Hanna R. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='malawaszka'] o!! prosze!!! 8) a szafe już widziałaś :evilbat: Halo ! Ale W SZAFIE ma być - a nie tak luzem :evil: NIE MOGE!!! TAM TERAZ LUNA URZĘDUJE :evilbat: No nie ! ONA TO ŚWIŃSTWO WYPIJE ! :o Quote
malawaszka Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):błagam was, bo ja też sie posikałam i w dodatku wyję :lol: spokojnie Maga to problem qtory tyka coraz wieksza czesc kobiet damy rade ;) to sie leczy!!!! widziałam plakat :evilbat: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 malawaszka napisał(a):dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):błagam was, bo ja też sie posikałam i w dodatku wyję :lol: spokojnie Maga to problem qtory tyka coraz wieksza czesc kobiet damy rade ;) to sie leczy!!!! widziałam plakat :evilbat:z Kaczyńskim :o Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):błagam was, bo ja też sie posikałam i w dodatku wyję :lol: spokojnie Maga to problem qtory tyka coraz wieksza czesc kobiet damy rade ;) to sie leczy!!!! widziałam plakat :evilbat:z Kaczyńskim :o waszka masz plakat z Kaczynskim :o Quote
PIKA Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):błagam was, bo ja też sie posikałam i w dodatku wyję :lol: spokojnie Maga to problem qtory tyka coraz wieksza czesc kobiet damy rade ;) to sie leczy!!!! widziałam plakat :evilbat:z Kaczyńskim :o A Kaczka dobra jest na schorzenia urologiczne? :o Quote
malawaszka Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 NO TO JUŻ JEST POMÓWIENIE!!!!! Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'][quote name='Maga100']błagam was, bo ja też sie posikałam i w dodatku wyję :lol: spokojnie Maga to problem qtory tyka coraz wieksza czesc kobiet damy rade ;) to sie leczy!!!! widziałam plakat :evilbat:z Kaczyńskim :o A Kaczka dobra jest na schorzenia urologiczne? :o jest pomocna w pewnych sprawach ale tylko mezczyznom :roll: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 dbsst napisał(a): waszka masz plakat z Kaczynskim :o w szafie :o w której przesiaduje :o to ja już się nie dziwię, że stała sie ona taka :-? Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Baby ja juz nie mogę :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Baby ja juz nie mogę :lol: :lol: :lol: :lol: tylko NIE POPUSZCZAJ!!!! bo to już będzie PANDEMIA!!!! Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 malawaszka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Baby ja juz nie mogę :lol: :lol: :lol: :lol: tylko NIE POPUSZCZAJ!!!! bo to już będzie PANDEMIA!!!!jeszcze trzymam ale z oczu mi leci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Baby ja juz nie mogę :lol: :lol: :lol: :lol: tylko NIE POPUSZCZAJ!!!! bo to już będzie PANDEMIA!!!!jeszcze trzymam ale z oczu mi leci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mocz :o Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Baby ja juz nie mogę :lol: :lol: :lol: :lol: tylko NIE POPUSZCZAJ!!!! bo to już będzie PANDEMIA!!!!jeszcze trzymam ale z oczu mi leci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mocz :o :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: nie mogę!!!!!!!!!! :roflt: :roflt: :roflt: Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka'][quote name='Alicjarydzewska']Baby ja juz nie mogę :lol: :lol: :lol: :lol: tylko NIE POPUSZCZAJ!!!! bo to już będzie PANDEMIA!!!!jeszcze trzymam ale z oczu mi leci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mocz :o :o :o :o Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Baby ja juz nie mogę :lol: :lol: :lol: :lol: tylko NIE POPUSZCZAJ!!!! bo to już będzie PANDEMIA!!!!jeszcze trzymam ale z oczu mi leci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mocz :o :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: nie mogę!!!!!!!!!! :roflt: :roflt: :roflt:nie , łezy Maga a tobie co leci 8) :wink: Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka'][quote name='Alicjarydzewska']Baby ja juz nie mogę :lol: :lol: :lol: :lol: tylko NIE POPUSZCZAJ!!!! bo to już będzie PANDEMIA!!!!jeszcze trzymam ale z oczu mi leci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mocz :o :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: nie mogę!!!!!!!!!! :roflt: :roflt: :roflt: NIE MOGIĘ ! :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 muszę to jakoś przerwać bo mi zaleją topic Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska']Baby ja juz nie mogę :lol: :lol: :lol: :lol: tylko NIE POPUSZCZAJ!!!! bo to już będzie PANDEMIA!!!!jeszcze trzymam ale z oczu mi leci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mocz :o :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: nie mogę!!!!!!!!!! :roflt: :roflt: :roflt:nie , łezy Maga a tobie co leci 8) :wink: buuuuuuhahahah widze ze to godzina zwierzen hahahahhahaha niezla fota Waszeczko ;) :lol: Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Maga a tobie co leci 8) :wink: skąd? :o Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): Maga a tobie co leci 8) :wink: skąd? :o opowiedz o wszystkiem 8) Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 oj, baby, tak mnie rozbawiłyscie, że spac mi się odechciało i co ja mam teraz biedna zrobić? :( Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Maga100 napisał(a):oj, baby, tak mnie rozbawiłyscie, że spac mi się odechciało i co ja mam teraz biedna zrobić? :( ze mna bedziesz tu siedziec cichutko Quote
Recommended Posts