Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Camara napisał(a):
a dlaczego (to dzis moje najczęściej używane zdanie ;-)) no więc dlaczego waszka nie jest już kompletnym psy_chopatą???? :???:
Bo tak? :roll: Zauwaz, że my też jesteśmy nikim :cry:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

A ja wywaliłam opcje o powiadomieniach i sama sobie szukam:vamp:

a jat nie chcę, bo jestem pewna, że pominę przez to połowę postów i zdjęć :nonono2:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Waszka - ja z pewną taka nieśmiałoscią zapytam : CO U LUNETY I BOLESŁAWKA ??? :great: :great: :great:
Może byś je pokazała ? Żyją ???

ŻYJĄ!!! :bigok: są baaardzo zajęte :haha: oczywiście każde na swój sposób :flasings:

Boluś

JA NIE BĘDĘ WYCHODZIŁ NA DWÓR W TAKĄ POGODĘ! i kropka:nonono2: lepiej byś dała cośjeść :vamp:

Nooo to rozumiem :bigok:

co prawda znowu to jest SAM RYŻ no ale cóż! lepsze to niż nic nie? byle się zapchać i nie myśleć o głodzie :flasings:

LUNA

Luna jest od czasu wizyty mojego wujka BAAARDZO zajętą Kobietą!!! Wujek przywiózł kawał wieprza, którego Mama stopniowo upycha po zamrażalkach sąsiadek i znajoimych a reszta jest na balkonie bo zimno i jakby w zamrażalce. WIĘC LUNA MUSI PILNOWAĆ ŻEBY NIKT NIE UKRADŁ ZAWARTOŚCI BALKONU!!!! Wyniosła się ode mnie z pokoju i zamieszkała na fotelu tuż przy drzwiach balkonowych

NIE rusza się stamtąd :haha: psychiczna jest :nonono2: NAWET jak JA JEJ UKOCHANA PAŃCIA przyjechałam z Wisły po 3 dniach niebytu!!! ONA przybiegła na sekundkę zakręciła doopką, liznęła dwa razy, opier*****a Bolka że się za bardzo cieszy i poszłaaaaa na posterunek :stupid:

NO I CO Z TEGO!!! :watpliwy:

Posted

asher napisał(a):
Bo tak? :roll: Zauwaz, że my też jesteśmy nikim :cry:

a ja na dodatek mam 50 maili w skrzynce... jestem nikim, mam zapchaną skrzynkę i pw... czuje się zagubiona :puppydog:

no przynajmniej zdjęcia widzę.... Linka i Bolesław jak zwykle niezawodni :loveu:

Posted

dbsst napisał(a):
biedna Luna taki stres z tym pilnowaniem przezyla :D

dalej go przeżywa - zamieszkała w dużym pokoju i koniec - ani rusz!! do mnie przychodzi tylko nad ranem pocieszyć się, poskakać po mnie i ziuuuu na posterunek 8-)

Posted

malawaszka napisał(a):
dalej go przeżywa - zamieszkała w dużym pokoju i koniec - ani rusz!! do mnie przychodzi tylko nad ranem pocieszyć się, poskakać po mnie i ziuuuu na posterunek 8-)

kobitki to sa jednak oddane sprawie :D i takie bezinteresowne :cool2:

Posted

dbsst napisał(a):
kobitki to sa jednak oddane sprawie :D i takie bezinteresowne :cool2:

muszę ją tego oduczyć natychmiast bo mnie na dobre nie wyszło bycie bezinteresowną i oddaną :puppydog:

Posted

A ja śpieszę doniesć, że powiadomienia zwariowały , a ja razem z nimi .
Np. ktoś napisze tylko JEDNEGO posta, a ja dostaję 7 powiadomień.
Do jednego, jedynego posta
Kuźwa
dupadupadupa:drinka:

Posted

[quote name='Maga100']A ja śpieszę doniesć, że powiadomienia zwariowały , a ja razem z nimi .
Np. ktoś napisze tylko JEDNEGO posta, a ja dostaję 7 powiadomień.
Do jednego, jedynego posta
Kuźwa
dupadupadupa:drinka:Dobije cię. Zerknij sobie na administrację. Admin dał głos. Z tymi wielokrotnie powtarzanymi powiadomieniami jest wszystko ok, żadne błąd, juz tak zostanie :evilbat:
A tytuł topiku można zmienić tylko w 10 minut po jego założeniu, potem może to zrobić tylko moderator :evilbat:

Ja serio myślę o wyprowadzce z tego forum... :roll:

Posted

[quote name='asher']Dobije cię. Zerknij sobie na administrację. Admin dał głos. Z tymi wielokrotnie powtarzanymi powiadomieniami jest wszystko ok, żadne błąd, juz tak zostanie :evilbat:

Co, kuźwa?????
Czy ich p....?????
To jak nie zajrzę na dogo przez 10h, to bedę miała w skrzynce milion powiadomień???
a jak pojadę na urlop?????
a jak odwołam powiadomienia, to w każdym poście bede się wracac 100 stron?????
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Posted

ja odwołałam powiadomienia - od 23.00 do teraz dostałam 46 !!!
okazuje się, że przy KAŻDYM poście trzeba odwoływać!!! Nie wystarczy przy całym topiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='aga1215']ja odwołałam powiadomienia - od 23.00 do teraz dostałam 46 !!!
okazuje się, że przy KAŻDYM poście trzeba odwoływać!!! Nie wystarczy przy całym topiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A odhaczyłas sobie opcję dostawania powiadomień w swoim profilu użytkownika? Bo zdaj emi się, że tam domyślnie jest ustawione, że powiadomienia mają przychodzić ;-)

Tyle, że dla mnie to nie rozwiązanie. Zbyt wiele topików śledze, żeby być na bieżąco bez powiadomień :-(

Posted

[quote name='asher']Tyle, że dla mnie to nie rozwiązanie. Zbyt wiele topików śledze, żeby być na bieżąco bez powiadomień :-(

Ja tak samo.
I nie tylko w galerii.
A więc teraz mam skakać po tematach, pamietać o wszystkim i szuakć, gdzie ostatnio czytałam - jedyny sposób, żeby mi nie zapchało skrzynki :vamp:
DUPADUPADUPA

Posted

no i mnie wywiozła na tą pipidówe...

jezu i tu mamy mieszkać?? tu jest ZAWSZE zimno!!!

biegać, ruszać się to będzie cieplej, raz dwa raz dwa

i fcale nie stoje jak panienka!!!!!

LEPIEJ????? 8-)