Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w uchu to chyba nie bo uszy ma kopiowane - pachwinę mają jutro sprawdzić o ile pozwoli, pies jest przestraszony, pewnie obolały - przy obcinaniu tego syfu z łap pokazywał zęby...

Posted

To trzymamy dalej za dupcię Zgredkową.
Fajny misio :) Oby czyjś ...

A sprawdziłam ocet na upierdliwych trawkach co mi przy ścianie domu rosną - działa.

Posted

a to Zgredulec, delikatniusi bardzo z niego chłopak
no ale niech się goi, bo ile można się martwić o takie chucherko

Fajny ten chłopczyk z Radomia, widać ze zaniedbany, ale może uda się ustalić co to za jegomość, oby jak najszybciej :p

A sprawdziłam ocet na upierdliwych trawkach co mi przy ścianie domu rosną - działa.

dobrze wiedzieć :D

Posted

Że też ja nie mogę teraz nikogo brać do siebie...
Przybył mi następny do rozmyślań (bo o Brunerku wciąż myślę), mam słabość do dużych sznauców.

Posted

[quote name='ania0112']teraz u małejwaszki nudy!!! ;) Zostały jej 3 psy "rezydenty" i 1 tymczas - Furcia... zwykły normalny dom :) Ale maławaszka dzisiaj jedzie po pieska i zrobi mu przetrzymanie parogodzinne (oby oby) i dzisiaj do kojca ma przyjechać starszy psiak - Fender :)[/QUOTE]

Dzięki. :) To faktycznie - sami swoi.
Guz Zgredka gdzieś mi umknął, ale trzymam kciuki za gojenie.

Olbrzymek rozczulający z tymi uszami jak czułki :)

Posted

[quote name='malawaszka']wczorajsze zdaje się albo przedwczorajsze - już nie wiem bo codziennie tak samo... i pada pada pada...[/QUOTE]
jedynie pocieszające jest to że pada tylko deszcz, - dziś znajomi przesłali nam zdjęcie wielkich lodowych kul które podczas wczorajszego gradobicia w Tychach zmasakrowały im samochód:grab:

Posted

[quote name='zerduszko']U nas wczoraj tez było masakryczne gradobicie, moje auto całe.. ale miałam chwilę grozy jak zaczęło padać :shake:[/QUOTE]

nooo jak byłam wczoraj w Rybniku to chyba zaczynało się zbierać na tą burzę bo widziałam taką naładowaną prądem chmurę - zbliżała się mrucząc ... zwinęłam się szybciutko jak tylko psa dostałam :lol: a potem mi Jarek czytał z netu że ludzie mają pomasakrowane samochody, okna w domach i w ogóle

Posted

http://img2.stylowi.pl//images/items/o/201305/stylowi_pl_ogrod_beata-jakubczyk-beatajakubczyk-on-pinterest_7451098.jpg
bardzo fajne, podoba mi się :cool3:

Zaraz, zaraz a Sajan to gdzie pojechał?? Dobrze że hasior długo miejsca nie zagrzał. A jak ktoś go szuka?

I co teraz ze Zgredkiem będzie jak mu się to papra? nie można zwykłych szwów założyć czy już wolisz żeby samo się zagoiło?

śmieszne uchi ma ten olbrzym :lol: Szkoda psiaka:(

Posted

Sajan pojechał do domu do Jaworzna :) a jak ktoś szuka huskyego to już nie mój problem - niech szuka skutecznie - ogłoszenia wiszą w necie, pies nie miał na sobie nic, chipa też nie - mnie tacy "szukający" denerwują i wcale mi ich nie żal - Lays też chyba nie tęskni...

Zgredkowi teraz już MA SIĘ GOIĆ!!! tą nić rozpuszczalna, która się nie rozpuściła wyjęłam - ona już tam była niepotrzebna i tylko ropiała; teraz wznoszę modły, zeby się zagoiło - jak nie będzie dobrze jutro to pojutrze jadę do weta po antybiotyk, ale chciałam tego uniknąć bo on i tak ma dużo leków już...

Olbrzymek jutro opuszcza schronisko i jedzie do hotelu