Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ania0112']w sensie, ze z Bartkiem czy sama? z 3 piesami ? Będzie rzeźnia :diabloti:[/QUOTE]

Janka to chyba by nas już nie wzięła:roflt:

Posted

[quote name='ania0112']ok to bolta zaraz wykreśle.. ale ty zerce będziesz prawda?[/QUOTE]
Zobaczymy czy mloda pozwoli. Na razie to sobie tak dalekich wyjazdow nie wyobrażam ;)

[quote name='wilczy zew']Czemu Bolta nie będzie??[/QUOTE]
Bolt sie miedzy psy nie nadaje :shake: Musiałby mieć przywilej jak Luna, czyli żeby psy d neigo nie podchodziły.

Posted

[quote name='WATACHA']Janka to chyba by nas już nie wzięła:roflt:[/QUOTE]

co ty! przecież Janka pisała ze ma możliwosc zdobycia czwegoś większego niż kombi... nie wiem tylko czy chodziło o vana czy tira od razu :diabloti:
Ale JBZ na bank by ogarnęła 4 dorosłe osoby, 2 dzieci, 4 miniki, sredniaka, olbrzyma i twój mentor to chyba jako sredniaka trzeba liczyć co?:lol:

Posted

[quote name='ania0112']co ty! przecież Janka pisała ze ma możliwosc zdobycia czwegoś większego niż kombi... nie wiem tylko czy chodziło o vana czy tira od razu :diabloti:
Ale JBZ na bank by ogarnęła 4 dorosłe osoby, 2 dzieci, 4 miniki, sredniaka, olbrzyma i twój mentor to chyba jako sredniaka trzeba liczyć co?:lol:[/QUOTE]

Mentor 68 w kłębie, ponad 40 kg

Posted

[quote name='ania0112']no dobra to 1 średnika 2 olbrzymy! I Myszka :loveu: twoja stara myszka pasowała by do jbz starego myszorka :cool3:[/QUOTE]

Zapomniałaś zapytać czy sterylizowana:evil_lol:

Posted

[quote name='ania0112']Nie zapomniałam - nie jest po sterylce....[/QUOTE]

skąd wiesz? Ja się nie doczytałam...albo tak czytam uważnie:evil_lol:

Posted

[quote name='WATACHA']skąd wiesz? Ja się nie doczytałam...albo tak czytam uważnie:evil_lol:[/QUOTE]

Nie ma słowa o sterylce w ogłoszeniu ze schroniska. ile znasz schronisk które nie chwalą się tym ze zrobiły sterylke?
więc podejrzewam, ze nie jest...
Twój mentor taki grzeczny i opanowany jest w stosunku do małych kurdupli które mu sprowadzasz do domu, a do olbrzymów też jest taki wyluzowany?

Posted

[quote name='WATACHA']Kurczę to ja muszę jakieś klatki dla swoich wziąć, bo one w pierwszych kontaktach to niebałdzo[/QUOTE]

Ja już to widze.... do okoła domu moniki 20 klatek a w nich psy róznej masci i wielkości.... jak nic ludzie p;omyślą ze albo wystawa psów rasowych:diabloti: albo co bardziej prawdopodobne ze monika sie wkurzyła i postanowiła zrobić bazar i fantami są psy... to by był niespotykany na dogo bazarek :p

Posted

[quote name='ania0112']Nie ma słowa o sterylce w ogłoszeniu ze schroniska. ile znasz schronisk które nie chwalą się tym ze zrobiły sterylke?
więc podejrzewam, ze nie jest...
Twój mentor taki grzeczny i opanowany jest w stosunku do małych kurdupli które mu sprowadzasz do domu, a do olbrzymów też jest taki wyluzowany?[/QUOTE]

Małe to luzik, gorzej z dużymi.Lubi sobie "dosiąść" , że tak napiszę.Różnie może być.Na tyle spięć co mieliśmy, żadnego psa nie pogryzł, choć czasem to wyglądało groźnie.

Posted

[quote name='ania0112']Ja już to widze.... do okoła domu moniki 20 klatek a w nich psy róznej masci i wielkości.... jak nic ludzie p;omyślą ze albo wystawa psów rasowych:diabloti: albo co bardziej prawdopodobne ze monika sie wkurzyła i postanowiła zrobić bazar i fantami są psy... to by był niespotykany na dogo bazarek :p[/QUOTE]

Pseudo hodowla:evil_lol:

Posted

[quote name='ania0112']no z tymi 20 klatkami to się śmiałam przecież :) a teraz walne gafę ale... jakiej rasy jest Mentor?
Ja się Hondy już nie mogę doczekać :loveu:

Mentor na umowie adopcyjnej ma napisane mix doga z amstafem, ale prawdopodobnie jest w typie cane corso.Tu więcej fotek

http://www.dogomania.pl/forum/threads/205013-Dwa-typy(corso-i-sznup)-Mentor-zwany-czasem-Mendorem-i-Leo-inaczej-mały-i-ja/page106

Właśnie zauważyłam, że byłam u siebie na wątku ostatni raz w tamtym roku:roll: