Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
nie wolno !!!!! bo za g... pojdziesz ty siedziec napewno!
ale jak bys miala ogrodzone, z tabliczka ze pies i zlego psa to .... moglyby go na twoim terenie pogryzc

no właśnie "jakbym miała"... już teraz miałam nadzieję, że się ojciec wq... i powie, robimy ogrodzenie na gwałt... to musiały mendy skruszone przyleźć i teraz już ojciec jest przekonany, że więcej nic nam nie ukradną bo będą się bali :angryy:

aa w ogóle to załamka... znowu próbuję się nie dać grypie, mam dziś gorączkę i jestem taka zmulona, poszłam z psami na spacer bo one mają w nosie czy j chora czy nie - iść trzeba... no i Figa tak fajnie biegała bo wzięłam ją na linkę długą i podobało jej się... kręciłam filmiki... właśnie zrzuciłam z telefonu i co się okazuje :scream_3: nakręcone mam dokładnie pomiędzy tym co chciałam kręcić :placz: tyle fajnych filmików miałam mieć a mam guzik ech

Posted

tych zasad to juz dawno nie ma
a jak nie te to inne przyjda, przynajmniej u nas to troche trwalo i pare razy na ostro az dali spokoj
a ty sie napij jakiego alkoholu coby na pohybel grypie, proponuje pieprzowke!!!!
nie daj sie !!!!!

Posted

Katerinas napisał(a):
malawaszka - zdrówka!

A w kwestii złodziei... cóż - pozostaje współczuć. :roll: Może chociaż zwykłą siatkę załóżcie? I na niej co chwila tabliczki "zły pies"?

u nas najgorsze jest to, że działka duża i żeby nawet zwykłą siatką grodzić to kasy dużo potrzeba... zobaczymy co będzie dalej

mam wyniki - Zgredek jak na niego dobrze :multi:

Luna ma podwyższoną tą cholerną fosfatazę zasadową dwukrotnie (ona to ma podwyższone już dość długo bo poprzednie badania też było, ale mniej) - możliwe, że jakieś zaczynają się problemy stawowe - oby tylko to, muszę poszukać i poczytać bo ma też trójglicerydy za wysokie, mocznik za niski,

Posted

kurcze... to jak działka duża, to koszt, kosztem. Ale trzeba by było tę siatkę w podmurówkę zakotwiczyć. Bo inaczej złodzieję i siatkę gwizdną. :roll:
A jak podmurówka, nawet zwykły beton, to koszt wzrasta... :roll:

Super, że Zgredek ma dobre wyniki. :)

Posted

malawaszka napisał(a):
tak - to jest bardzo prawdopodobne że to jest posterylkowe

U mnie posterylkowa Sonia juz trzy razy nalala Grzesiowi w buty, bo zbyt dlugo spal :D

Moni, jaka dawke opokanu wetka przypisala, bo Zgredziuch to maluszek ?
Po pierwszej dawce mocniejszej, nalezy zejsc do nizszych i trzymac psiula na leku az wydobrzeje :)
Ten lek jest stosunkowo lagodny dla zoladka, ale oslona bardzo wskazana.

Posted

Erhan napisał(a):
U mnie posterylkowa Sonia juz trzy razy nalala Grzesiowi w buty, bo zbyt dlugo spal :D

Moni, jaka dawke opokanu wetka przypisala, bo Zgredziuch to maluszek ?
Po pierwszej dawce mocniejszej, nalezy zejsc do nizszych i trzymac psiula na leku az wydobrzeje :)
Ten lek jest stosunkowo lagodny dla zoladka, ale oslona bardzo wskazana.

1/4 tabletki kazała dawać

Posted

wilczy zew napisał(a):
Zupełnie inna psica na tej lince.Jak reaguje na człowieka jak ma taką swobodę?

Nie masz nawet kieliszka zwykłej wódki?

wilczy no wiesz??? nie poznaję Cię :lol:

a Figa jak reaguje - jestem bardzo mile zaskoczona bo bardzo fajnie trzymała momentami kontakt, oglądała się na mnie i miałam wrażenie jakby szukała oparcia, sprawdzała czy jestem, były też chwile że wyrywała do przodu, ale więcej było takich fajnych i ani razu nie pokładała się nawet jak linka się napięła jak zmieniałam kierunek, ona jest bardzo mądra i kochana, a w domu rozrabia na całego

Posted

[quote name='zerduszko']Alkohol, prezerwatywy, seks... widać od razu z kim ostatnio przebywasz :diabloti:

i rokenrol :stupid:

jeszcze trochę to spróbujecie mi wmówić,że jestem wielbłądem :lol: