Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jambi napisał(a):
no oczywiście, że trzymam, a jak juz sie okaże że jest dobrze to rzuce żarcikiem, który sobie specjalnie przygotowałam :)

bardzo chcę usłyszeć ten żarcik - BARDZO!!!! :modla: więc obym się okazała po raz zylionowy panikarą :oops:

dziś jest lepiej, nie dawałam mu przeciwbólowego... może wczoraj spacer był za długi - oby!

dzięki, że jesteście, a ja to jestem to mnie nie ma ... chyba mnie trafi...

Posted

Ja myślę,że może go stawy bolały.Pogoda jest sprzyjająca takim dolegliwościom,a jeszcze miał długi spacerek.Może dla niego to był większy wysiłek.

Posted

Erhan napisał(a):
Ja juz po pracy, wiec moge wypic browarka za zdrowie Zgredka, bo same kciuki moga byc nieskuteczne:roll:

to ja moge wino ze spritem wznieść za zdrowie Zgredosława;)

Posted

Za Zgredkowe zdrowie sznupie towarzycho też wypije piwko, żeby szybciej wyzdrowiał :knajpa: !
(Coś mi się zdaje, że alkoholowa impreza szykuje się :evil_lol: )

Posted

ach bardzo chętnie bym się przyłączyła, ale ja teraz jak matka z dziećmi boję się coś wypić w razie jakbym musiała na sygnale jechać do weta... tfu tfu tfu ale raczej nie bo jest lepiej niż wczoraj... głupia za daleko go wzięłam...ale dawał radę i chciał iść kurde...

Posted

biedny Zgredulek, dobrze, że mu troszkę lepiej dzisiaj i że Figa go pilnuje :lol:
trzymam kciuki, żeby się jutro okazało że to tylko małe przeforsowanie spacerkowe

Posted

AnkaG napisał(a):
Wzięłam wczoraj Kajcię na ręce, kiziam, wtuliłam nos w szyjkę a ta wrrr i cap mnie za nos...

hihi, z tym, że jakby Furiatka zrobiła ciap za nos to raczej byłby problem ...