Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Marzenia nie? kurde ja poczekam jeszcze troche Pysia - może jednak sie zdecydujesz? :lol: :lol: :lol:

Moj TZ właśnie pojechał za wołowiną i kurczakami dla psow a ja tu knuje plany przeciwko niemu :lol:
Mam kilka pytań Waszko :)
1 - Gotujesz?
2 - Lubisz sprzątac ?
3 - Bedziesz jeździc kawał drogi aby kupic 10 kg miesa dla psow?
4 - kupisz specjalną mielarke do rozdrabniania kurcząt z koscmi?
5 - Utrzymasz mnie?
6 - Bedziesz mnie wozic wszedzie?
To na razie tyle :lol: Jak Twoje odpowiedzi brzmią TAK to pomysle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Moj TZ właśnie pojechał za wołowiną i kurczakami dla psow a ja tu knuje plany przeciwko niemu :lol:
1 - Gotujesz?
2 - Lubisz sprzątac ?
5 - Utrzymasz mnie?
To na razie tyle :lol: Jak Twoje odpowiedzi brzmią TAK to pomysle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pysia, takie male wymagania masz? :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Pysia, takie male wymagania masz? :evil_lol: :evil_lol:

Tam pisze " to na razie tyle " :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak odpowie tak to zadam wiecej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
dbsst napisał(a):
Pysia a nie kcesz pożyczyc TZ ;-)

Dopoki jest moj to raczej nie :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

dbsst napisał(a):
to chociaz pożycz na przeszkolenie mojego ;)

No wiesz co !! Sama go przeszkol ;) Faceci nawet pojetni są ;) Sporo szczekają ale i tak jak ładnie podejdziesz do sprawy, poprzytulasz sie, popatrzysz w oczy, powiesz że jest najwspanialszy na świecie i za kilka godzin poprosisz o coś to poleci na skrzydłach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ot i całe przeszkolenie ;) Acha ;) I należy jeszcze być delikatną czyli nie za bardzo samodzielną w oczach TZta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oni musza się kimś opiekować....

Posted

Pysia napisał(a):
No wiesz co !! Sama go przeszkol ;) Faceci nawet pojetni są ;) Sporo szczekają ale i tak jak ładnie podejdziesz do sprawy, poprzytulasz sie, popatrzysz w oczy, powiesz że jest najwspanialszy na świecie i za kilka godzin poprosisz o coś to poleci na skrzydłach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ot i całe przeszkolenie ;) Acha ;) I należy jeszcze być delikatną czyli nie za bardzo samodzielną w oczach TZta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oni musza się kimś opiekować....
:crazyeye:rany Pysia ty napisz książkę pt ,,Instrukcja obsługi TZta '';)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:crazyeye:rany Pysia ty napisz książkę pt ,,Instrukcja obsługi TZta '';)

To byłoby nawet dość ciekawe :lol: Tylko co by oni na taką kniżke powiedzieli...Hmmmmmmm...Myślę że by na oczka przejrzeli a tego chyba nie chcemy - prawda ? :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Pysiu Ty nie znasz mojego to Cholernik jakis racze chyba kosmita bo takie głaski średnio na niego działaja ;)

no ale..............

bede próbowac dalej ;)

Posted

dbsst napisał(a):
Pysiu Ty nie znasz mojego to Cholernik jakis racze chyba kosmita bo takie głaski średnio na niego działaja ;)

no ale..............

bede próbowac dalej ;)

Trzeba być cierpliwym no i nie narzekać tylko się uśmiechać :) Kosmite też sięda przeszkolić ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Trzeba być cierpliwym no i nie narzekać tylko się uśmiechać :) Kosmite też sięda przeszkolić ;)

mówisz to jak tylko wróci biore się za szkolenia ciąg dalszy ;)

a jak długo trzeba szkolić ???

Posted

Pysia napisał(a):
Ja szkoliłam 20 lat...:lol:

oooooooooooo jeżu kolczast :crazyeye: to się wcale nie dziwie, że nie kcesz wypożyczyć

teraz taki TZ na czarnym rynku warty milony :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
oooooooooooo jeżu kolczast :crazyeye: to się wcale nie dziwie, że nie kcesz wypożyczyć

teraz taki TZ na czarnym rynku warty milony :evil_lol:

To może ja sprzedam go za te miliony i zamieszkam z Malawaszką??:lol: :lol: :lol: Przyszłość nasza z taką kasą byłaby różowa :lol:
Kto kupi TZta za kilka milionów ?:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
1 - Gotujesz?
2 - Lubisz sprzątac ?
5 - Utrzymasz mnie?

1. Zależy co rozumiec przez gotowanie - ale bardzie NIE niz tak :evil_lol:
2. NIE!!!!
3. TAK!!!!
4. TAK!!!!
5. NIEEEEE!!!!!
6. zbyt ogólnie powiedziane :evil_lol:

a wogóle to Twoje porady są święte i mój naspępny TZ o ile taki będzie :evil_lol: będzie miał przewalone - jak sobie poradzi z taką nieporadną laską jaką wtedy będę - bo exa zjadły kompleksy :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Boluś dziękuje i pokazuje, że potrafi też na dwóch łapkach :evil_lol:

ta poza mnie sie kojarzy ze sztuczkami które robią słonie :crazyeye:

hahahhahahahaha ni kciałam tego mówić hahahhaha :evil_lol: