Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ona ma głowę w piachu?

Ma u Ciebie dobrze. Lubię sobie popatrzeć na dzikie szaleństwa rudej i reszty, ale ja już za stara jestem na tak energiczne i żywotne bestyjki. Wolę bardziej stonowane wielkoludy. (a niestety już niedługo czeka mnie trochę zabawy z gromadką dzikusów, w dodatku sikających i sr... w domu!)

Posted

[quote name='Maupa4']Masz swoją Wróżkę :multi:[/QUOTE]

mam WRESZCIE :evil_lol:

[quote name='wilczy zew']Tych piasków w naturze nie widziałam :shake:[/QUOTE]

wyżej jest mapa - tak daleko nie dotarłaś :lol:

[quote name='JankaBezZiemii']ja to myślę że to jest wróżko-Pepa :)
Pepa też miała nieład w uszach :loveu:[/QUOTE]

ale Pepa nie miała takiego pie*dolca :P

[quote name='marako']Ona ma głowę w piachu?

Ma u Ciebie dobrze. Lubię sobie popatrzeć na dzikie szaleństwa rudej i reszty, ale ja już za stara jestem na tak energiczne i żywotne bestyjki. Wolę bardziej stonowane wielkoludy. (a niestety już niedługo czeka mnie trochę zabawy z gromadką dzikusów, w dodatku sikających i sr... w domu!)[/QUOTE]

hahaha to będziesz miała jak ja teraz :D ale uwierz - ja też wolałabym bardziej stonowane wielkopsy, ale cóż - jak się nie ma co się lubi to się wielbi co się ma :evil_lol: lubię ich serio serio - duużo radochy mi dają jak tak szaleją
a ruda zaryła nosem w piach :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Czadowa jest!
Mogę się do Ciebie przeprowadzić? :placz:[/QUOTE]

ależ zaprawdę powiadam Ci jest inny sposób żeby ta czadowa zamieszkała z Tobą :errrr: wiesz... jeszcze kilka miesięcy temu byłoby tak :bigok: ale... coś się zmieniło :evil_lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Ale o so chodzi :roll: Mi nie tyle o czadową chodzi co o całokształt. Mam dość tu być :placz:[/QUOTE]

no dobra już chodź... zrobimy jakoś podjazd dla wózka :evil_lol:

Posted

:diabloti: ktoś mówił, że na zdjęciu z misiem ruda wygląda zbyt słodko... na fb napisali, że na tym zdjęciu wygląda jakby chciała komuś szyję rozpruć..:evil_lol: Moniika a jak to wygląda z furką i jej gryzieniem? jak ktos do was przychodzi to ona odchodzi czy siedzi gapczy sie na człowieka i jak ktos próbuje ja pogłaskac to gryzie? nie próbuje najpierw uciec przed głaskaniem? bo zaciekawiła mnie ta scena, która opisałaś na fb :)

a zdjęcia jak zwykle ah i oh! Wiosną umawiamy się na spacer na pogorii to moje też będa takie śliczne ;) no i w locie! a nie tylko plama:placz: