Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obejrzałam - pięknie zrobione. I pięknie ryczłam, zwłaszcza pod koniec jak ten psiak podchodzi do bramy, która kiedyś była jego... Wysiadłam już wtedy.
Puszczenie dzieciakom to świetna myśl.

Posted

Na szyi miała usuwanego guza, a łapy jej zabandażowali, żeby nie drapała szyi bo tam nie ma jak zabezpieczyć, ale jeszcze tylko 4 dni... odliczam jak do zbawienia :mdleje: okropne te paputy są i wyobrazam sobie jak źle jej się przez to chodzi

Posted

strasznie smutny wyraz pysia ma bryza :(
ta łysa szyja wygląda dziwnie, taka pomarszczona, jakby po nużycy...no ale jakby miała nużycę, to raczej nie tylko szyja by łysiała.

Posted

[quote name='malawaszka'] okropne te paputy są i wyobrazam sobie jak źle jej się przez to chodzi[/QUOTE]

nie wiem czy Cię topocieszy ale Tazzman z jednym takim łąził 16 dni. baaa nawet biegał... wiem, że młodszy i moze inaczej odczuwał (szlag go wie) ale nie było super bardzo źle. :calus:

Posted

[quote name='malawaszka']Szyja jest wygolona by była operowana - odrośnie, a pomarszczone - starym ludziom też skóra wisi :( Bryza chyba jest bardzo stara...[/QUOTE]

no właśnie wygląda na staruszkę. posiwiałe oczka, pyszczek...dobrze, że trafiła do ciebie. nawet jeśli już jej się prawdziwy dom by nie trafił, to choć dożyje w godziwych warunkach otoczona troską. strasznie smutny los szczególnie tych porzuconych, niekochanych psich staruszków :(