malawaszka Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 bo świat jest nuesprawiedliwy :evil: ot i dlaczego :( Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 muszę się pochwalić - robimy już dach!!! jest coraz bliżej końca - z każdym dniem bliżej!!! Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='malawaszka']muszę się pochwalić - robimy już dach!!! jest coraz bliżej końca - z każdym dniem bliżej!!! oj to ja zbieram już towar na parapetówę :wink: 8) Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 qrcze waszka suuuuuuuuuuuuuuuuuperanki domus bedzsz miec sliczny :D chyba sie do Ciebie przeprowadze i bedziemy razem ogladac magde m Quote
agabass Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 waszeczko moze nas adoptujesz bo my tez mażymy o takiej chacie :wink: Quote
Guest bernulka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='PIKA']Widze Waszka, ze Ci sie paluszki omsknęły i to kilakkrotnie :lol: A co piłaś? :lol: 8) :lol: :lol: kilakkrotnie kilakkrotnie kilakkrotnie :lol: :evilbat: Wasia to kiedy sie moge wprowadzać? :evilbat: paździoszki Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 adoptuje???? ja sie z Wami ożenie :multi: :lol: Quote
Guest bernulka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 malawaszka napisał(a):adoptuje???? ja sie z Wami ożenie :multi: :lol: JA jeszcze sie żenić nie moge, ale adoptowac mnie mozesz jak najbardziej 8) :lol: paździoszki :multi: Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 hhaha no dobra Paździoszku Ciebie moge adoptować :lol: Quote
Patka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Sliczny domek a kiedy winiec na dach zrobicie staropolskim zwyczajem ;) Quote
agabass Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 a z nami żeń się żeń :lol: ciekawe co to bedzie hahahahaha Quote
Pasavera Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 ło matko, tosz to dworek normalnie :angel: :angel: :angel: A jak szybko wzniesiony :o "Moge tu zamieszkać?" :lol: :oops: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
LAZY Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Cudny dworek!!! Czujemy sie zaproszeni na parapetówe! :drinking: Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Patka napisał(a):Sliczny domek a kiedy winiec na dach zrobicie staropolskim zwyczajem ;) po każdym etapie był "winiec" :lol: czyt. mała sucha brzózka :lol: teraz będzie po położeniu dachówki :lol: ahh Pass pewnie że mozesz :D a na parapetówkę oczywiście zapraszam :drinking: Quote
Agga Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Waszuniu ja sie juz wpraszam na parapetówkę :drinking: Quote
PIKA Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Paździoszku spostrzegawacza jestes :lol: [quote name='malawaszka']ja sie z Wami ożenie :multi: :lol: A to musimy chyba do Holandii pojechac :roll: Bo TU, a tym badziej TERAZ to jest to niemozliwe :-? A palac cudowny :D Quote
daga10011 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='malawaszka']muszę się pochwalić - robimy już dach!!! jest coraz bliżej końca - z każdym dniem bliżej!!! Waszka-piekny dom :P :P :P .. Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 malawaszka napisał(a):adoptuje???? ja sie z Wami ożenie :multi: :lol: huuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrra bede miala zone ;) :lol: bo ze mna tez sie musisz ozenic :D Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Waszka, ale chaupa :o Piekna będzie :D A ten wieniec, to sie przypadkiem nie nazywa wiecha? :lol: No i ponawiam pytanie, co to jest Magda M? :oops: Quote
Hanna R. Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Waszka - strasznie śliczny Twój domek jest ! Naprawdę ! Quote
Hanna R. Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='asher'] No i ponawiam pytanie, co to jest Magda M? :oops: Magda M - to serial na TVN. Prawniczo- milosny. Wszyscy w nim sa PIĘKNI , BOGACI I SZCZĘŚLIWI ! A jeśli szczęśliwi nie są - to tylko chwilowo . W roli głównej - Joasia Brodzik. Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Dzięki Haniu. Już prawie wszystko wiem :lol: Jeszcze tylko jedno pytanko, co to znaczy prawnico - miłosny? Czyli, że zgodny z obecnie obowiązującą linią polityczną? :hmmmm: Quote
Hanna R. Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Hahaha :lol: Poprawiłam. Bohaterowie w pierwszych dwóch odcinkach byli niezaangażowani politycznie. Teraz nie wiem, czy coś się zmieniło . 8) Quote
Maga100 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Waszka, chaupa jak marzenie, oczywiście czuję się zaproszona na parapetówkę :evilbat: i oczywiście pokierujesz mnie jak tam dojechać :evilbat: Quote
PIKA Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Maga100']Waszka, chaupa jak marzenie, oczywiście czuję się zaproszona na parapetówkę :evilbat: i oczywiście pokierujesz mnie jak tam dojechać :evilbat: A to chyba najważniejsze w przypadku Magi, tym bardziej, ze ja będę z nią jechać i nie chciałabym, aby mnie gdzieś wywiozła i zgubiła :evilbat: Quote
Recommended Posts