Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no co ty ty masz 2 zmorki a Waszka tylko oddział SS :evil_lol: Ja nie mam czasu aby czekać 6 lat na wygraną wojne :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='Ka-ka']malawaszka....daj tylko znac, cvzy dotarł do Ciebie prive z tym pzrystojnym sznaucerkiem miniaturowym z palucha..... :D jest też cos zmieszanego z olbrzymme, ale ten...cudeńko i 100% sznaucerek ;) Ka-ka nie dotarł :placz: wyślij mailem na adopcje@sznaucery.rix.pl baby wstrętne :angryy: NIE POZWALAM!!!! Pysia bo na sankach jutro!!! :evil_lol: ja dziś cały dzień przez zaspy śnieżne się przedzierałam szukając rzeki o której mam pisać mgr :evil_lol: już tyle lat :evil_lol: a ta franca wzięła i zamarzła :angryy: :lol: Quote
Lucy* Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='malawaszka']Ka-ka nie dotarł :placz: wyślij mailem na adopcje@sznaucery.rix.pl baby wstrętne :angryy: NIE POZWALAM!!!! Pysia bo na sankach jutro!!! :evil_lol: Ale dlaczego ??? :placz: wydrukowałabyś potem oprawiła w ramkę i powiesiła na ścianie coby córa wiedziała od małego że ty nie mama tylko SUPERMAMA :evil_lol: :evil_lol: [quote name='malawaszka'] ja dziś cały dzień przez zaspy śnieżne się przedzierałam szukając rzeki o której mam pisać mgr :evil_lol: już tyle lat :evil_lol: a ta franca wzięła i zamarzła :angryy: :lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 malawaszka napisał(a): baby wstrętne :angryy: NIE POZWALAM!!!! Pysia bo na sankach jutro!!! :evil_lol: ONA MNIE SZANTAŻUJE !!!:placz: Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Waszka a mieszkanie ci odmarzło? :evil_lol: Quote
asher Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 malawaszka napisał(a):Ka-ka nie dotarł :placz: I nie dotrze. Bo masz skrzynkę zapchaną :angryy: Oczyściłabys sobie... Quote
malawaszka Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 TAK PIKA - ODMARZŁO - DZIĘKUJĘ ZA TROSKĘ :angryy: a to dzisiejsze widoczki Trzebyczkowe :cool3: w niektórych miejscach była woda - tam, gdzie są wypływy ze źródeł wód dolomitowych - woda ciepła - temp ponad 9 stopni :razz: i nawet zielone roślinki w wodzie :crazyeye: a tak wyglądała większa część koryta :lol: Quote
malawaszka Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 asher napisał(a):I nie dotrze. Bo masz skrzynkę zapchaną :angryy: Oczyściłabys sobie... już dawno oczyściłam!!! wczoraj :razz: Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='malawaszka']TAK PIKA - ODMARZŁO - DZIĘKUJĘ ZA TROSKĘ :angryy: a to dzisiejsze widoczki Trzebyczkowe :cool3: w niektórych miejscach była woda - tam, gdzie są wypływy ze źródeł wód dolomitowych - woda ciepła - temp ponad 9 stopni :razz: i nawet zielone roślinki w wodzie :crazyeye: a tak wyglądała większa część koryta :lol: Tutaj tez kaczki...Gdziekolwiek jestem w galerii widze kaczki...:mad: Quote
Hanna R. Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Malawaszka - ale ładnie nad tą Twoją FRANCĄ .... :p Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Malawaszka - ale ładnie nad tą Twoją FRANCĄ .... :p Malawaszka - nie martw się:) Przyjdzie odwilzi FRANCA odmarznie :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Malawaszka napisał(a):w niektórych miejscach była woda - tam, gdzie są wypływy ze źródeł wód dolomitowych - woda ciepła - temp ponad 9 stopni :razz: i nawet zielone roślinki w wodzie :crazyeye: :lol: to Wy tam żódla termalne macie :lol: Quote
malawaszka Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 PIKA napisał(a)::lol: to Wy tam żódla termalne macie :lol: YHYYY :evil_lol: i to nawet całkiem całkiem czyste :cool3: Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Pysia napisał(a):Tutaj tez kaczki...Gdziekolwiek jestem w galerii widze kaczki...:mad::evil_lol: musi to jakaś dogomaniacka obsesja :angryy: Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='malawaszka']YHYYY :evil_lol: i to nawet całkiem całkiem czyste :cool3: A co? Lunka i Boluś jeszcze się w nich nie kąpali ?:evil_lol: Alicjarydzewska - ja mam tylko jedna obsesje ;) A właściwie dwie :lol: Quote
malawaszka Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 PYSIA :turn-l: tylko sie ciepło ubierz :hand: Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='malawaszka']PYSIA :turn-l: tylko sie ciepło ubierz :hand: I to ma być koleżanka i do tego sasiadka....:-o Dopiero co w mojej galerii pisała ze mamy ze sobą cośwspólnego a tu...:evil_lol: Każe mi na sankach jutro jechać :-o Nonono :shake: Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Pysia napisał(a):I to ma być koleżanka i do tego sasiadka....:-o Dopiero co w mojej galerii pisała ze mamy ze sobą cośwspólnego a tu...:evil_lol: Każe mi na sankach jutro jechać :-o Nonono :shake: a kto te sanki bedzie ciagnął? Luna czy Waszka? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 PIKA napisał(a):a kto te sanki bedzie ciagnął? Luna czy Waszka? :evil_lol: ZMORY DWIE :diabloti: Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='malawaszka']ZMORY DWIE :diabloti: PIKA - nie wiem czy zauważyłaśale to " ZMORY DWIE" chyba nas dwóch się tyczyło - mnie i Ciebie :hmmmm: Quote
Hanna R. Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='malawaszka']ZMORY DWIE :diabloti: No ale dysproporcja bedzie .... :cool3: Quote
Hanna R. Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Pysia']PIKA - nie wiem czy zauważyłaśale to " ZMORY DWIE" chyba nas dwóch się tyczyło - mnie i Ciebie :hmmmm: Eeeetam, Ty MASZ SIEDZIEĆ na sankach ... A poza tym Pika jest w ciąży ! Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 malawaszka napisał(a):ZMORY DWIE :diabloti:a pieski na saniach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Eeeetam, Ty MASZ SIEDZIEĆ na sankach ... a ja mam ją ciągnąc? :roll: [SIZE=2][quote name='HankaRupczewska']A poza tym Pika jest w ciąży ! Noooo z Hanka :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='Pysia']PIKA - nie wiem czy zauważyłaśale to " ZMORY DWIE" chyba nas dwóch się tyczyło - mnie i Ciebie :hmmmm: PYSIU droga!!! te prochy chyba sprawiają, że zbyt mocno dokonujesz nadinterpretacji moich słów :shake: Quote
Recommended Posts