Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):

OK! ale nienawidzę po Kraku jeździć - baaardzo dużo stresu - źle oznakowane wg mnie ulice :-? i większość drogi na Krzemionki jechałam po omacku ale trafiłam 8) :grins:

Zawsze w Ciebie wierzyłam ! I dobrze robiłam :grins: :grins: :grins:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Luksiusy , Hrabiowska bryka :wink:

hihi ta akurat wypożyczona od dziadka :lol: :lol: :lol:
aaa no i nie ma już awanti i mogą jeździć koło siebie 8) bo wcześniej Luna z przodu a Bolutek z tyłu :roll:

czasem Hrabiostwo pozwala sobie na odrobinę szaleństwa :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

i ciut zimitowana Hrabina :lol:

ja cie :o Hrabina??? toż to Księżna Udzielna w swej łaskawości... ja padam na kolana :D

no.. dziadkowe auto... niezłe... ale... :stupid: nie wiem malawaszko, czy nie powinnas zakupić jakiejś full-wypas fury żeby powozić takie towarzystwo: Elegancik Dżejms Bolut we fraku and Księżna Luna wymagają odpowiedniej oprawy :lol:

Posted

Chetnie zamienię na Leona :-?
Jemu nie przeszkadza ani plucha ani zimno. Im więcej wody, im bardziej mokro i więcej błotka, tym on bardziej szczęśliwy :-? Teraz też stoi w oknie i chce już iść :x

Posted

Maga100 napisał(a):
Jemu nie przeszkadza ani plucha ani zimno. Im więcej wody, im bardziej mokro i więcej błotka, tym on bardziej szczęśliwy :-? Teraz też stoi w oknie i chce już iść :x
a Ozzy wstał o 9.30 a teraz śpi , śpi i spi :wink:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Maga100 napisał(a):
a Ozzy wstał o 9.30 a teraz śpi , śpi i spi :wink:

zazdroszczę :oops: zostałam brutalnie zbudzona o 6.30 (łapa w plecy :evilbat: ) bo Kama szczekała i trzeba było KONIECZNIE sprawdzić, czy nie potrzebuje pomocy w tym szczekaniu :evilbat: