anetta Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Nawet nie wiem :hmmmm: Nie jeżdżę w tamte rejony. Może poszukaj w sieci? Quote
annika Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 szukałam, ale trudno stwierdzić co jest aktualne, z ostatnich dni nie ma żadnych info,no nic, TZ właśnie przejeżdża przez stolyce, wiec albo będzie :lol: albo :motz:+ jakiś objazd Quote
malawaszka Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 wiosnaaaaaaaaa i jak jeszcze wróci zima to.... :x najnowsze hobby piździ - w kanapie siedzi kot Księciunio wygrzewa gnaty i Figa... zbieraczka kurde - zbiera wszystkie zabawki, najbardziej te piszczące, naciska żeby piszczały i drze japę na zabawkę :shock: Quote
malawaszka Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 a jaki ona ma głos :crazyeye: chyba jednak jest niewyrośniętym średniakiem Quote
malawaszka Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 to chyba ostatnie zdjęcia zanim ich nie ostrzygę bo wyglądają jak kloszardzi :lol: Quote
malawaszka Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 odważyłam się dziś i puściłam Figę ze sznupka... kurde ja to jestem panikara straszna, a Figa jest bardzo mądra i nie próbowała uciekać... momenty jak się zaciągał jakimś zapachem powodowały przyspieszenie tętna u mnie :D ale dała się odwołać od tego a tu - posiedzę i pomyślę czy warto iść z Wami na spacer Quote
wilczy zew Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='malawaszka']wiosnaaaaaaaaa i jak jeszcze wróci zima to.... :x nic nie mówię... to Figa jest samowystarczalna :) biedny ten Dropsikowy ogonek :) http://img46.imageshack.us/img46/6637/dsc0008jj.jpg Quote
malawaszka Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 o tutaj mi serce zaczęło bić szybciej Quote
malawaszka Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 dziadulec dzisiaj niby fajnie ale taki wolniejszy był Quote
agaga21 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 widzę, że nasze dzisiejsze słoneczko i do was dotarło :) w końcu ciepłe foty :) Quote
Saththa Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 http://img23.imageshack.us/img23/8330/dsc0034drg.jpg kurcze rzeczywiscie Futrzaki :lol: Czekam az tło będzie zielone :loveu: Quote
Margi Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Psiaczki radośnie biegają.Chyba czują wiosnę.:lol: Quote
Fides79 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 piękną pogodę mieliście dzisiaj na spacer:lol: Furiatka to straszna śmisznota, rozczulająca przy okazji:p fajnie ze Fidze dałaś troszkę swobody i ze sie ładnie zachowywała :multi: a tak przy okazji, jak ona tak znosi te zabawki to czasem sobie jakiejś ciąży nie uroiła? Zgredziu uroczy z ta swoja dziadowska miną;) a Dropsik zaroślaczek mocno sobie upodobał to kocie legowisko :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='Fides79'] a tak przy okazji, jak ona tak znosi te zabawki to czasem sobie jakiejś ciąży nie uroiła? [/QUOTE] :crazyeye: Ty wiesz, że nawet mi to przez myśl nie przemknęło... nie wiem kurde jakem specjalista od psiego rozrodu, nie wiem :lol: Quote
annika Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='malawaszka']ooo ja też czekam na zieleń!!![/QUOTE] jak zieleń, jak zieleń?:lookarou: dziś ma być znowu -7 w nocy, w weekend to i w dzień na minusie:sad: Hector też czuje myszy, ostatnio na spacerze był takim kopaczem, że nawet powieki miał z ziemi:mad: Quote
Fides79 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 mnie sie taka myśl nasunęła, bo znajomej suka, co prawda labka, ale właśnie jak miała ciążę urojoną to sobie zabawki znosiła, najchętniej te piszczące musiałabyś pookrywać wszystkie i Figę obserwować, trochę ucierpiała by na tym reszta bandy, no ale cóż :roll: Quote
Recommended Posts