Saththa Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Ruda jest energiczna, uparta, zadziorna mamusiu nooo:) Jak Fix normalnie;) Wasiu jak tam budowa? Biore chłopaków (Fix ma kaganiec już) i jedziem do Was!!! http://img716.imageshack.us/img716/6416/iyim.jpg ahhhhhh jak ja bym chciała pracować od 16 do 24 :(:( [quote name='marako']Ma u Ciebie dobrze. Lubię sobie popatrzeć na dzikie szaleństwa rudej i reszty, ale ja już za stara jestem na tak energiczne i żywotne bestyjki. Wolę bardziej stonowane wielkoludy. (a niestety już niedługo czeka mnie trochę zabawy z gromadką dzikusów, w dodatku sikających i sr... w domu!) Marako ja Cie prosze... założ galerię chociaż na te małe olbrzymkowe czarne bestyjki :loveu: Quote
malawaszka Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='ania0112']:diabloti: ktoś mówił, że na zdjęciu z misiem ruda wygląda zbyt słodko... na fb napisali, że na tym zdjęciu wygląda jakby chciała komuś szyję rozpruć..:evil_lol: [/QUOTE] widać interpretacja wynika z wielu czynników - np stanu psychicznego obserwatora :D [quote name='ania0112']Moniika a jak to wygląda z furką i jej gryzieniem? jak ktos do was przychodzi to ona odchodzi czy siedzi gapczy sie na człowieka i jak ktos próbuje ja pogłaskac to gryzie? nie próbuje najpierw uciec przed głaskaniem? bo zaciekawiła mnie ta scena, która opisałaś na fb :) [/QUOTE] Furia łazi za gościem... pomijam momenty ogólnego pobudzenia kiedy próbuje łapać za nogawki, ale jak gość siedzi to ona podchodzi i się gapi... a że do nas jak ktoś już przyjeżdża to zwykle są to ludzie przygotowani i mają smakołyki to ona razem z resztą sępi... i podchodzi blisko, bardzo blisko i się gapi i tak właśnie jak piszesz - ktoś wyciąga rękę żeby ją pogłaskać to ona robi błyskawiczny unik i haps... nie ucieka - odskakuje głową żeby jej ktoś nie dotknął i atak - mega szybko to robi... no babce przedwczoraj zrobiła dziurkę na dłoni... a OSTRZEGAŁAM... tylko kurde się potem wstydziłam tez... ale uczciwie ostrzegałam, a że ludziom często się wydaje, że przesadzam, że ICH nie ugryzie... to już nie mój problem :p Quote
ania0112 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 ja Ci muszę przyznać, że też pewnie zaryzykowałabym.. nie uwierzylabym Ci :oops: no bo z tego co piszesz to jest łobuziara bo jest nieczytelna, normalny pies albo warczy albo utrzymuje dystans albo najpierw stara ię uciec a nie atakować... no i jakby takie śliczne sobie siedziało nie dawało znaku ze się boi lub nie lubi to pewnie nawet chyba odruchowo bym rękę wyciągnęła...:roll: Quote
malawaszka Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='Saththa'] Wasiu jak tam budowa?[/QUOTE] część materiałów kupiona... a budowa czeka... aż się wykłócę o ruszenie dupy czyjejś... mam dość serio... aż mi się nie chce o tym pisać Quote
zerduszko Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Próbowałam Furcię kilka razy pogłaskać i się nawet doczekałam warknięcia, ale nie ugryzła. Jak miała czas, to uskakiwała. Nawet raz ją dotknęłam. Ale ja się boję gryzoni i jestem ostrożna w ruchach :lol: Ona jest bardzo fajna, nie ujada, nie histeryczy. W życiu bym nie powiedziała, że mnie może ugryźć i chyba nie uwierzę, póki się nie doigram :eviltong: Quote
Saththa Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='malawaszka']część materiałów kupiona... a budowa czeka... aż się wykłócę o ruszenie dupy czyjejś... mam dość serio... aż mi się nie chce o tym pisać[/QUOTE] hmmm bo ja Chciałam Z Tazzem i Fixem do Bryzuni dołączyć i na spacery z Wami chodzic... Quote
malawaszka Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='ania0112']ja Ci muszę przyznać, że też pewnie zaryzykowałabym.. nie uwierzylabym Ci :oops: no bo z tego co piszesz to jest łobuziara bo jest nieczytelna, normalny pies albo warczy albo utrzymuje dystans albo najpierw stara ię uciec a nie atakować... no i jakby takie śliczne sobie siedziało nie dawało znaku ze się boi lub nie lubi to pewnie nawet chyba odruchowo bym rękę wyciągnęła...:roll:[/QUOTE] no to jest najgorsze... ten odruch do niej bo taka malutka i taka śliczna... [quote name='zerduszko']Próbowałam Furcię kilka razy pogłaskać i się nawet doczekałam warknięcia, ale nie ugryzła. Jak miała czas, to uskakiwała. Nawet raz ją dotknęłam. Ale ja się boję gryzoni i jestem ostrożna w ruchach :lol: Ona jest bardzo fajna, nie ujada, nie histeryczy. W życiu bym nie powiedziała, że mnie może ugryźć i chyba nie uwierzę, póki się nie doigram :eviltong:[/QUOTE] no boś ostrożna i wiesz kiedy cofnąć rękę, a taki zwykły ludź idzie w zaparte... i tą łapę pcha bez wahania... Quote
