Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ojjj buja się koleś buja :evil_lol: nieźle się przy okazji lansuje :evil_lol:

U mnie wylansowal sie wchodzac notorycznie na spacerze na moja noge lub na Zmoreczke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na dodatek warczac przy tym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
U mnie wylansowal sie wchodzac notorycznie na spacerze na moja noge lub na Zmoreczke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na dodatek warczac przy tym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahahha niezłe ma sposoby nie?? :lol: :lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahha niezłe ma sposoby nie?? :lol: :lol: :lol:

Niesamowite :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba Zmorke lub Szelme tego naucze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zobaczymy jak Ci z tym na spacerze bedzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
NO! moja droga to by był już cios poniżej pasa :lol: Ty masz tylko poodbijane Bolusiow noski na spodniach :evil_lol:

Ty też bedziesz miała poodbijane noski tylko troche wyzej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

haha no ja też sobie tego nie mogę wyobrazić zwłaszcza, że przecież on nie wie jak to wygląda i nie wiedział na co włazi :lol: :lol: :lol: znajomi mi nie chcą uwierzyć, że on sam tam wszedł :lol: ale oni nie mają psów więc nie wiedzą jakie są psie odchyły :evil_lol:

Posted

hahaha marzycielki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

zobaczcie jakie boskie zdjęcia są na www.schnauzer.cz i jak tu nie kochać sznaucerów??? :loveu: :loveu: :loveu:

Ne, neuhnu!
podejrzewam - nie nie usnę :evil_lol:

Zrcadlo, zrcadlo, řekni mi ....
Lustereczko! powiedz przecie... :cool3:

hihih tutaj było no comment :loveu:

A co mám udělat teď?
:niewiem: ale znam skądinąd ten widok :angryy:

latający sznaucer :multi: :crazyeye:

i moje ulubione, cudowne, fantastyczne, boskie, bezkonkurancyjne zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: NAJ NAJ!!!! :loveu:

To všechno je MOJE!
:razz: :loveu:

Posted

Waszko nie mogę wkleić zdjecia do twojej galerii, jakąś blokadę mi założyłas, czy jak? :placz:
Wyskakuje mi błąd serwera i post szlag trafia :placz: