malawaszka Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 :crazyeye: a czemu w powiadomieniu było, że napisałaś blablabla :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie zakładałam Ci blokady :shake: Quote
asher Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: a czemu w powiadomieniu było, że napisałaś blablabla :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wiedziałam, że o to spytasz :lol: Test przeprowadzałam, czy w ogóle nie mogę posta wysłac w twojej galerii, czy może tylko tego ze zdjeciem... OKI, no to próbuję raz jeszcze wkleić to zdjęcie :roll: ---------- No i dupa :angryy: Quote
asher Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 O :crazyeye: A skąd mi się wzięło to zmruzone oko w tytule poprzedniego posta? :crazyeye: No kuźwa czary mary jakieś :angryy: Waszkaaaaa???? :mad: Quote
malawaszka Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 a dziękujemy :cool1: dziś będą jeszcze fajniejsze bo nadszedł dzień wielkiej kąpieli :evil_lol: :mad: kurde asher to wyślij mi mailem :modla: coś musisz mieć super fajnego dla mnie jak chcesz mi wkleić :oops: Quote
malawaszka Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 asher napisał(a):O :crazyeye: A skąd mi się wzięło to zmruzone oko w tytule poprzedniego posta? :crazyeye: No kuźwa czary mary jakieś :angryy: Waszkaaaaa???? :mad: :crazyeye: no popatrzcie za sprzątanie się wzięłam i od razu czarodziejką jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 malawaszka napisał(a):kurde asher to wyślij mi mailem :modla: coś musisz mieć super fajnego dla mnie jak chcesz mi wkleić :oops:Iiiiiii, to nic takiego, chciałam tylko wkleić jedną fotę z tej sznaucerowj strony z dowcipnym komentarzem :evil_lol: :lol: Quote
malawaszka Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 aaa no to stamtąd się nie da - ja też próbowałam bezpośrednio i w końcu musiałam pozapisywać i na image wstawić :razz: Quote
asher Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Achaaaaa :lol: Ale aż tak mi na lansie własnego dowcipu nie zalezy, żeby zapisywac, a potem na imageshack wrzucać, za dużo roboty :lol: Quote
asher Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 malawaszka napisał(a):leń :mad: :mad: :mad:Wcale się nie wypieram :lol: Quote
PIKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 :niewiem: ale znam skądinąd ten widok :angryy: wiesz co, nie mam sznaucera ale ten widok tez jakiś znajomy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 hahaha serio taka wielka Saba Ci się tak rozdrabnia???? u mnie potrafi tak był już w 5 minut od mojego wyjścia 0 Luna Maupa nauczyła się otwierać mój kosz z papierami w pokoju i stamtąd wyciąga i targa :evil_lol: Quote
agabass Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 fotoski śmieszne :evil_lol: :evil_lol: naprawde ubawiły mnie - jak by nie było psiaki i papier to żyć w zgodzie nie może Quote
malawaszka Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 agabass napisał(a):fotoski śmieszne :evil_lol: :evil_lol: naprawde ubawiły mnie - jak by nie było psiaki i papier to żyć w zgodzie nie może a najlepiej jak to są zasmarkane chusteczki :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha serio taka wielka Saba Ci się tak rozdrabnia???? No na szczęście to juz nie :lol: ale kiedys się rozdrabniala :roll: i nie tylko sie :angryy: Quote
asher Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 A ja nie znam takich widoków :multi: Urok nieposiadania szczeniaków :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 asher napisał(a):A ja nie znam takich widoków :multi: Urok nieposiadania szczeniaków :evil_lol: a ja to niby posiadam szczeniaki???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja mam do dzisiaj takie widoki :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 PIKA napisał(a):No na szczęście to juz nie :lol: ale kiedys się rozdrabniala :roll: i nie tylko sie :angryy: PIKA a ostatni haszczak?:lol: Quote
PIKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):PIKA a ostatni haszczak?:lol: eee to zabawka sprezentowana do rozwalenia Ja mowie o samodzielnym znajdowaniu sobie rzeczy do gryzienia :diabloti: Quote
beria Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 malawaszka napisał(a):a najlepiej jak to są zasmarkane chusteczki :evil_lol: Takie są najlepsze :diabloti: Quote
asher Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 malawaszka napisał(a):a ja to niby posiadam szczeniaki???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja mam do dzisiaj takie widoki :roll:Aaaaa, ja myślałam, że kiedys, jak Luna mała była :lol: Wniosek jest taki, że ty masz psy z ADHD, a ja nie :diabloti: Quote
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Wiecie co ? Ja wole miec jednak dwa ogromne niufy....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Pysia'] Wiecie co ? Ja wole miec jednak dwa ogromne niufy....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I nigdy się nie dowiesz jak wygląda pokój po rozpruciu poduszki :diabloti: [SIZE="1"](Bo jak Gerda była mała, to była bardziej niegrzeczna) Quote
Recommended Posts