madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 haha a bolus prawdziwy szeregowiec jest :loveu: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Boluś idzie baaaaaaaaaardzo tanecznym krokiem :p :cool3: Quote
PIKA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Boluś to coraz bardziej rozbrykany jest :lol: :lol: Pysia napisał(a):To byłoby nawet dość ciekawe :lol: Tylko co by oni na taką kniżke powiedzieli...Hmmmmmmm...Myślę że by na oczka przejrzeli a tego chyba nie chcemy - prawda ? :evil_lol: Przychodzi facet do księgani i pyta : prosze Pani, czy ma pani książke pt. "Mężczyzna Pan i Wladca w domu" Na to sprzedawczyni : Panie fantastyka to pietro wyżej :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Waszunia, a jak Bolutek reaguje na inne pieski?? Jestem ciekawa jakby zareagował na kupe kudłów (czyt. Oskarka) Jak juz się bedziemy umawiac do tego parku to oczywiscie wezmiesz piesie?? Quote
anetta Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Musze powiedziec ze Bolutek ma dluzsza brodke od Luny :biggrina::cool3: Quote
malawaszka Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Waszunia, a jak Bolutek reaguje na inne pieski?? Jestem ciekawa jakby zareagował na kupe kudłów (czyt. Oskarka) Jak juz się bedziemy umawiac do tego parku to oczywiscie wezmiesz piesie?? nie wiem czy wezmę Bolutka bo on się stresuje jak jest wokół niego psie zamieszanie, a jego reakcja to burczenie i prężenie klaty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PIKA napisał(a):Boluś to coraz bardziej rozbrykany jest :lol: :lol: Przychodzi facet do księgani i pyta : prosze Pani, czy ma pani książke pt. "Mężczyzna Pan i Wladca w domu" Na to sprzedawczyni : Panie fantastyka to pietro wyżej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze że mój TZ nie czyta dogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Witaj Waszka! zobacz - piesek sznauceropodobny - może dałoby się go umieścić na stronie sznaucerów w potrzebie? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23045 Quote
malawaszka Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Dzięki Aga - jak tylko dostanę dane do ogłoszenia to wstawię biedaka - cóż to za życie na wycieraczce :shake: Quote
LAZY Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Waszus czy te foty to z Polski cyz z Grenlandi? Tytuł topicu powinnas zmienic na: Jak okiełżnąc mężczyzne? Quote
malawaszka Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 fotecki z mojej małej grenlandii :evil_lol: a tytułu nie zmienie bo nie mam kogo okiełznywać :evil_lol: na grenlandii są też lasy :cool1: :loveu: las z Luną w tle :lol: wyskoczyła mi z kadru :evil_lol: :loveu: Quote
Alicja Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 :cool1:Grenlandia świetna Skoczna ta Lunka że tak z kadru wyskakuje ;) Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 wyskoczyła mi z kadru :evil_lol: i wyszlo świetne ujęcie :loveu: Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Waszeczko -- normalnie pozostaję pod mega wrażeniem Twojego focenia Lunki i Bolusia... a Bolutek to taki przesłodki ... hmmm ciapuś :oops: rozczulający jest :loveu: Quote
malawaszka Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a):Waszeczko -- normalnie pozostaję pod mega wrażeniem Twojego focenia Lunki i Bolusia... a Bolutek to taki przesłodki ... hmmm ciapuś :oops: rozczulający jest :loveu: :oops: jejjjj taka pochwała z ust/klawiaturki Mistrza Makro :grins: Dziękuję :cool1: Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 malawaszka napisał(a)::oops: jejjjj taka pochwała z ust/klawiaturki Mistrza Makro :grins: Dziękuję :cool1: hahaha bez przesady.... są o wiele ode mnie lepsi :eviltong: Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha bez przesady.... są o wiele ode mnie lepsi :eviltong: gdzie? :roll: Quote
malawaszka Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 hihih no właśnie!!! :cool1: Król Boluś Wielki na włościach - Dumny i Blady :evil_lol: a dziś sobie przypomniałam jak on wyglądał :roll: Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 a dziś sobie przypomniałam jak on wyglądał :roll: kupka nieszczęścia :shake: Quote
malawaszka Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 ojjj bidoczek był straszny ale już nie jest :loveu: wywędrowywuje z kadru :evil_lol: Prawie jak przyjaciele :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 malawaszka napisał(a):ojjj bidoczek był straszny ale już nie jest :loveu: wywędrowywuje z kadru :evil_lol: Prawie jak przyjaciele :evil_lol: no nie da sie ukryc bolus zmienił sie na przepieknego psiaka i widac towarzystwo lunci mu słuzy :eviltong: :multi: Quote
malawaszka Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):widac towarzystwo lunci mu słuzy :eviltong: :multi: hahaha a wiesz, że to chyba prawda :lol: ostatnio nawet mimo bęcków jakie ona mu w domu spuszcza to na dwórze za nią krok w krok drepcze i awanturuje się jak inny pies się z nią bawi :evil_lol: ahhh wiosna idzie i wykastowany zakochał się w wysterylizowanej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Prawie jak przyjaciele :evil_lol: Prawie robi wielką roznice :evil_lol: Quote
beria Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 malawaszka napisał(a): Król Boluś Wielki na włościach - Dumny i Blady :evil_lol: a dziś sobie przypomniałam jak on wyglądał :roll: Aż trudno uwierzyć, że to ten sam Boluś :crazyeye: Quote
Recommended Posts