JankaBezZiemii Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 ależ piękne foty robisz :loveu: plackiem się kładziesz? :razz: a dupki centralnie na chodniczku - myślałam że to tylko moje tak dbają o swoje zadki :p Quote
danyww Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Cudne fotki ..bo cudne psiaczki :loveu: Ruda powala :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 [quote name='JankaBezZiemii'] plackiem się kładziesz? :razz: [/QUOTE] yhyy :lol: przy takich kurduplach to nawet na kolanach ciężko foty zrobić :lol: Quote
JankaBezZiemii Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='malawaszka']yhyy :lol: przy takich kurduplach to nawet na kolanach ciężko foty zrobić :lol:[/QUOTE] i zdążasz? podziwam - ja to zanim bym się wytarabaniła to już na łbie mi siedzą :roll: Quote
Saththa Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Ładnie chodzicie :) Jak ja Ci strasznie zazdroszczę tych spacerów :( Quote
malawaszka Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 [quote name='JankaBezZiemii']i zdążasz? podziwam - ja to zanim bym się wytarabaniła to już na łbie mi siedzą :roll:[/QUOTE] musiałabyś zobaczyć te setki zdjęć, do których nie zdążyłam :lol: Quote
JankaBezZiemii Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='malawaszka']musiałabyś zobaczyć te setki zdjęć, do których nie zdążyłam :lol:[/QUOTE] podziwiam tak czy siak :) z tym latającym zdjęciem ruda musi domek znaleźć! wracaliście tą samą drogą? Quote
ania0112 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 dopiero widziałam filmiki a tu już zdjęcia... biedny mój Dropsik:shake: On jest boski! boski! Ruda jest śmieszna, mały struś pędziwiatr :loveu: ale i tak rozbrajająca jest Furka.. ona to jest tak nieposkładany psiak... komiczna! nawet Zgredek już nie ma siły gonić rudzielca... a są jakieś jej ogłoszenia? były jakieś telefony o księżniczkę? Quote
malawaszka Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 [quote name='JankaBezZiemii'] wracaliście tą samą drogą?[/QUOTE] tak tą samą Quote
malawaszka Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 [quote name='ania0112']a są jakieś jej ogłoszenia? były jakieś telefony o księżniczkę?[/QUOTE] nie robiłam jeszcze ogłoszeń, chcę wykorzystać te zdjęcia dzisiejsze, no i wysterylizować ją, już jej nie oddam tak na wariata drugi raz :shake: Quote
ania0112 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 daj zdjęcie jak zjada nos zabawce, i to w locie, superaśne są! Quote
malawaszka Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 [quote name='ania0112']daj zdjęcie jak zjada nos zabawce, i to w locie, superaśne są![/QUOTE] do ogłoszeń? no dam... a najchętniej to zrzuciłabym na kogoś odbieranie telefonów i wybór domu dla rudej... masakra jak bardzo nie mam ochoty tego robić - tzn nie chcę, żeby tu została never ever, ale wiem, że ludzie będą dzwonić różni i że będą nierozumieć tego co mówię do nich, że to nie jest pitutanka przytulanka dla każdego... bo ona jak pójdzie do domu gdzie będzie sama i znowu na tron wlezie to będzie znowu okropna.... Quote
JankaBezZiemii Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='malawaszka']do ogłoszeń? no dam... a najchętniej to zrzuciłabym na kogoś odbieranie telefonów i wybór domu dla rudej... masakra jak bardzo nie mam ochoty tego robić - tzn nie chcę, żeby tu została never ever, ale wiem, że ludzie będą dzwonić różni i że będą nierozumieć tego co mówię do nich, że to nie jest pitutanka przytulanka dla każdego... bo ona jak pójdzie do domu gdzie będzie sama i znowu na tron wlezie to będzie znowu okropna....[/QUOTE] dlatego fota z zabawką nie - za słodziutka na nie jest można pomyśleć że to cudna cziłałka :loveu: takie ma ładne z profilu stojące - pies polujący Quote
ania0112 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 no do ogłoszeń... przecież nie na portal randkowy :) no fakt nie będzie to fajne, ja jak widziałam nieznany tel bo dzwonili o Leniego to zamiast się cieszyć to wiedziałam, ze na 99% czeka mnie głupia rozmowa.. a tu mała kruszynka, szczeniaczek i faktycznie trochę tych ludzi pitu pitu będzie, to ułóż ogłoszenie takie ostrzejsze, mniej korzystne to już sporo łasi ci odpadnie... możesz zastrzec, ze oddasz do domu z psem, twój pies twoje prawo - dobrze będzie! jak ona na tym zdjęciu morduje pluszaka - aż tak słodko to nie wygląda...;) kurcze ja bym dała bo ona lubi się bawić i szaleć i to obrazuje... Quote
wilczy zew Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Jak fajnie tam macie :loveu: Upolowały bobra? Quote
zerduszko Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='ania0112'] to ułóż ogłoszenie takie ostrzejsze, mniej korzystne to już sporo łasi ci odpadnie... [/QUOTE] Efekt byłby, gdyby ci ludzie pitu pitu czytali ogłoszenia... Do mnie dzwonili z pytaniami typu ile miesięcy ma pies, a pies 14 lat :P Quote
AnkaG Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Ruda jest supcio :) Reszta także :) Fota dwóch aniolecków na dywaniku boska :) Quote
JankaBezZiemii Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 szpieg z krainy deszczowców :cool3: Quote
Recommended Posts