Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest bernulka
Posted

malawaszka napisał(a):
a prosze :D

tu z 9 listopada - jeszzce niecały dach przykryty

i 22 listopad - dach cały pokryty, ale zaśnieżony i nie widać :lol:

To kiedy sie wprowadzamy :lol: ?

paździoszki

Posted

Lucy* napisał(a):
Piękny .. dom - marzenie :angel:

Tylko nie mów że go budujesz nad Pogorią bo się załamę :lol: :lol:

niestety Lucy na działki nad Pogorią stac tylko wybrańców :lol: chociaż my i tak chcieliśmy na uboczu i tak mamy - koło Siewierza

Posted

malawaszka napisał(a):
Lucy* napisał(a):
Piękny .. dom - marzenie :angel:

Tylko nie mów że go budujesz nad Pogorią bo się załamę :lol: :lol:

niestety Lucy na działki nad Pogorią stac tylko wybrańców :lol: chociaż my i tak chcieliśmy na uboczu i tak mamy - koło Siewierza

super... te otwarte przestrzenie.... :angel: rozmarzyłam się .... :lol:

Posted

Daga&Oskar napisał(a):
Piękny dom, aż jestem ciekawa jak będzie wyglądał w efekcie końcowym - pewnie braknie nam słów z wrażenia :D
mnie już zatyka :-? a co będzie jak się wprowadzę do sionki / bo mnie asiunia na pokoja nie wpusci :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahah wariatki :lol: a kiedy wprowadzka - nie wiem, chyba na wiosnę, chociaż teraz samej mi się już tak nie spieszy :( no i dłuuuuugo będę wykańczała wnętrze :-?

Waszeczko,
jak zaczniecie robić wnętrze to będzie as bardzo ciągło, zeby się tam wprowadzic. My takze urzadzilismy domek i teraz nam tęskno za nim, a nie można wszytskiego zostawic i wyjechac tam na stałe - ja to bym jeszcze mogła szkołe zmienic, ale gorzej z rodzicami i pracą :(
A jednak dom to dom, a nie blok :-? W kazdej chwili mozna sobie na taras wyjsc, po działeczce pochodzic ... ach brakuje mi tego,a tu trzeba czekac az do feri zimowych jak tam pojedziemy. Znowu bedziemy z Oskarkeiem szalec w zaspach sniegowych :lol:
Ale sie rozmazylam :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahah wariatki :lol: a kiedy wprowadzka - nie wiem, chyba na wiosnę, chociaż teraz samej mi się już tak nie spieszy :( no i dłuuuuugo będę wykańczała wnętrze :-?

Jakiej samej? :o A my? :o Twoje adoptowane dzieci, mezowie (ew. zony jak kto woli) ? :o

Posted

malawaszka napisał(a):
Pewnie że zapraszam i to już od dawna 8)

a teraz siedzę zaryczana jak zwykle oglądając MagdęM aaaaaaaaaaa ja chcę takiego Piotra :placz: zcemu tacy faceci nie istnieją :bigcry:

Istnieją .. tylko zazwyczaj mają jakąś jedną wadę która jest nie do przejścia :lol: :lol: (albo brak tego czegoś.. albo już jakaś dziewczyna albo żona.. albo brak włosów.. albo samemu jest się zaangażowanym w związek z jakimś pacanem.. i można tak mnożyć :lol: )

Posted

dajcie spokój masakra z tą zimą na wsi :lol: nie mogłam samochodem wyjechać z działki i musieli mi murarze samochód wypychać :-? a potem mgła jak diabli, ślisko, a ja na letnich oponach :x :oops: a w osiedle żeby wjechać to udało mi się dopiero trzecią uliczką bo do dwóch poprzednich nie wychamowałam :o :x 0X

Posted

:o wiecie co?? Luna chyba jest chora!!! :o zobaczcie jak moje psy jechały w samochodzie mająć do dyspozycji całe tylne siedzenie!!! :o i to bez avanti!!!! :o i to w obie strony tak jechały!!!! :o i to ONA się tak blisko położyła bo Boluś by nie śmiał :o

jednak mina Bolusia ewidentnie świadczy o tym, że był cały w strachu, że zaraz będa bęcki za taką poufałość :lol:

Posted

A ja dzisiaj wczesniej trochę wróciłam z pracy - i mój pies WYŻEŁ :-? nie usłyszał jak wchodzę :roll: Mańka też. I przydybałam ich :o JAK LEZAŁY UWALONE JEDNO NA DRUGIM :o I SPAŁY ...

Tego do tej pory nigdy nie widzielismy. Leżą sobie jedno obok drugiego - ale nigdy jedno NA drugim ... Chyba ta zima :evilbat: :evilbat: :evilbat: tak wszystkich zbliża ....