Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szukałam, ale trudno stwierdzić co jest aktualne, z ostatnich dni nie ma żadnych info,no nic, TZ właśnie przejeżdża przez stolyce, wiec albo będzie :lol: albo :motz:+ jakiś objazd

Posted

wiosnaaaaaaaaa i jak jeszcze wróci zima to.... :x

najnowsze hobby piździ - w kanapie siedzi kot

Księciunio wygrzewa gnaty

i Figa... zbieraczka kurde - zbiera wszystkie zabawki, najbardziej te piszczące, naciska żeby piszczały i drze japę na zabawkę :shock:

Posted

odważyłam się dziś i puściłam Figę ze sznupka... kurde ja to jestem panikara straszna, a Figa jest bardzo mądra i nie próbowała uciekać... momenty jak się zaciągał jakimś zapachem powodowały przyspieszenie tętna u mnie :D ale dała się odwołać od tego
a tu - posiedzę i pomyślę czy warto iść z Wami na spacer

Posted

piękną pogodę mieliście dzisiaj na spacer:lol:

Furiatka to straszna śmisznota, rozczulająca przy okazji:p

fajnie ze Fidze dałaś troszkę swobody i ze sie ładnie zachowywała :multi:
a tak przy okazji, jak ona tak znosi te zabawki to czasem sobie jakiejś ciąży nie uroiła?

Zgredziu uroczy z ta swoja dziadowska miną;)

a Dropsik zaroślaczek mocno sobie upodobał to kocie legowisko :evil_lol:

Posted

[quote name='Fides79']
a tak przy okazji, jak ona tak znosi te zabawki to czasem sobie jakiejś ciąży nie uroiła?
[/QUOTE]

:crazyeye: Ty wiesz, że nawet mi to przez myśl nie przemknęło... nie wiem kurde jakem specjalista od psiego rozrodu, nie wiem :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ooo ja też czekam na zieleń!!![/QUOTE]
jak zieleń, jak zieleń?:lookarou: dziś ma być znowu -7 w nocy, w weekend to i w dzień na minusie:sad:

Hector też czuje myszy, ostatnio na spacerze był takim kopaczem, że nawet powieki miał z ziemi:mad:

Posted

mnie sie taka myśl nasunęła, bo znajomej suka, co prawda labka, ale właśnie jak miała ciążę urojoną to sobie zabawki znosiła, najchętniej te piszczące
musiałabyś pookrywać wszystkie i Figę obserwować, trochę ucierpiała by na tym reszta bandy, no ale cóż :roll: