WATACHA Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 malawaszka napisał(a):o dupach o cyckach - co tu się wyprawia :lol: a ja widziałam ŚWIETLIKI!!!!!! marako wywróżyłaś mi je chyba :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: idę sobie idę - zmierzcha się, Bryzka i Fender zażywają spaceru - nagle stanęłam jak wryta i patrzę, wytrzeszczam oczy i myślę... matko ale jestem przemęczona :lying: dopiero po chwili dotarło do mózgu, że to świetliki najprawdziwsze, piękne magiczne ahhhhh To dzięki tym nocnym spacerom :).Ja ostatni raz świetliki widziałam ze 20 lat temu i myślę, że w tym momencie zrobiłyby na mnie większe wrażenie niż kiedyś Quote
agaga21 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 a co tu ostatnio taka cisza? monika, wszystko gra? Quote
asher Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Cześć Matko Waszko od Sznupków :-) Widzę, że u Ciebie nadal fyfnaście psów?;) Quote
malawaszka Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 agaga21 napisał(a):a co tu ostatnio taka cisza? monika, wszystko gra? nie gra... nic nie gra :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/230705-Waszkowe-sznupy-mikro-Furia-mini-Figa-i-maxi-SAJAN-a-PUNIA-BATUMI-i-BELLA-w-DS?p=21074939#post21074939 asher napisał(a):Cześć Matko Waszko od Sznupków :-) Widzę, że u Ciebie nadal fyfnaście psów?;) albo i jeszcze więcej :splat: Quote
asher Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Ojej, biedna malutka, biedna Ty :( Fyfnaście psich bid, to i problemów multum :glaszcze: Trzymam kciuki za psinkę. Quote
malawaszka Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 Dzięki dziewczyny - jakoś musimy dać radę - trzymajcie kciuki - jutro operacja malutkiej usuwanie oczka i operacja łapy Furiatki - dwie na raz chciałam to będę miała a tymczasem coś dla rozryki - odnalezione po latach zdjęcia z dzieciństwa :lol: całe życie miałam żal do rodziców, że nie mam zdjęć z dzieciństwa a tu proszę - znalazły się :evil_lol: przebieranki :lol: ja to ta mniejsza w za dużych portkach i za dużej czopie :D i dalej jakies przebieranki - chyba, a przynajmniej mam taką nadzieję, że nie chadzałyśmy tak na co dzień haha :lol: bezpieczny pokój zabaw dla dzieci - silniki od łodzi i butelki :D żyjemy :D Quote
malawaszka Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 :-o z Babcinką naszą ['] nie wiem czy ja chodziłam po domu w czapce? Quote
malawaszka Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 MISIE :D Zdjęcie z historią - na buźce mam plastry, a pod nimi szwy - poturbował mnie pies :lol: bokser sąsiadki bo dawała mi jakieś ciacho, a on myślał, że to jemu - zatem ja przekorna dusza od tego czasu zamiast bać się psów... no wiadomo - poszło w drugą stronę :evil_lol: i qń - wypchany słomą, trzeszczący - ale jaki był wytrzymały! hahaha ten mały niedorobek na rowerku to ja Quote
malawaszka Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 póki co tyle - ależ mam z tych zdjęć radochę, aż się musiałam podzielić:multi: Quote
Fides79 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 cudne te foty z dzieciństwa :p http://img19.imageshack.us/img19/491/atzd.jpg łóżko z 'kratami' - widać 'psychiatryk' od początku był Ci pisany :evil_lol:;):lol: Quote
Margi Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Fajny bobas byłaś.:lol: Chyba miałaś takie hobby jak chodzenie w czapkach bo na większości zdjęć je masz na głowie. Za psie dziewczyny trzymamy :kciuki: Quote
zerduszko Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Moze wszy miałaś? :evil_lol: Ło ale słodko. Masakra, ale żeś mnie :placz: http://img19.imageshack.us/img19/491/atzd.jpg Quote
malawaszka Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 zerduszko napisał(a):Moze wszy miałaś? :evil_lol: jakbym miała wszy to nikt by mi czapki nie pożyczył :eviltong: a to wszystko jakieś za wielkie czapy - chyba miałam jakiś mus przebierania się do zdjęć :D Quote
WATACHA Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Ha,ha,ha ale super te fotki chyba poszukam swoich ;) Quote
Saththa Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 http://img41.imageshack.us/img41/6596/j7ay.jpg ales podobna do siebie :) Na sankach zdjecie bardzo mnie się podoba :loveu: Quote
weszka Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Cudne są takie stare zdjęcia :loveu: A z czapkami rzeczywiście coś miałaś ;) Quote
asher Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Może miałaś niewyjściową fryzurę i do zdjęcia ci ją zakrywali? :lol: A tak serio, to jesteś do siebie niesamowicie podobna ;) Jak poszły operacje? Quote
malawaszka Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 ja całe życie mam niewyjściową fryzurę więc możliwe że zaczęło się to od dzieciństwa :lol: a operacje - poszły dobrze, u Furii dobrze bardzo, u Viki poszło dobrze - gorzej było potem - podczas wybudzania się dostała silnych ataków padaczki - 3 pod rząd i musiała zostać u doktora na noc bo oczko krwawiło za mocno, teraz już jest ok na tyle na ile u niej może być ok - taki telegraficzny skrót Quote
agaga21 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='malawaszka'] u Viki poszło dobrze - gorzej było potem - podczas wybudzania się dostała silnych ataków padaczki - 3 pod rząd i musiała zostać u doktora na noc bo oczko krwawiło za mocno, teraz już jest ok na tyle na ile u niej może być ok - taki telegraficzny skrót[/QUOTE] bidusia........... :( Quote
ulana Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Śliczne fotki Ciebie- malca. A z plastrami to już w ogóle. Takie łóżeczka z kratkami to powszechne były kiedyś, pamiętam ich sporo u jakiejś młódzieży młoszej ode mnie. :) A teraz lecę na drugi wątek pourlopowo wstecz poczytać coś tam za przejścia miała. Quote
anetta Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Ale super te wspominki z dzieciństwa!! :shiny::happy1: [url]http://img689.imageshack.us/img689/8509/nys3.jpg[/url] :lol: Quote
malawaszka Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 dawno nie było fot :lol: przygarnij kropka :loveu: :turn-l: Dropsewicz zdominowany hahaha Quote
Recommended Posts