wilczy zew Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='zerduszko']No ale gdzie ja piszę, ze chcę z wózkiem? Sama z psami :eviltong:[/QUOTE] [quote name='Saththa']hmmm bo ja Chciałam Z Tazzem i Fixem do Bryzuni dołączyć i na spacery z Wami chodzic...[/QUOTE] To już nie wiem jak my się wszyscy tam pomieścimy :roll: Quote
malawaszka Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='annika']Ja się już dawno w tym stadzie zpogubiłam, nie wiem kto to, skąd to? ale bossssssssssskie! no i... nie-sznup:crazyeye: ;) umknał mi Twój wpis :oops: nie przejmuj się - ja też się pogubiłam :shock: [quote name='Saththa']hmmm bo ja Chciałam Z Tazzem i Fixem do Bryzuni dołączyć i na spacery z Wami chodzic... no Bryza ma póki co jedna budą wolną :D zapytam - może się zgodzi Wam odstąpić bo korzysta sobie na zmianę :lol: Quote
malawaszka Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='wilczy zew']To już nie wiem jak my się wszyscy tam pomieścimy :roll:[/QUOTE] pole namiotowe ogrodzone jest jak sie paczy :D Quote
AnkaG Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Ale my namiotów nie mamy a jak z Sandrą przyjedziemy to na dłużej bo to kawał drogi ... :) Quote
Saththa Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='AnkaG']Ale my namiotów nie mamy a jak z Sandrą przyjedziemy to na dłużej bo to kawał drogi ... :)[/QUOTE] My do Bryzi do tego domku co sie buduje;) Quote
wilczy zew Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Saththa']My do Bryzi do tego domku co sie buduje;)[/QUOTE] Ja też o nim myślałam i mówiłam,że się nie pomieścimy :roll: Quote
Saththa Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='wilczy zew']Ja też o nim myślałam i mówiłam,że się nie pomieścimy :roll:[/QUOTE] Ojjj to najwyzej rozepchamy troche sciany ;) Quote
AnkaG Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 On się buduje ... to może Wasia trzypiętrowy zrobi :) Quote
wilczy zew Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='AnkaG']On się buduje ... to może Wasia trzypiętrowy zrobi :)[/QUOTE] o to to :multi: Quote
zerduszko Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 (edited) [quote name='wilczy zew']Ja też o nim myślałam i mówiłam,że się nie pomieścimy :roll:[/QUOTE] To jakaś aluzja do mnie :mad: Edited December 4, 2013 by zerduszko Quote
wilczy zew Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='zerduszko']To jakaś aluzja do mnie :mad:[/QUOTE] Nieee...tylko policz ile ludziów i piesów ma tam zamieszkać....... Quote
danyww Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Zapraszam na bazarek http://tiny.pl/q9j6w :smile: Choineczki i dzwoneczki ..na sznupeczki (ekspresowo) Quote
malawaszka Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 patrzcie co wyczynia rudzielec jak się wita :lol: Quote
ania0112 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Ale skoczna! czy ona na pierwszym zdjęciu gryzie rękaw kurtki i się jego trzyma? Quote
malawaszka Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 beznadziejna jakość, ale szkoda mi to wyrzucić i do lasuuu - jak dobrze, że nie muszę jej już na smyczy prowadzać - haha a w tle Iga z Dżordżem sobie ubliżają :D bosz... modelka... :shock: JA W TYM WIEKU TAKA NIE BYŁAM :evil_lol: banditen Quote
malawaszka Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='ania0112']Ale skoczna! czy ona na pierwszym zdjęciu gryzie rękaw kurtki i się jego trzyma? nieee :lol: haha Iga pozorant :D Iga się zasłaniała ręką i tak wyszło :lol: i Luncia pogoniła rudej kota :D działalność dzikich dzików :mdleje: Quote
Margi Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Rudzielec akrobata.:loveu: Fajnie się bawi z dziewczynkami. Ale zryte to poletko.:shake: Quote
Recommended Posts