Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria'][URL]http://img69.imageshack.us/img69/4104/dsc0020iw.jpg[/URL]
kupiłabyś temu psu takie łóżko jak ma Figa!!! :diabloti:[/QUOTE]

nie zasłużył :p

Trzymajcie kciuki za Bibi :( jest kiepsko... raz lepiej raz gorzej, ostatnie dni to ciągły stres ... ja bardzo przeżywam, a nawet nie chcę myśleć jak przeżywa Dona :(

Posted

[quote name='malawaszka']Trzymajcie kciuki za Bibi :( jest kiepsko... raz lepiej raz gorzej, ostatnie dni to ciągły stres ... ja bardzo przeżywam, a nawet nie chcę myśleć jak przeżywa Dona :([/QUOTE]
Trzymam... okropne to :( Nie lubię :(

Posted

Filmiki obejrzałam, zdjęcia również :) świetnie się bawią pieski. Figa ma cudny pycholek. Zgredka to ten śnieg nieźle od środka mrozi. Telepie się biedaczek. mam bardzo podobnego kota do Twojego ;)

Posted

Bibi huśtawka, ale chyba jest na równi pochyłej już :( jutro badanie krwi kontrolne bo ostatnio miała silną anemię; troszkę je bo już nie chciała jeść, teraz ze strzykawki papki wciąga, nie mam siły pisać o tym... bardzo się boję

Posted

[quote name='wilczy zew']Jak ranka Zgredka?[/QUOTE]

przemywam, zasypuję zasypką... ale mogłoby być lepiej; mimo podawania tamoxifenu guzek trochę urósł :( zwiększyłam dawkę