asher Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Hahaha, Waszka, dzięki :lol: A jak przyjdzie co do czego, to pewnie się okaże, ża jak ja mogę przyjechać, to wy akurat będziecie gdzieś na wakacjach :lol: A burki wykąpię jutro :diabloti: Przyponiałam sobie, że nie wyprałam psich ręczników :lol: Quote
malawaszka Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 asher napisał(a):jak ten facet od Piki by się zachowywał :lol: :hmmmm: :niewiem: Quote
malawaszka Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 asher napisał(a):Hahaha, Waszka, dzięki :lol: A jak przyjdzie co do czego, to pewnie się okaże, ża jak ja mogę przyjechać, to wy akurat będziecie gdzieś na wakacjach :lol: noo mam nadzieję, że nie - ja jak narazie tylko na zlocik się wyboeram - więc może wtedy przyjedziesz i się załapiesz? :razz: Quote
Maga100 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 malawaszka napisał(a):to ja po Was przyjadę i Was zabiorę na wycieczke :razz: :lol: Jasne, ty jej słuchaj, że przyjedzie i że zabierze. Najpierw musi TRAFIĆ! Gdziekolwiek. Quote
malawaszka Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 hahah na "moich" terenach się raczej nie gubię :p Quote
Maga100 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 malawaszka napisał(a):hahah na "moich" terenach się raczej nie gubię :p no, ja w Warszawie mieszkam od urodzenia i też r a c z e j się nie gubię :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee taaaaak no cóż eeeeeeeeeeeee hmmmmmmmmmmmmm zajac??? Quote
malawaszka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 hahah debest cóż za rozbudowana wypowiedź :lol: a dziś znalazłam na Bolusiowym lego WIELKIEGO opitego kleszczucha :angryy: :mad: ogromniasty drań!! na szczęście dziś rano byłam z burkami u weta i jesteśmy zakropieni :roll: no i u nas już też jest coraz więcej przypadków babeszii :placz: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 malawaszka napisał(a):hahah debest cóż za rozbudowana wypowiedź :lol: a dziś znalazłam na Bolusiowym lego WIELKIEGO opitego kleszczucha :angryy: :mad: ogromniasty drań!! na szczęście dziś rano byłam z burkami u weta i jesteśmy zakropieni :roll: no i u nas już też jest coraz więcej przypadków babeszii :placz: mów mi Miodek ;) wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ja nie wierze a tak się cieszylam ze sroga zima i ze tych paskodstw nie bedzie :angryy: Quote
Agga Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 JUż kleszcze? No taka zima była i gadziny sie nie wymroziły:mad: Waszko na zlocie meldujesz sie z psami sztuk 2 tak dla przypomnenia. Wiesz ja mam teraz straszne braki - mam syndrom niedopieszczenia, wiec psów ma byc duzo:cool3: Quote
malawaszka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 ojj Agguś co Ty - to niemożliwe :shake: dla Bolusia za duży stres na jego serduszko, a Luna jak to Luna - nietowarzyska bestia :shake: ale jak będę już miała młodego to on będzie :razz: Quote
Agga Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Ja wiem waszeczko, że Boluś to emeryt pełną gęba i jego sie już nie zabiera na takie wyprawy. A pannica mogłaby sie nauczyć zachowywać w towarzystwie:cool3: Quote
malawaszka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 no mogłaby mogła, ale ciągle mi wmawia, ze jest na to już za stara :lol: zabrałabym ją jakby były same takie psice jak Zmorka :p Quote
Agga Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 LUna wiesz co wstydź sie smarkulo:mad: :eviltong: Quote
PIKA Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Maga100 napisał(a):no, ja w Warszawie mieszkam od urodzenia i też r a c z e j się nie gubię :evil_lol: taaa szczegolnie przy wjeździe do tej Warszawy :evil_lol: Quote
Justa Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 opitolone burki !!! i co Ty narzekasz, cąłkiem fajnie wyglądają ;) Quote
malawaszka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 bo na fotach nie widać dokładnie lapek Lunkowych :evil_lol: Quote
Justa Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 skoro na fotkach nie widać, to znaczy, że przesadzasz:cool3: Quote
Alicja Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 malawaszka napisał(a):czekam zatem :razz: może spotkamy się z Berią gdzieś tam na wycieczce :multi: i na wichurkę zapraszam :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a dokąd ta wycieczka :razz: Quote
malawaszka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a dokąd ta wycieczka :razz: a na Jurę :razz: jak dojdzie do skutku to zapraszamy :lol: Quote
Alicja Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 malawaszka napisał(a):a na Jurę :razz: jak dojdzie do skutku to zapraszamy :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:już zaczynam się pakować :razz: Quote
beria Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Pakuj się Alu, pakuj, a o Ozzym nie zapomnij :cool3: Quote
Alicja Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 beria napisał(a):Pakuj się Alu, pakuj, a o Ozzym nie zapomnij :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:on się sam czepia bagazy :razz: Quote
Recommended Posts