Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']
A jak już tak o tym znów, to dziewięciomiesięczny Bolt ma obkamienione zęby jak 5,5 letnia Lizka :crazyeye: Ile on te zęby ma - 5 miesięcy?![/QUOTE]

widocznie bardziej uzywa :lol: albo mniej dba :razz:

Posted

[quote name='zerduszko']Lizka dba naturalnie, gówna spożywa w dużych ilościach :evil_lol:[/QUOTE]

kurde... Ty wiesz, ze to działa :razz:

Fix nie ma nawet grama kamienia na zebach :evil_lol:

Posted

[quote name='zerduszko']O ja pitole! http://img818.imageshack.us/img818/3262/dxlf.jpg

Gadaj co chcesz, ale on ma na pewno mniej lat ;) Duży pies się szybciej starzeje i koniec :P
A jak już tak o tym znów, to dziewięciomiesięczny Bolt ma obkamienione zęby jak 5,5 letnia Lizka :crazyeye: Ile on te zęby ma - 5 miesięcy?!

no jak go troszkę puszczam ze smyczy i patrzę jak biega to już mu nie daję 10 - z 8, mimo tego że tyle mu dali w Krk schronie 2 lata temu :D ale mnie stresuje jak jest luzem - niby super się pilnuje - tzn odbiega daleko dość, ale na wołanie wrca biegusiem, tylko że dziś rano tak widziałam, ze za którymś razem niekoniecznie miał ochotę wrócić jak sobie hycnął przez rów i gdzieś chciał biec... szkoda, że nie mam dużych psów które by go w razie czego sprowadziły na ziemię...

Posted

Kurde psy to takie przewrotne stworzenia... robiłam Zgredkowi badanie krwi niedawno bo coś mi się nie podobał i wyszło, że ma lekką anemię - pani dr zaleciła witaminy, kwas foliowy i... kiszoną kapustę :lol: zakupiłam więc i co? i Zgredek który zje WSZYSTKO - kapusty kiszonej NIE będzie jadł :motz: cała reszta burków kapustą się zajada, a Zgredek nie i już! ech...

Posted

Ja ucieralam anemikowi Hippowi bialy ser z zoltkiem, dostawal tez parzona watrobke. Do tego paste vitaminowa dla psow, Lavete i ludzki zelazowy - OLIMP CHELA-FERR Forte

Posted

[quote name='zerduszko']No to C mu możesz czym innym zastąpić. No jakbyś kiedyś potrzebowała większych ilości kwasu foliowego, Ty :P[/QUOTE]

:eviltong: a Ty już nie potrzebujesz? ja jeszcze za młoda jestem :errrr:

wit c daję mu póki co w tabletach, a jak będę na targu to kupię zurawinkę suszoną

Posted

[quote name='malawaszka']:eviltong: a Ty już nie potrzebujesz? ja jeszcze za młoda jestem :errrr:

wit c daję mu póki co w tabletach, a jak będę na targu to kupię zurawinkę suszoną[/QUOTE]

Suszona żurawina zawiera bardzo mało wit c, dlatego właśnie "wyschła"

Posted

[quote name='marako']Duch na pierwszym planie, czy Kenzo?[/QUOTE]

Dropsik na pierwszym planie :loveu:

Na TVN24 pokazywali awanturę o drogę na wsi,bo trzeba płoty przestawiać ale to nie były Brudzowice,kobiety się prawie pobiły.

Posted

[quote name='malawaszka']ja jeszcze za młoda jestem :errrr: [/QUOTE]

Tak tak moja droga za młode jesteśmy, a zegar nam bije. Ciotka Ty weź się tam sprężaj, bo wiesz :diabloti:

Posted

[quote name='wilczy zew']

Na TVN24 pokazywali awanturę o drogę na wsi,bo trzeba płoty przestawiać ale to nie były Brudzowice,kobiety się prawie pobiły.
widziałam to na wiocha.pl :)
[video=youtube;bn2To-mCx-4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bn2To-mCx-4[/video]

http://img853.imageshack.us/img853/2024/tj8n.jpg
cudeńko:loveu:

a wrzosowiska masz piękne! ja zrobiłam sobie w ogródku namiastkę ale to nie to samo, co prawdziwe wrzosowiska.

Posted

no normalnie kurna zimno jest jak diabli - teraz też się robi coraz zimniej - już trzecia noc z rzędu taka :angryy: jakaś masakra normalnie! Bryzie i Kenzowi napchałam koce do bud i w nocy właziłam im do środka zobaczyć czy mają tam ciepło i na szczęście jest ok, ale kurde... przesada!!!