JankaBezZiemii Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 posłuchaj - ogród to ma być radość i przyjemność jeśli lubisz owijać owijaj - ja nie znoszę a foty wiosenne z nieowijanego ogrodu pokażę Ci jak chcesz ;) Quote
Saththa Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='malawaszka']Magda ma już takiego wielkiego że chyba nie sposób go owinąć :lol:[/QUOTE] ale ma dobra pamięć ;) Quote
malawaszka Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='JankaBezZiemii']posłuchaj - ogród to ma być radość i przyjemność jeśli lubisz owijać owijaj - ja nie znoszę a foty wiosenne z nieowijanego ogrodu pokażę Ci jak chcesz ;)[/QUOTE] nie lubię owijać :lol: mam zmarznięte moje królewieńskie dłonieczki :evil_lol: przez to! mimo, że w rękawiczkach robiłam dziś... pokaż foty wiosenne Quote
JankaBezZiemii Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='malawaszka']nie lubię owijać :lol: mam zmarznięte moje królewieńskie dłonieczki :evil_lol: przez to! mimo, że w rękawiczkach robiłam dziś... pokaż foty wiosenne[/QUOTE] jutro - muszę głęboko grzebnąć chyba na dysku przenośnym ukwiecę Cię całą ;) nie napinaj się - jak będziesz potem patrzeć i wspominać że zmarzłaś i łapki pokłułaś to przynajmniej mnie już tak się nie podoba ;) Quote
malawaszka Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 co Ty - przy mojej sklerozie to ja już jutro zapomnę o tym, że zmarzłam :lol: Quote
JankaBezZiemii Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='malawaszka']co Ty - przy mojej sklerozie to ja już jutro zapomnę o tym, że zmarzłam :lol:[/QUOTE] zatem czas zrzucić się na wspomagacze zanim zapomnisz żeś powinna :diabloti: jesteś mało asertywna - trzeba zawołać czego się potrzebuje ;) Quote
malawaszka Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='JankaBezZiemii'] jesteś mało asertywna - trzeba zawołać czego się potrzebuje ;)[/QUOTE] KASYYYYYYY :roflt: Quote
JankaBezZiemii Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='malawaszka']KASYYYYYYY :roflt:[/QUOTE] nie wołasz :shake: jak się czyta Twoje wątki to taki lajt jest :cool3: wszystko się samo płaci głośno wołaj! albo niech się drą inni - tyle masz psów ... ;( postaram się pomagać i będę żebrać wespół w zespół ;) Quote
JankaBezZiemii Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 tak mnie na sentymenty wzięło pamiętasz Magdę co mi Miszkę przywiozła? z Łodzi co się z nią dzieje nie wiesz? teraz już jej nie widzę a pamiętam tylko jakieś koszmarne wpisy że chodziła z dzieckiem w zimę ulotki roznosić ... nie odzywała się? Quote
JankaBezZiemii Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='malawaszka']na pw Ci napiszę ...[/QUOTE] no a ja nic nie mam do ukrycia i tu napiszę a co! przyjedziemy do Ciebie do spa! wezmę Aresa żeby wyluzował, młodego bo świat poznawać w końcu musi nie? i Myszora bo on jeździć lubi :D poza tym oczywiście dzieciory ( no siłą rzeczy) i babcię bo inaczej doopa z Aresem :diabloti: cieszysz się co nie? :multi: Quote
JankaBezZiemii Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='malawaszka']przeogromnie :evil_lol:[/QUOTE] tak też sądziłam ale w końcu masz w tytule oddział psychiatryczny - dla nas jak znalazł :diabloti: edit zerknęłam w kalendarz - świetny termin na nowy rok gdzieś z tydzień wolnego wyjdzie pakujemy torby :eviltong: Quote
wilczy zew Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='JankaBezZiemii']no a ja nic nie mam do ukrycia i tu napiszę a co! przyjedziemy do Ciebie do spa! wezmę Aresa żeby wyluzował, młodego bo świat poznawać w końcu musi nie? i Myszora bo on jeździć lubi :D poza tym oczywiście dzieciory ( no siłą rzeczy) i babcię bo inaczej doopa z Aresem :diabloti: cieszysz się co nie? :multi:[/QUOTE] Właśnie po to buduje zimowy domek :evil_lol: Quote
JankaBezZiemii Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='wilczy zew']Właśnie po to buduje zimowy domek :evil_lol:[/QUOTE] znaczy się kojec? budka z wybiegiem? hmmm no ja to w sumie mogę jak flaszkę wrzuci ale dzieciory też? i babcia staruszka? ale pewnie masz rację - nie ma się co cackać :nono: niech się hartują! no ... :diabloti: Quote
wilczy zew Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Zobaczysz co,kojec to już jest,buda też :-) Wybieg biędzie duży,to wszyscy bedą mogli zażywać ruchu na świerzy powietrzu :lol: Quote
JankaBezZiemii Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='wilczy zew']Zobaczysz co,kojec to już jest,buda też :-) Wybieg biędzie duży,to wszyscy bedą mogli zażywać ruchu na świerzy powietrzu :lol:[/QUOTE] hmmm ale u niej to śnieg już ... przemyślę jednak :diabloti: edit!!!! zapomniałam! cholera jasna - Biedrona mówi że jednak jedziemy - dawno nie podóżowała a lubi! Quote
ania0112 Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 no śnieg śnieg w końcu ferie zimowe zrobisz rodzinie ;) Quote
malawaszka Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 aście się rozgadały po nocy jak muszę robotę kończyć i pisać tam mądre rzeczy a nie tu... o przyjemnościach, odwiedzinach, ach :loveu: Quote
JankaBezZiemii Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='ania0112']no śnieg śnieg w końcu ferie zimowe zrobisz rodzinie ;)[/QUOTE] ferie to ja na jakiejś Majorce poproszę czy innych Seszelach :diabloti: a i tym moim jak tyłki wymarzną to jakieś takieś nieszczęśliwe som :shake: Quote
JankaBezZiemii Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='malawaszka']aście się rozgadały po nocy jak muszę robotę kończyć i pisać tam mądre rzeczy a nie tu... o przyjemnościach, odwiedzinach, ach :loveu: szalona :p Quote
ania0112 Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 pitu pitu majorka... już widze jak ładujesz pieski na kwarantanne a potem do samolotu do luki bagażowej..:megagrin::megagrin: i po majorce i seszelach :cool1: Quote
wilczy zew Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Wiesz,Malawaszka ma jeszcze jeden domek zimowy dla gości :evil_lol: Quote
JankaBezZiemii Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='ania0112']pitu pitu majorka... już widze jak ładujesz pieski na kwarantanne a potem do samolotu do luki bagażowej..:megagrin::megagrin: i po majorce i seszelach :cool1:[/QUOTE] a niech siedzą! w bagażowym niech siedzą babcie, psy i dzieciory ... a ja w byznes klasssss :loveu: [quote name='wilczy zew']Wiesz,Malawaszka ma jeszcze jeden domek zimowy dla gości :evil_lol:[/QUOTE] no co to za domek - powiedz w reszcie no :placz: Quote
malawaszka Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='wilczy zew']Wiesz,Malawaszka ma jeszcze jeden domek zimowy dla gości :evil_lol:[/QUOTE] na bogato a co! :p Quote
Recommended Posts