JankaBezZiemii Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 jakie chichy tutaj ;) ja młotka to nie wezmę - on szaleniec no i nie kastrowany jest :roll: dzieciory też mogę zostawić :) - nocleg sobie znajdę spokojnie auto mogę wzięć ośmioosobowe więc się wilcza chyba zmieści co? mój wyjazd jest pewny na razie na jakieś 60 % - wilcza będę więcej wiedzieć bliżej terminu Quote
Margi Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Moja Figa zostanie w domu.Ona nie nadaje się na takie wycieczki.Marako by nie wytrzymała bo całą drogę by szczekała.Poza tym ja jadę spotkać się z Wami wszystkimi i chcę mieć spokojną głowę. Obie olbrzymki Marako są spokojne i grzeczne. Może jeszcze będzie Weszka z trzema gigantami.:evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 Margi napisał(a): Może jeszcze będzie Weszka z trzema gigantami.:evil_lol: aaa to byłoby bosko :loveu: zerce Boltowi i Lunie możemy zrobić osobną zagródkę :D jezu jak powiem Rodzicom co się szykuje to może jednak gdzieś pojadą :evil_lol: Quote
Margi Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 malawaszka napisał(a):aaa to byłoby bosko :loveu: zerce Boltowi i Lunie możemy zrobić osobną zagródkę :D jezu jak powiem Rodzicom co się szykuje to może jednak gdzieś pojadą :evil_lol: Też tak pomyślałam.:evil_lol: Quote
zerduszko Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Tia :p Przecież mamicycek by skonał w odosobnieniu ode mnie :lol: Gdyby był jak Luna, to jeszcze. Ale on by siedział przy moich stopach i klapał dziobem :mad: Quote
wilczy zew Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 zerduszko napisał(a):A to rożnie, ogólnie się boi. Uszatka byłby dobra dla nie go do zabawy bo jest uległa do psów. JankaBezZiemii napisał(a):auto mogę wzięć ośmioosobowe więc się wilcza chyba zmieści co? mój wyjazd jest pewny na razie na jakieś 60 % - wilcza będę więcej wiedzieć bliżej terminu Wiesz,przytyłam ostatnio ale nie aż tak. Pytam bo ewentualnie muszę mieć załatwić miejsce dla Kocyka. Quote
wilczy zew Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 [quote name='malawaszka']jak powiem Rodzicom co się szykuje to może jednak gdzieś pojadą :evil_lol: tylko może jakoś delikatnie aby za dużego szoku nie przeżyli :evil_lol: dobrze,że J już obeznany z dużymi psami :) Quote
zerduszko Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 wilczy zew napisał(a):Uszatka byłby dobra dla nie go do zabawy bo jest uległa do psów. On by się z nią nie bawił :shake: Jakby mu nie dala spokoju, to by zrobił awanturę :roll: To są obce psy, a wszystkie obce psy chcą zabić Bolcika :-o Quote
wilczy zew Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 zerduszko napisał(a):On by się z nią nie bawił :shake: Jakby mu nie dala spokoju, to by zrobił awanturę :roll: To są obce psy, a wszystkie obce psy chcą zabić Bolcika :-o Biedny Bolcik :shake: Quote
ania0112 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):jakie chichy tutaj ;) ja młotka to nie wezmę - on szaleniec no i nie kastrowany jest :roll: ohhha już mysałam, że diable będzie.... a myszorka wezmiesz? da dziadzio rade? Quote
JankaBezZiemii Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 ania0112 napisał(a):ohhha już mysałam, że diable będzie.... a myszorka wezmiesz? da dziadzio rade? diable to podróżować bardzo lubi - ale nie zaznamy chwili spokoju z nim :diabloti: Myszor da radę na spokojnie :) Quote
WATACHA Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 [quote name='malawaszka']aaa to byłoby bosko :loveu: zerce Boltowi i Lunie możemy zrobić osobną zagródkę :D jezu jak powiem Rodzicom co się szykuje to może jednak gdzieś pojadą :evil_lol: To ja taką poproszę na wszelki wypadek :) Quote
danyww Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Ja też przyjadę bez Majki nie mówiąc już o Kastorze ..bo ten dziadul jeden nauczył Majeczkę, że wszystkie psy należy zamordować. Obojętnie czy duże czy małe, suka czy pies. Każdy jeden wrogiem jest. :shake: Quote
WATACHA Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Co Wy się tak boicie?Ja mam niegrzeczne psy, ale nawet nie pomyślałam, żeby je zostawić, no chyba, ze nas Monika wygoni:evil_lol:.Kagańce mam w razie co Quote
malawaszka Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 łąka jest duża - paliki się powbija i będą stać na łańcuchach :lol: Quote
WATACHA Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 malawaszka napisał(a):łąka jest duża - paliki się powbija i będą stać na łańcuchach :lol: No właśnie :) Quote
danyww Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 [quote name='WATACHA']Co Wy się tak boicie?Ja mam niegrzeczne psy, ale nawet nie pomyślałam, żeby je zostawić, no chyba, ze nas Monika wygoni:evil_lol:.Kagańce mam w razie co Moja królewna w kagańcu nie może ..bo się stresuje. Głosu podnieść nie mogę ..bo się stresuje. Nawet głośne rozmowy uznaje za krzyk :shake: Spać musi w łóżeczku ..bo się stresuje. No i ogólnie ..się stresuje :evil_lol: Nie mówiąc o tym jaka ja byłabym zestresowana :razz: ..a jak byłabym zestresowana to mogłabym się upić ..a jak bym się upiła to mogłabym pójść w las ..a jakbym poszła w las to??? ..zwierzynę leśną bym zestresowała :-o :diabloti: Quote
wilczy zew Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 danyww napisał(a):Ja też przyjadę bez Majki nie mówiąc już o Kastorze ..bo ten dziadul jeden nauczył Majeczkę, że wszystkie psy należy zamordować. Obojętnie czy duże czy małe, suka czy pies. Każdy jeden wrogiem jest. :shake: Po zlocie pisałaś,że zaczynasz pracę z psem aby zabrać go na zlot za rok i co :mad: Quote
malawaszka Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 wilczy zew napisał(a):Po zlocie pisałaś,że zaczynasz pracę z psem aby zabrać go na zlot za rok i co :mad: i zrobiła nas w konia :evil_lol: a ja bym najchętniej n czas zlotu moje psy wysłała w kosmos żeby mieć głowę wojną od zakłóceń i oddać się relaksowi :lol: Quote
WATACHA Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 [quote name='wilczy zew']na zlocie nie karmimy cudzych psów!! To chyba jasne Quote
wilczy zew Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Nie dla wszystkich. Musiałam stoczyć walkę z pewną zlotowiczką bo chciała dać Mordziastej kąsek ze stołu. Quote
WATACHA Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 wilczy zew napisał(a):Nie dla wszystkich. Musiałam stoczyć walkę z pewną zlotowiczką bo chciała dać Mordziastej kąsek ze stołu. KTÓRA TO:mad::evil_lol:? Quote
wilczy zew Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 WATACHA napisał(a):KTÓRA TO:mad::evil_lol:? Nie będę palcem pokazywać :evil_lol: Quote
Recommended Posts