Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']wytłumacz mi proszę co ja tu widzę w sensie co z tą paszczą?

rozwarcie szczęk zaiste imponujące ;)

paszcza rozdziawiona i przygotowana na przyjęcie rudego zła na ząb :D

Posted

samobójca :mad: a najpierw w samobójców zabawił się Drops z Furią - tak się wydarłam że teleportem wracali na brzeg! masakra i teraz nad rzekę tylko na smyczach bo miałam szybką, krótką acz treściwą wizję wyławiania debili spod lodu

wszędzie trzeba koniecizne zajrzeć

Posted

latawica

i poszliśmy w tą nicość

to oczywiście stare zdjęcia bo dzisiaj było piękne słońce i prawie ciepłooooo :loveu: a ja chora booo - wczoraj po raz pierwszy wskoczyłam do samochodu w samej bluzie jadąc po dzieci do szkoły iiiii akumulator umarł był właśnie pod szkołą - wracałyśmy na piechotkę :lol: ja w tej bluzie... było uroczo, ale nie chciało mi się czekać aż Ojciec Dyrektor wróci i po nas przyjedzie...

Posted

[quote name='zerduszko']To Dropsiewicz sie tak rozdziawia? :loveu:

nom :loveu:

[quote name='agaga21']przepiękne zdjęcia. ja nie lubie mrozu ale ten na fotach potrafi stworzyć przepiękną atmosferę.

http://img849.imageshack.us/img849/264/aue5.jpg
próba sił strun głosowych? ;)
ruda już chyba całkiem wkleiła się w stado?

nieee on nie krzyczał - tylko rozdziawiał bezgłośnie :lol: tylko ruda wrzeszczy :D

Posted

i jeszcze mam z innego dnia jakieś zaległe :lol:

zaniedbany piesek :splat: masakra jak mi się teraz nie chce za nich brać jak ich tak zapuściłam :mdleje:

a tak oto Luncia puncia kocha rudzielca

Posted

[quote name='malawaszka']

nieee on nie krzyczał - tylko rozdziawiał bezgłośnie :lol: tylko ruda wrzeszczy :D[/QUOTE]
i Furka:p matko ale ta to wrzeszczy tak jak dziecko albo alarm ale na bank nie pies!
a te zdjęcia szronowe to pewnie z soboty?
Dropsik fajnie otwiera paszcze na rudzielca :)

Posted

[quote name='ania0112']i Furka:p matko ale ta to wrzeszczy tak jak dziecko albo alarm ale na bank nie pies!
a te zdjęcia szronowe to pewnie z soboty?

no... :mad:

i dalej miłośc Lunkowo-Ruda

i szaleństwa Dropsowo-Rude :lol: