Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: a czemu w powiadomieniu było, że napisałaś blablabla :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Wiedziałam, że o to spytasz :lol: Test przeprowadzałam, czy w ogóle nie mogę posta wysłac w twojej galerii, czy może tylko tego ze zdjeciem...

OKI, no to próbuję raz jeszcze wkleić to zdjęcie :roll:
----------
No i dupa :angryy:

Posted

a dziękujemy :cool1: dziś będą jeszcze fajniejsze bo nadszedł dzień wielkiej kąpieli :evil_lol: :mad:

kurde asher to wyślij mi mailem :modla: coś musisz mieć super fajnego dla mnie jak chcesz mi wkleić :oops:

Posted

asher napisał(a):
O :crazyeye: A skąd mi się wzięło to zmruzone oko w tytule poprzedniego posta? :crazyeye: No kuźwa czary mary jakieś :angryy:
Waszkaaaaa???? :mad:

:crazyeye: no popatrzcie za sprzątanie się wzięłam i od razu czarodziejką jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
kurde asher to wyślij mi mailem :modla: coś musisz mieć super fajnego dla mnie jak chcesz mi wkleić :oops:
Iiiiiii, to nic takiego, chciałam tylko wkleić jedną fotę z tej sznaucerowj strony z dowcipnym komentarzem :evil_lol: :lol:

Posted

hahaha serio taka wielka Saba Ci się tak rozdrabnia???? u mnie potrafi tak był już w 5 minut od mojego wyjścia 0 Luna Maupa nauczyła się otwierać mój kosz z papierami w pokoju i stamtąd wyciąga i targa :evil_lol:

Posted

agabass napisał(a):
fotoski śmieszne :evil_lol: :evil_lol: naprawde ubawiły mnie - jak by nie było psiaki i papier to żyć w zgodzie nie może

a najlepiej jak to są zasmarkane chusteczki :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha serio taka wielka Saba Ci się tak rozdrabnia????

No na szczęście to juz nie :lol: ale kiedys się rozdrabniala :roll: i nie tylko sie :angryy:

Posted

asher napisał(a):
A ja nie znam takich widoków :multi: Urok nieposiadania szczeniaków :evil_lol:

a ja to niby posiadam szczeniaki???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja mam do dzisiaj takie widoki :roll:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
PIKA a ostatni haszczak?:lol:

eee to zabawka sprezentowana do rozwalenia
Ja mowie o samodzielnym znajdowaniu sobie rzeczy do gryzienia :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
a ja to niby posiadam szczeniaki???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja mam do dzisiaj takie widoki :roll:
Aaaaa, ja myślałam, że kiedys, jak Luna mała była :lol: Wniosek jest taki, że ty masz psy z ADHD, a ja nie :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']
Wiecie co ? Ja wole miec jednak dwa ogromne niufy....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

I nigdy się nie dowiesz jak wygląda pokój po rozpruciu poduszki :diabloti:
[SIZE="1"](Bo jak Gerda była mała, to była bardziej niegrzeczna)