malawaszka Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 Dzisiaj odwiedziła nas rodzinka ze swoja małą nową stafficzką - urocze stworzonko :lol: nawet bez brody :D ale dostałam parę razy buziola i obsypałam się wysypką :D ogryzę wam kanapę :lol: zjem Lunkowego zająca oho! tam jest szczekający dom :D że co? JA nie dam rady?? Quote
malawaszka Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 co by tu... :hmmmm: śledzika a może sałatkę :lol: Quote
Pink Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Sliczna mala krowka :loveu: Staffiory to "milosc" mojego TZ-ta - no ale on alergik kontaktowy i takie latajace igielki, to dla niego zabojstwo :lol: Quote
WATACHA Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Staficzki są świetne:loveu:.Ciekawe co wcześniej lizała:cool3: Quote
zerduszko Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Takie dzidzie są boskie! Szczególnie u kogoś. I nie wiem czemu, ale zawsze najbardziej mnie śmieszą włoski pod ogonem ;) Quote
Saththa Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Oj i na jaką ładną sesję się złapała dziewczynka;) Quote
malawaszka Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Cudny dzień dziś mieliśmy :lol: miałam jechać na dogtrekking do Iwanowic, ale oczywiście leń w mej doopie zwyciężył i nie wstałam rano :splat: no więc żeby sobie to zrekompensować, a nie siedzieć w domu i się wkurzać zrobiliśmy sobie II Brudzowicki Dogtrekking :errrr: Eksplorowaliśmy nowe miejsca fantastyczne!!! Gdzie ja będę jeździć jak tu wkoło mam jeszcze mnóstwo nieodkrytych pięknych zakątków :loveu: i co najważniejsze - żadnych ograniczeń w kwestii ilości trekingujących psów :lol: na początek ekipa i Mission Impossible czyli wspólne zdjęcie :evil_lol: Quote
Saththa Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 mnie sie las marzy zeby ludzi nie było :mdleje: Quote
malawaszka Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 mysmy dziś spotkali tylko jedną rodzinkę i to przy samym początku lasu - dalej się nie zapuszczają :D chyba, że myśliwi i przez nich niestety nie poszliśmy tam gdzie chcieliśmy wrr Quote
Saththa Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='malawaszka']mysmy dziś spotkali tylko jedną rodzinkę i to przy samym początku lasu - dalej się nie zapuszczają :D chyba, że myśliwi i przez nich niestety nie poszliśmy tam gdzie chcieliśmy wrr[/QUOTE] no z psami bez syczy przy mysliwych to strach mimo wszystko... Quote
malawaszka Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 no strach i dlatego jak wyszliśmy w dolinie gdzie jest sporo ambon to lustrowałam te ambony czy puste czy zasiedlone :angryy: kurdupli i tak by nie dojrzeli w wysokich trawach :D ale nas owszem... a jak wiadomo to jełopy są i potrafią do siebie nawzajem też strzelać... no i jak z daleka usłyszałam coś co mogło być strzałem to zawróciliśmy Quote
AnkaG Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Wyglądasz jak wyprowadzacz psów ha ha. Ale ładna z ciebie kobietka :) Quote
zerduszko Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Ale co te foty takie mikro? :shake: Dawaj większe i więcej! Quote
malawaszka Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='zerduszko']Ale co te foty takie mikro? :shake: Dawaj większe i więcej![/QUOTE] żebym wyglądała jak ładna kobietka :errrr: większe będą psie :D Quote
Saththa Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='malawaszka']no strach i dlatego jak wyszliśmy w dolinie gdzie jest sporo ambon to lustrowałam te ambony czy puste czy zasiedlone :angryy: kurdupli i tak by nie dojrzeli w wysokich trawach :D ale nas owszem... a jak wiadomo to jełopy są i potrafią do siebie nawzajem też strzelać... no i jak z daleka usłyszałam coś co mogło być strzałem to zawróciliśmy[/QUOTE] Ehhhh do dupy... ja jak usłyszałam jak strzelili do oznakowanego psa myśliwskiego, który to biegł w ich strone się przywitac to mi sie słabo zrobiiło... Quote
malawaszka Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 no niestety... to są zjeby i trzeba mieć na uwadze, że można spotkać zwłaszcza w takich terenach jak nasze no to ruszamy Piździa podjarana, no chodźcie szybciej chodźcie :lol: Quote
Saththa Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 http://img62.imageshack.us/img62/4932/w9ym.jpg o jakie oczka radosne!!! http://img32.imageshack.us/img32/8255/rner.jpg mistrzyni drugiego planu!! Quote
malawaszka Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 dwie czarne doopki :loveu: i więcej doopk.. ekhem :evil_lol: :loveu: Quote
Saththa Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 http://img703.imageshack.us/img703/1773/4kg1.jpg moge adoptować? Pieknie ;) Quote
malawaszka Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='Saththa']http://img703.imageshack.us/img703/1773/4kg1.jpg moge adoptować? Pieknie ;) ale tylko z pakiecie z Piździą :evil_lol: wykorzystaliśmy obróżkę od Pink :) Jarek próbował wziąć Piździę na ręce - mission failed :lol: Quote
malawaszka Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 idziemy Piździa daje radę :lol: Quote
Recommended Posts