marako Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Na tatuaż był sprawdzany? (żeby coś dojrzeć często trzeba wyszorować ucho porządnie i nawet wtedy nie zawsze dobrze widać). Quote
malawaszka Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 w uchu to chyba nie bo uszy ma kopiowane - pachwinę mają jutro sprawdzić o ile pozwoli, pies jest przestraszony, pewnie obolały - przy obcinaniu tego syfu z łap pokazywał zęby... Quote
marako Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Ładny pies piękna duża głowa, w ogóle fajny z budowy. Może jednak czyjś, choć po stanie sierści wygląda, jakby długo już był bezdomny. Quote
AnkaG Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 To trzymamy dalej za dupcię Zgredkową. Fajny misio :) Oby czyjś ... A sprawdziłam ocet na upierdliwych trawkach co mi przy ścianie domu rosną - działa. Quote
Fides79 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 a to Zgredulec, delikatniusi bardzo z niego chłopak no ale niech się goi, bo ile można się martwić o takie chucherko Fajny ten chłopczyk z Radomia, widać ze zaniedbany, ale może uda się ustalić co to za jegomość, oby jak najszybciej :p A sprawdziłam ocet na upierdliwych trawkach co mi przy ścianie domu rosną - działa. dobrze wiedzieć :D Quote
agaga21 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 o, super, że znalazł się dt dla hasiorka. z tego co piszesz to fajny psiak, być może ktoś żałuje, że go nie dopilnował i pies mu zwiał. Quote
marako Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Że też ja nie mogę teraz nikogo brać do siebie... Przybył mi następny do rozmyślań (bo o Brunerku wciąż myślę), mam słabość do dużych sznauców. Quote
ania0112 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Marako a Mondusią widziałaś? my z mamą to mówimy, ze on ma mine jak nasz Brokat - taki nieborak.. Quote
ulana Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='ania0112']teraz u małejwaszki nudy!!! ;) Zostały jej 3 psy "rezydenty" i 1 tymczas - Furcia... zwykły normalny dom :) Ale maławaszka dzisiaj jedzie po pieska i zrobi mu przetrzymanie parogodzinne (oby oby) i dzisiaj do kojca ma przyjechać starszy psiak - Fender :)[/QUOTE] Dzięki. :) To faktycznie - sami swoi. Guz Zgredka gdzieś mi umknął, ale trzymam kciuki za gojenie. Olbrzymek rozczulający z tymi uszami jak czułki :) Quote
malawaszka Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 wczorajsze zdaje się albo przedwczorajsze - już nie wiem bo codziennie tak samo... i pada pada pada... Quote
annika Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='malawaszka']wczorajsze zdaje się albo przedwczorajsze - już nie wiem bo codziennie tak samo... i pada pada pada...[/QUOTE] jedynie pocieszające jest to że pada tylko deszcz, - dziś znajomi przesłali nam zdjęcie wielkich lodowych kul które podczas wczorajszego gradobicia w Tychach zmasakrowały im samochód:grab: Quote
zerduszko Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 U nas wczoraj tez było masakryczne gradobicie, moje auto całe.. ale miałam chwilę grozy jak zaczęło padać :shake: Quote
malawaszka Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 [quote name='zerduszko']U nas wczoraj tez było masakryczne gradobicie, moje auto całe.. ale miałam chwilę grozy jak zaczęło padać :shake:[/QUOTE] nooo jak byłam wczoraj w Rybniku to chyba zaczynało się zbierać na tą burzę bo widziałam taką naładowaną prądem chmurę - zbliżała się mrucząc ... zwinęłam się szybciutko jak tylko psa dostałam :lol: a potem mi Jarek czytał z netu że ludzie mają pomasakrowane samochody, okna w domach i w ogóle Quote
anetta Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 http://img2.stylowi.pl//images/items/o/201305/stylowi_pl_ogrod_beata-jakubczyk-beatajakubczyk-on-pinterest_7451098.jpg bardzo fajne, podoba mi się :cool3: Zaraz, zaraz a Sajan to gdzie pojechał?? Dobrze że hasior długo miejsca nie zagrzał. A jak ktoś go szuka? I co teraz ze Zgredkiem będzie jak mu się to papra? nie można zwykłych szwów założyć czy już wolisz żeby samo się zagoiło? śmieszne uchi ma ten olbrzym :lol: Szkoda psiaka:( Quote
malawaszka Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 Sajan pojechał do domu do Jaworzna :) a jak ktoś szuka huskyego to już nie mój problem - niech szuka skutecznie - ogłoszenia wiszą w necie, pies nie miał na sobie nic, chipa też nie - mnie tacy "szukający" denerwują i wcale mi ich nie żal - Lays też chyba nie tęskni... Zgredkowi teraz już MA SIĘ GOIĆ!!! tą nić rozpuszczalna, która się nie rozpuściła wyjęłam - ona już tam była niepotrzebna i tylko ropiała; teraz wznoszę modły, zeby się zagoiło - jak nie będzie dobrze jutro to pojutrze jadę do weta po antybiotyk, ale chciałam tego uniknąć bo on i tak ma dużo leków już... Olbrzymek jutro opuszcza schronisko i jedzie do hotelu Quote
malawaszka Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 ostrzegam - jak któraś w pracy to może zostawcie na później bo ja się uwyłam jak głupia... wakacje nadchodzą, a tu akurat sznupek został bohaterem klipu Fundacji Dr Lucy http://www.youtube.com/watch?v=WEhSgMDdHbo [video=youtube;WEhSgMDdHbo]http://www.youtube.com/watch?v=WEhSgMDdHbo[/video] Quote
Saththa Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Kurcze... chyba mnie posta nie dodało ... W każdym razie, nie bede w ogóle oglądać :shake: Quote
malawaszka Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='Saththa']Kurcze... chyba mnie posta nie dodało ... W każdym razie, nie bede w ogóle oglądać :shake:[/QUOTE] :lol: dodało tylko w "waszkowych" :D Quote
Saththa Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='malawaszka']:lol: dodało tylko w "waszkowych" :D[/QUOTE] Ha... bardzo smieszne :lol: nie ogarnełam :lol: Quote
marako Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Obejrzałam, chyba puszczę w moich klasach przed wakacjami. Quote
malawaszka Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='marako']Obejrzałam, chyba puszczę w moich klasach przed wakacjami.[/QUOTE] a to jest świetna myśl!!! Quote
Recommended Posts