pamietaj... kiedyś wybierzemy się nad wode - zobaczę szczotki w akcji:cool3:

Ale tylko ze Zmorką i Szelmą do asekuracji bo sie jeszcze terrorysty potopią:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ewkaa napisał(a):
Mopy się nie potopią, Waszka im chyba jakieś koła ratunkowe kupiła:evil_lol:

Coś Ty :) Ona sknera :evil_lol: Woli moje niufy jako koła bo to ja za nie płace i je utrzymuje :evil_lol: A koło trzeba kupic...:diabloti:

Posted

:klacz: :klacz: :klacz:

[quote name='Maga100']Już nie ględź, bo w naszej Warszawie lało w sobotę :angryy:

Chociaż... ty byłaś wtedy na wsi u Ashera, więc może nie wiesz :evil_lol:

ja zawsze wiem, gdzie iść żeby nie zmoknąć :evil_lol:

Posted

hihi cieszę się, że się podobują fotki :cool1:

Anetko - rurki będą w każdym pomieszczeniu

Ewkaa i Pysia :mad: :mad: :mad: a zwłaszcza Pysia :mad: na czym jak na czym, ale JA na psach nie oszczędzam :eviltong: kółek nie potrzebują bo pływać same potrafią - tzn nie wiem jak Boluś, ale Luna na pewno :razz:

Dziś byłam cały dzień z Oliwią na wsi - niewyspana bo pracowałam w nocy (jak zwykle na ostatnią chwilę :p ) a Bolek wywinął mi taki numer, że szczena mi opadła :crazyeye: Przyjechał facet do odczytania licznika wody - Luna jak Luna oszczekała, przywiutała sie i looz, a Bolek :crazyeye: stał, stał, wąchał i wąchał, nawet podszedł do gościa i powąchał i odszedł, a nagle coś mu się nie spodobało i dawajjj szarża na faceta :crazyeye: a ja za nim z Oliwią pod pachą :crazyeye: masakra gość spylał i teczka się musiał zasłaniać bo Bolek postanowił go ucapić :crazyeye: :mad: :angryy: masakra :shake: nawet Luna oniemiała :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
, a Bolek :crazyeye: stał, stał, wąchał i wąchał, nawet podszedł do gościa i powąchał i odszedł, a nagle coś mu się nie spodobało i dawajjj szarża na faceta :crazyeye: a ja za nim z Oliwią pod pachą :crazyeye: masakra gość spylał i teczka się musiał zasłaniać bo Bolek postanowił go ucapić :crazyeye: :mad: :angryy: masakra :shake: nawet Luna oniemiała :lol:

:crazyeye: :crazyeye: :roflt: :roflt:
dzielny Bolek :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witaj Haneczko :multi: :loveu: nie zazdraszczaj bo sie rozsypie :nono:

PIKA - nie dzielny tylko głupi :mad: wogóle chyba mu słonko przygrzało w czambuł przez te kilka dni na wsi, bo teraz na spacerze też burczał mi na ludzi przechodzących i rozmawiających między sobą :angryy: nie podoba mi się to bardzo :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
PIKA - nie dzielny tylko głupi :mad: wogóle chyba mu słonko przygrzało w czambuł przez te kilka dni na wsi, bo teraz na spacerze też burczał mi na ludzi przechodzących i rozmawiających między sobą :angryy: nie podoba mi się to bardzo :mad:
Zdziczał! :lol: :lol: :lol:

Posted

moje małe szperacze łąkowe :loveu:

ulalalaa jakieś ździebełko mnie posmyrało

to wcale nie są pchły :p

zagubiony wędrowiec

i drugą łapką :lol:

i coraz bliżej

zmierzła baba :watpliwy:

Posted

[quote name='malawaszka']moje małe szperacze łąkowe :loveu:

ulalalaa jakieś ździebełko mnie posmyrało

to wcale nie są pchły :p

zagubiony wędrowiec

i drugą łapką :lol:

i coraz bliżej

zmierzła baba :watpliwy:

Szperacze ludzi Pożeracze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ciagle twierdze ze one są niebezpieczne dla otoczenia i prosze :evil_lol: Okazało sie ze mam racje :evil_lol:
Jak to nie załujesz?? Przecież na degazowki załujesz :eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
Jak to nie załujesz?? Przecież na degazowki załujesz :eviltong:

to na degażówki a nie na psy :evil_lol: im to nie jest do szcześcia potrzebne :eviltong: a poza tym kupiłam drugą maszynkę :evil_lol: małą do robienia główek i uszek :cool1:

Posted

Cześć Bolek co tam masz?

łiiitam tylko woda

jak się wyciągnie język to podobno jest chłodniej :eviltong:

ejjj no dajj spróbować...

mogee ciocia mogę???

posapiemy razem?? :evil_lol:

a jak Cie pomiziam to dasz sie napić? :razz:

tee masz dłuższy jęzor - pokaaażżżż :cool1: