Gosiek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Fajerwerki, śnieg, muzyka, już szampana każdy łyka stary rok się w Nowy zmienia, przeto szczęścia śle życzenia Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
malawaszka Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 uffff właśnei zakończyliśmy trzydniowy wyjazd w góry :lol: było suuper :lol: Dziękuję za piękne życzenia i Wam również WSZYSTKIEGO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2006 ROKU Quote
Justa Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 malawaszka napisał(a):uffff właśnei zakończyliśmy trzydniowy wyjazd w góry :lol: było suuper :lol: ohoho to jakieś fotki będa cioś czuję:mad: :razz: Quote
malawaszka Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 hahaa Justa :mad: nie czytałaś co pisałam wcześniej :evil_lol: Quote
Justa Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 malawaszka napisał(a):hahaa Justa :mad: nie czytałaś co pisałam wcześniej :evil_lol: yyyyyym, no nie czyatałam:shake: :roll: Quote
PIKA Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 malawaszka napisał(a):uffff właśnei zakończyliśmy trzydniowy wyjazd w góry :lol: było suuper :lol: Krotki cos ten Twoj tydzien :shake: U mnie mam 7 dni :shake: Quote
malawaszka Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 PIKA napisał(a):Krotki cos ten Twoj tydzien :shake: U mnie mam 7 dni :shake: :crazyeye: to u Was "trzydniowy" oznacza "tydzień"??? :crazyeye: :evil_lol: PIKA jeszcze nie wytrzeźwiała po Sylwestrze :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: to u Was "trzydniowy" oznacza "tydzień"??? :crazyeye: :evil_lol: PIKA jeszcze nie wytrzeźwiała po Sylwestrze :evil_lol: :no-no-no: O rany :lol: przeczytalam tygodniowy :roflt: Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 PIKA napisał(a)::no-no-no: O rany :lol: przeczytalam tygodniowy :roflt::crazyeye: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Ja bardzo przepraszam - upierdliwa będę - ale może przypomniałabyś Lunetę i Bolesławka ? Tak na poczatku 2006 ??? Quote
madzia20sosnowiec Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ja bardzo przepraszam - upierdliwa będę - ale może przypomniałabyś Lunetę i Bolesławka ? Tak na poczatku 2006 ??? jestem za :cool3: bo jak nie to wiesz :mad: :evil_lol: :buzi: Quote
malawaszka Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 :eek2: no dobra nie lej już wstawiam :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 :shake: jak to bez?? o proszę - paltocik z przodu: paltocik z tyłu :cool3: Quote
Recommended Posts