malawaszka Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 Rude Zło chwilowo zdominowało mi galerię :lol: Quote
malawaszka Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 nie smiej się ze mnie! :obrazic: Quote
agaga21 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 te zdjęcia wyglądają jakby były latem robione. http://img822.imageshack.us/img822/1528/jvi9.jpg :evil_lol: a ruda fajna. http://img34.imageshack.us/img34/1440/0wxf.jpg wow! wygląda na niezły kawał drogi. a ja nie mam z kim na spacery chodzić a luuubię takie długie spacery :( Quote
Margi Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Ruda jest niesamowita.Wulkan energii.:loveu: Dobrze,że trafiła do Ciebie,bo może się wyszaleć.Domek to musi być mocno aktywny. Quote
Maupa4 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='malawaszka'] Masz swoją Wróżkę :multi: Quote
wilczy zew Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Tych piasków w naturze nie widziałam :shake: Quote
JankaBezZiemii Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='Maupa4']Masz swoją Wróżkę :multi:[/QUOTE] ja to myślę że to jest wróżko-Pepa :) Pepa też miała nieład w uszach :loveu: Quote
marako Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Ona ma głowę w piachu? Ma u Ciebie dobrze. Lubię sobie popatrzeć na dzikie szaleństwa rudej i reszty, ale ja już za stara jestem na tak energiczne i żywotne bestyjki. Wolę bardziej stonowane wielkoludy. (a niestety już niedługo czeka mnie trochę zabawy z gromadką dzikusów, w dodatku sikających i sr... w domu!) Quote
malawaszka Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='Maupa4']Masz swoją Wróżkę :multi:[/QUOTE] mam WRESZCIE :evil_lol: [quote name='wilczy zew']Tych piasków w naturze nie widziałam :shake:[/QUOTE] wyżej jest mapa - tak daleko nie dotarłaś :lol: [quote name='JankaBezZiemii']ja to myślę że to jest wróżko-Pepa :) Pepa też miała nieład w uszach :loveu:[/QUOTE] ale Pepa nie miała takiego pie*dolca :P [quote name='marako']Ona ma głowę w piachu? Ma u Ciebie dobrze. Lubię sobie popatrzeć na dzikie szaleństwa rudej i reszty, ale ja już za stara jestem na tak energiczne i żywotne bestyjki. Wolę bardziej stonowane wielkoludy. (a niestety już niedługo czeka mnie trochę zabawy z gromadką dzikusów, w dodatku sikających i sr... w domu!)[/QUOTE] hahaha to będziesz miała jak ja teraz :D ale uwierz - ja też wolałabym bardziej stonowane wielkopsy, ale cóż - jak się nie ma co się lubi to się wielbi co się ma :evil_lol: lubię ich serio serio - duużo radochy mi dają jak tak szaleją a ruda zaryła nosem w piach :lol: Quote
zerduszko Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Czadowa jest! Mogę się do Ciebie przeprowadzić? :placz: Quote
annika Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Ja się już dawno w tym stadzie zpogubiłam, nie wiem kto to, skąd to? ale bossssssssssskie! no i... nie-sznup:crazyeye: ;) Quote
wilczy zew Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Na satelitarnej mapiento ja nic nie widzę :shake: [quote name='zerduszko'] Mogę się do Ciebie przeprowadzić? :placz:[/QUOTE] NIE! Bo my się wprowadzamy. Quote
malawaszka Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='zerduszko']Czadowa jest! Mogę się do Ciebie przeprowadzić? :placz:[/QUOTE] ależ zaprawdę powiadam Ci jest inny sposób żeby ta czadowa zamieszkała z Tobą :errrr: wiesz... jeszcze kilka miesięcy temu byłoby tak :bigok: ale... coś się zmieniło :evil_lol: Quote
zerduszko Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Ale o so chodzi :roll: Mi nie tyle o czadową chodzi co o całokształt. Mam dość tu być :placz: Quote
malawaszka Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='zerduszko']Ale o so chodzi :roll: Mi nie tyle o czadową chodzi co o całokształt. Mam dość tu być :placz:[/QUOTE] no dobra już chodź... zrobimy jakoś podjazd dla wózka :evil_lol: Quote
JankaBezZiemii Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='malawaszka']no dobra już chodź... zrobimy jakoś podjazd dla wózka :evil_lol:[/QUOTE] pfff teraz są chusty trendi ... ;) Quote
zerduszko Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 No ale gdzie ja piszę, ze chcę z wózkiem? Sama z psami :eviltong: Quote
malawaszka Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='zerduszko']No ale gdzie ja piszę, ze chcę z wózkiem? Sama z psami :eviltong:[/QUOTE] aaaaa no to już w ogóle :bigok: Quote
ania0112 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 :diabloti: ktoś mówił, że na zdjęciu z misiem ruda wygląda zbyt słodko... na fb napisali, że na tym zdjęciu wygląda jakby chciała komuś szyję rozpruć..:evil_lol: Moniika a jak to wygląda z furką i jej gryzieniem? jak ktos do was przychodzi to ona odchodzi czy siedzi gapczy sie na człowieka i jak ktos próbuje ja pogłaskac to gryzie? nie próbuje najpierw uciec przed głaskaniem? bo zaciekawiła mnie ta scena, która opisałaś na fb :) a zdjęcia jak zwykle ah i oh! Wiosną umawiamy się na spacer na pogorii to moje też będa takie śliczne ;) no i w locie! a nie tylko plama:placz: Quote
Recommended Posts