Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hahaha, Waszka, dzięki :lol: A jak przyjdzie co do czego, to pewnie się okaże, ża jak ja mogę przyjechać, to wy akurat będziecie gdzieś na wakacjach :lol:

A burki wykąpię jutro :diabloti: Przyponiałam sobie, że nie wyprałam psich ręczników :lol:

Posted

asher napisał(a):
Hahaha, Waszka, dzięki :lol: A jak przyjdzie co do czego, to pewnie się okaże, ża jak ja mogę przyjechać, to wy akurat będziecie gdzieś na wakacjach :lol:

noo mam nadzieję, że nie - ja jak narazie tylko na zlocik się wyboeram - więc może wtedy przyjedziesz i się załapiesz? :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
to ja po Was przyjadę i Was zabiorę na wycieczke :razz:
:lol:

Jasne, ty jej słuchaj, że przyjedzie i że zabierze. Najpierw musi TRAFIĆ! Gdziekolwiek.

Posted

malawaszka napisał(a):
hahah na "moich" terenach się raczej nie gubię :p

no, ja w Warszawie mieszkam od urodzenia i też r a c z e j się nie gubię :evil_lol:

Posted

hahah debest cóż za rozbudowana wypowiedź :lol:

a dziś znalazłam na Bolusiowym lego WIELKIEGO opitego kleszczucha :angryy: :mad: ogromniasty drań!! na szczęście dziś rano byłam z burkami u weta i jesteśmy zakropieni :roll: no i u nas już też jest coraz więcej przypadków babeszii :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahah debest cóż za rozbudowana wypowiedź :lol:

a dziś znalazłam na Bolusiowym lego WIELKIEGO opitego kleszczucha :angryy: :mad: ogromniasty drań!! na szczęście dziś rano byłam z burkami u weta i jesteśmy zakropieni :roll: no i u nas już też jest coraz więcej przypadków babeszii :placz:

mów mi Miodek ;)

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ja nie wierze a tak się cieszylam ze sroga zima i ze tych paskodstw nie bedzie :angryy:

Posted

JUż kleszcze? No taka zima była i gadziny sie nie wymroziły:mad: Waszko na zlocie meldujesz sie z psami sztuk 2 tak dla przypomnenia. Wiesz ja mam teraz straszne braki - mam syndrom niedopieszczenia, wiec psów ma byc duzo:cool3:

Posted

ojj Agguś co Ty - to niemożliwe :shake: dla Bolusia za duży stres na jego serduszko, a Luna jak to Luna - nietowarzyska bestia :shake: ale jak będę już miała młodego to on będzie :razz:

Posted

Ja wiem waszeczko, że Boluś to emeryt pełną gęba i jego sie już nie zabiera na takie wyprawy. A pannica mogłaby sie nauczyć zachowywać w towarzystwie:cool3:

Posted

Maga100 napisał(a):
no, ja w Warszawie mieszkam od urodzenia i też r a c z e j się nie gubię :evil_lol:

taaa szczegolnie przy wjeździe do tej Warszawy :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
czekam zatem :razz: może spotkamy się z Berią gdzieś tam na wycieczce :multi: i na wichurkę zapraszam :razz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a dokąd ta wycieczka :razz: