Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no ogrodek mnie sie baardzo podoba , kawal dobrej roboty i bedziecie mieli mase satysfakcji jak juz palcem nie trza bedzie pokazywac hihihi ale to szybciutko pojdzie
zdjecia ... jak zwykle twoje maluchy sa swietne

Posted

Robią nam drogę, zdjęli już wierzchnią warstwę, nie ma przejazdu, okoliczni oczywiście postawiali płoty w linii drogi, a teraz wojują żeby nie przestawiać ich... wyzywają, kłócą się jedni z drugimi - masakra jakaś - dno totalne :angryy: teraz przez nich będzie się ta budowa pewnie odwlekać... wrr

Posted

malawaszka napisał(a):
Robią nam drogę, zdjęli już wierzchnią warstwę, nie ma przejazdu, okoliczni oczywiście postawiali płoty w linii drogi, a teraz wojują żeby nie przestawiać ich... wyzywają, kłócą się jedni z drugimi - masakra jakaś - dno totalne :angryy: teraz przez nich będzie się ta budowa pewnie odwlekać... wrr

Zrób porządek z nimi :-x

Tak:chainsaw: albo tak :snipersm:

:evil_lol:

Posted

no z plotami i granicami w sercach jest to ciezki temat hihihi zwlaszcza dla tych starszawych ale mlodzi tyz nie bardzo sie kwapia oddac cos ze " swego" za to cudze zawsze i bez wahania
a my czekamy na szamba ekologiczne zamiast dawno obiecanej kanalizy i tyz sa hryje mimo ze w calosci platne przez gmine

Posted

malawaszka napisał(a):
No i budowa drogi zawieszona przez tydzień - przyjedzie geodeta, zrobi rozgraniczenie i dopiero będzie się działo bo tu pewnie "żodyn" nie ma zrobione dokładnie hahaha

Nooo, to pewnie miejscowi już sztachety szykują :evil_lol: ..na geodetów

Posted

Ania znalazłaś już w tym Opolu?

Kto mi powie co się robi z cebulami lilii? mam je wykopać?

No i Margi - wykiełkowało mi trochę (za mało :placz:) sasanek - co mam z tym zrobić dalej???? :oops:

Posted

Cebule lilii zostawiasz w ziemi.
Sasanki trzeba przepikować ( przesadzić )w inne miejsce,ale dopiero jak będą miały kilka listków (2-3 ).
Nie martw się w przyszłym roku znowu dostarczę marychę :evil_lol:

Posted

ania0112 napisał(a):
Tak, fundacja fioletowy pies w poniedziałek zrobi pa.... mam nadzieję, ze domek okażę się taki jak przez telefon:roll:

super - trzymam kciuki, żeby domek był fajny!!!

a jeszcze mi powiedzcie - czy z liatrą się coś robi na zimę? albo z tym co ma w kłosach?

Posted

Klosy mozesz zostawic, jak Ci przekwitniety widok nie przeszkadza, to czesc nasion sie wysieje. Na zime nic sie nie robi, ona normalnie zimuje w gruncie.

Posted

no to jeszcze mi się przypomniało o co miałam pytać :oops: co się robi z liśćmi konwalii???? wyglądają teraz paskudnie! i co się robi z liśćmi tych kwiatów, które dostałam od marako??? zapomniałam czy to były irysy??? :oops: boszzz ja tego nigdy nie przyswoję :placz: