Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
A ja mam winko swojskie bardzo mniamnuśne :eviltong: Przyjdź kobieto kiedy to dam Ci kropelek kilka na spróbe :eviltong:

ja to piwko raczej niż winko - chyba że chcesz oglądać mą facjatę niczym w krzywym zwierciadle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Moja Droga PIKO - myślisz, że to takie łatwi jak nagle siadasz przy klawiaturze miniaturowo-zacieśnionej i trza coś napisać :shake: :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:biedna myszka :p

myszka uciekła, ale nie wiem co ona robiła w taki mróz na powierzchni :shake: obawiam się że mogła i tak nie przeżyć - warstwa śniegu była bardzo zlodzona i nie wiem czy ona zdołała się przebić pod spod :-(

Posted

malawaszka napisał(a):
myszka uciekła, ale nie wiem co ona robiła w taki mróz na powierzchni :shake: obawiam się że mogła i tak nie przeżyć - warstwa śniegu była bardzo zlodzona i nie wiem czy ona zdołała się przebić pod spod :-(
myszka pewnie trafiła do norki :razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
myszka pewnie trafiła do norki :razz:

mam nadzieje, chociaż mam obawy bo jak udało mi sie wreszxie te psy na szczury złapać i na smycze zapiąć to myszka się zatrzymała i taka skulona siedziała na śniegu :shake:

Posted

beria napisał(a):
Myszka siedziała skulona, bo odreagowywała stres, po bliskim spotkaniu z dzikimi psami :mad: Ale, że Boluś gonił myszkę :crazyeye:

ufff dzieki za wyjasnienie :oops: ale jak ona biedna piszczała :shake: haha a ja oczywiście wpadłam w panike jak biegła w moją stronę :oops: :evil_lol:

hahaha a Boluś oczywiście nie gonił tak "celnie" jak Luna bo ona już już i by ją miała w pysku :shake: a Boluś leeeciałłłł za piskiem potykając się, ale taakiego spida dostał że szok!! :-o

Posted

Waszka , NIE RÓB U SIEBIE W DOMU TEJ MIKROFALÓWKI ! O rany, nie !
A swoją drogą fajne takie wnętrze. Puste i ... no ten tego , zabrakło mi słowa ! Takie ... oszczędne .
Bolutek w chodziko-foteliku świetny ! :lol:

Posted

HANKA :placz: mój kominek Ci się nie podobuje???? :placz: :placz: :placz:

o TEN??? :placz:

ja go i tak zrobię :cool1: :evil_lol: już nawet mniej więcej orientuję się w cenach - haha a różnica w cenach pomiędzy kamieniarzem z wawy i cz-wy to około 2 tys :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: przewalone macie w tej StolYcy :crazyeye:

Posted

malawaszka napisał(a):
już nawet mniej więcej orientuję się w cenach - haha a różnica w cenach pomiędzy kamieniarzem z wawy i cz-wy to około 2 tys :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: przewalone macie w tej StolYcy :crazyeye:

Metropilie zawsze są drogie :roll:

Posted

nooo Metropilie są drogie :evil_lol: ale za to jak dbają o klienta - jako pierwsi odpowiedzieli i wogóle telefon ode mnie chcą żeby zadzwonić i obgadać szczegóły :roll: a tu z naszego regionu dopiero jeden odpisał a wysłałam chyba do 50 :shake: :-o widać bogato tu mają że im nie zależy :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']HANKA :placz: mój kominek Ci się nie podobuje???? :placz: :placz: :placz:

o TEN??? :placz:

ja go i tak zrobię :cool1: :evil_lol: :crazyeye:

Nosz kurde ! NIE TEN ! Tylko TEN ! Tego nie rób !

TEN WYGLĄDA JAK DO KREMOWANIA ZWŁOK - tylko baba ma mine zbyt radosną :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja przeczytałam Nekropolie :oops:

To tez :lol: Ale jak trzeba bedzie sie tam przeprowadzic to cena juz nie będzie naszym zmartwieniem :diabloti:

Posted

wg tego co widziałam w necie to trawertyn albo piaskowiec - względnie marmur jeszcze wchodzi w grę, ale nie podjęłam decyzji bo wszystko zależy od ceny i od tego jak wyglądają na żywo bo jeszcze nie oglądałam tych odmian i odcieni które wchodzą w grę :roll: mam jeszcze sporo czasu więc na spokojnie coś wybiorę mam nadzieję

Posted

malawaszka napisał(a):
hahha no co TY :evil_lol: ten to nie ja wkleiłam :eviltong: :eviltong: :eviltong: takiego bym nie zrobiła więc looz :cool1:

:eviltong: :eviltong: :eviltong:
Nie rób lepiej obudowy z piaskowca, bo jest zbyt miękki i bardzo brudzący. Kominek do sterylnych sprzętów nie należy, a piaskowiec trzeba chyba szczotką czyścić. Nawet wypolerowany i zaimpregnowany się brudzi cholernie. Trawertynu na żywo nie widziałam albo nie wiem, że widziałam. Marmur ok, wystarczy szmatka :cool3:
Btw nie cierpię sprzątania, to dlatego :diabloti:

Posted

Beria ja też nie więc to bardzo cenne rady :lol: właśnie bałam się piaskowca chociaż go uwielbiam ale myślałam, że piaskowiec wygładzony i zażywicowany czy coś tam zrobiony to nie będzie łapał syfu :shake: kurde musze na żywo oblookać bo nie wiem też jaki trawertyn jest jak jest obrobiony

Posted

Moi znajomi mają kominek z piaskowca i te fragmenty obudowy z które mają bliski kontakt z wybieranym popiołem, są przybrudzone mimo impregnacji. U góry jest ok. Ponieważ sprzątanie nie należy do moich najmocniejszych stron, nie zdecyduję się na piaskowiec, bo jestem leniem :oops: Musi być coś bezproblemowego.

Posted

[quote name='malawaszka']dawaj fote tego piaskowca :mad: :mad: :mad:Dawaj aparat :mad: :mad: :mad:

Beria, jak teraz sie nad tym zastanawiam, to faktycznie, piaskowiec nie jest bezpośrednio przy palenisku. Tam są chyba cegły klinkierowe, a piaskowiec wyżej i z boku... :hmmmm: Kurczę, dawno u rodziców nie byłam, muszę ich odwiedzić, to się dokładnie przyjżę :lol: