Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj odwiedziła nas rodzinka ze swoja małą nową stafficzką - urocze stworzonko :lol: nawet bez brody :D ale dostałam parę razy buziola i obsypałam się wysypką :D

ogryzę wam kanapę :lol:

zjem Lunkowego zająca

oho! tam jest szczekający dom :D

że co? JA nie dam rady??

Posted

Cudny dzień dziś mieliśmy :lol: miałam jechać na dogtrekking do Iwanowic, ale oczywiście leń w mej doopie zwyciężył i nie wstałam rano :splat: no więc żeby sobie to zrekompensować, a nie siedzieć w domu i się wkurzać zrobiliśmy sobie II Brudzowicki Dogtrekking :errrr: Eksplorowaliśmy nowe miejsca fantastyczne!!! Gdzie ja będę jeździć jak tu wkoło mam jeszcze mnóstwo nieodkrytych pięknych zakątków :loveu: i co najważniejsze - żadnych ograniczeń w kwestii ilości trekingujących psów :lol:

na początek ekipa i Mission Impossible czyli wspólne zdjęcie :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']mysmy dziś spotkali tylko jedną rodzinkę i to przy samym początku lasu - dalej się nie zapuszczają :D chyba, że myśliwi i przez nich niestety nie poszliśmy tam gdzie chcieliśmy wrr[/QUOTE]

no z psami bez syczy przy mysliwych to strach mimo wszystko...

Posted

no strach i dlatego jak wyszliśmy w dolinie gdzie jest sporo ambon to lustrowałam te ambony czy puste czy zasiedlone :angryy: kurdupli i tak by nie dojrzeli w wysokich trawach :D ale nas owszem... a jak wiadomo to jełopy są i potrafią do siebie nawzajem też strzelać... no i jak z daleka usłyszałam coś co mogło być strzałem to zawróciliśmy

Posted

[quote name='malawaszka']no strach i dlatego jak wyszliśmy w dolinie gdzie jest sporo ambon to lustrowałam te ambony czy puste czy zasiedlone :angryy: kurdupli i tak by nie dojrzeli w wysokich trawach :D ale nas owszem... a jak wiadomo to jełopy są i potrafią do siebie nawzajem też strzelać... no i jak z daleka usłyszałam coś co mogło być strzałem to zawróciliśmy[/QUOTE]

Ehhhh do dupy...

ja jak usłyszałam jak strzelili do oznakowanego psa myśliwskiego, który to biegł w ich strone się przywitac to mi sie słabo zrobiiło...