Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']i zdążasz? podziwam - ja to zanim bym się wytarabaniła to już na łbie mi siedzą :roll:[/QUOTE]

musiałabyś zobaczyć te setki zdjęć, do których nie zdążyłam :lol:

Posted

dopiero widziałam filmiki a tu już zdjęcia... biedny mój Dropsik:shake: On jest boski! boski! Ruda jest śmieszna, mały struś pędziwiatr :loveu: ale i tak rozbrajająca jest Furka.. ona to jest tak nieposkładany psiak... komiczna! nawet Zgredek już nie ma siły gonić rudzielca... a są jakieś jej ogłoszenia? były jakieś telefony o księżniczkę?

Posted

[quote name='ania0112']a są jakieś jej ogłoszenia? były jakieś telefony o księżniczkę?[/QUOTE]

nie robiłam jeszcze ogłoszeń, chcę wykorzystać te zdjęcia dzisiejsze, no i wysterylizować ją, już jej nie oddam tak na wariata drugi raz :shake:

Posted

[quote name='ania0112']daj zdjęcie jak zjada nos zabawce, i to w locie, superaśne są![/QUOTE]

do ogłoszeń? no dam... a najchętniej to zrzuciłabym na kogoś odbieranie telefonów i wybór domu dla rudej... masakra jak bardzo nie mam ochoty tego robić - tzn nie chcę, żeby tu została never ever, ale wiem, że ludzie będą dzwonić różni i że będą nierozumieć tego co mówię do nich, że to nie jest pitutanka przytulanka dla każdego... bo ona jak pójdzie do domu gdzie będzie sama i znowu na tron wlezie to będzie znowu okropna....

Posted

[quote name='malawaszka']do ogłoszeń? no dam... a najchętniej to zrzuciłabym na kogoś odbieranie telefonów i wybór domu dla rudej... masakra jak bardzo nie mam ochoty tego robić - tzn nie chcę, żeby tu została never ever, ale wiem, że ludzie będą dzwonić różni i że będą nierozumieć tego co mówię do nich, że to nie jest pitutanka przytulanka dla każdego... bo ona jak pójdzie do domu gdzie będzie sama i znowu na tron wlezie to będzie znowu okropna....[/QUOTE]

dlatego fota z zabawką nie - za słodziutka na nie jest można pomyśleć że to cudna cziłałka :loveu:

takie ma ładne z profilu stojące - pies polujący

Posted

no do ogłoszeń... przecież nie na portal randkowy :) no fakt nie będzie to fajne, ja jak widziałam nieznany tel bo dzwonili o Leniego to zamiast się cieszyć to wiedziałam, ze na 99% czeka mnie głupia rozmowa.. a tu mała kruszynka, szczeniaczek i faktycznie trochę tych ludzi pitu pitu będzie, to ułóż ogłoszenie takie ostrzejsze, mniej korzystne to już sporo łasi ci odpadnie... możesz zastrzec, ze oddasz do domu z psem, twój pies twoje prawo - dobrze będzie!
jak ona na tym zdjęciu morduje pluszaka - aż tak słodko to nie wygląda...;) kurcze ja bym dała bo ona lubi się bawić i szaleć i to obrazuje...

Posted

[quote name='ania0112'] to ułóż ogłoszenie takie ostrzejsze, mniej korzystne to już sporo łasi ci odpadnie... [/QUOTE]
Efekt byłby, gdyby ci ludzie pitu pitu czytali ogłoszenia... Do mnie dzwonili z pytaniami typu ile miesięcy ma pies, a pies 14 lat :P