Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
o dupach o cyckach - co tu się wyprawia :lol:

a ja widziałam ŚWIETLIKI!!!!!! marako wywróżyłaś mi je chyba :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: idę sobie idę - zmierzcha się, Bryzka i Fender zażywają spaceru - nagle stanęłam jak wryta i patrzę, wytrzeszczam oczy i myślę... matko ale jestem przemęczona :lying: dopiero po chwili dotarło do mózgu, że to świetliki najprawdziwsze, piękne magiczne ahhhhh

To dzięki tym nocnym spacerom :).Ja ostatni raz świetliki widziałam ze 20 lat temu i myślę, że w tym momencie zrobiłyby na mnie większe wrażenie niż kiedyś

Posted

Dzięki dziewczyny - jakoś musimy dać radę - trzymajcie kciuki - jutro operacja malutkiej usuwanie oczka i operacja łapy Furiatki - dwie na raz chciałam to będę miała

a tymczasem coś dla rozryki - odnalezione po latach zdjęcia z dzieciństwa :lol: całe życie miałam żal do rodziców, że nie mam zdjęć z dzieciństwa a tu proszę - znalazły się :evil_lol:

przebieranki :lol: ja to ta mniejsza w za dużych portkach i za dużej czopie :D

i dalej jakies przebieranki - chyba, a przynajmniej mam taką nadzieję, że nie chadzałyśmy tak na co dzień haha

:lol:

bezpieczny pokój zabaw dla dzieci - silniki od łodzi i butelki :D żyjemy :D

Posted

MISIE :D

Zdjęcie z historią - na buźce mam plastry, a pod nimi szwy - poturbował mnie pies :lol: bokser sąsiadki bo dawała mi jakieś ciacho, a on myślał, że to jemu - zatem ja przekorna dusza od tego czasu zamiast bać się psów... no wiadomo - poszło w drugą stronę :evil_lol:

i qń - wypchany słomą, trzeszczący - ale jaki był wytrzymały!

hahaha ten mały niedorobek na rowerku to ja

Posted

Fajny bobas byłaś.:lol: Chyba miałaś takie hobby jak chodzenie w czapkach bo na większości zdjęć je masz na głowie.

Za psie dziewczyny trzymamy :kciuki:

Posted

zerduszko napisał(a):
Moze wszy miałaś? :evil_lol:

jakbym miała wszy to nikt by mi czapki nie pożyczył :eviltong: a to wszystko jakieś za wielkie czapy - chyba miałam jakiś mus przebierania się do zdjęć :D

Posted

Może miałaś niewyjściową fryzurę i do zdjęcia ci ją zakrywali? :lol:
A tak serio, to jesteś do siebie niesamowicie podobna ;)

Jak poszły operacje?

Posted

ja całe życie mam niewyjściową fryzurę więc możliwe że zaczęło się to od dzieciństwa :lol:

a operacje - poszły dobrze, u Furii dobrze bardzo, u Viki poszło dobrze - gorzej było potem - podczas wybudzania się dostała silnych ataków padaczki - 3 pod rząd i musiała zostać u doktora na noc bo oczko krwawiło za mocno, teraz już jest ok na tyle na ile u niej może być ok - taki telegraficzny skrót

Posted

[quote name='malawaszka']

u Viki poszło dobrze - gorzej było potem - podczas wybudzania się dostała silnych ataków padaczki - 3 pod rząd i musiała zostać u doktora na noc bo oczko krwawiło za mocno, teraz już jest ok na tyle na ile u niej może być ok - taki telegraficzny skrót[/QUOTE]
bidusia........... :(

Posted

Śliczne fotki Ciebie- malca. A z plastrami to już w ogóle.
Takie łóżeczka z kratkami to powszechne były kiedyś, pamiętam ich sporo u jakiejś młódzieży młoszej ode mnie. :)
A teraz lecę na drugi wątek pourlopowo wstecz poczytać coś tam za przejścia miała.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...