malawaszka Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 jambi napisał(a):no oczywiście, że trzymam, a jak juz sie okaże że jest dobrze to rzuce żarcikiem, który sobie specjalnie przygotowałam :) bardzo chcę usłyszeć ten żarcik - BARDZO!!!! :modla: więc obym się okazała po raz zylionowy panikarą :oops: dziś jest lepiej, nie dawałam mu przeciwbólowego... może wczoraj spacer był za długi - oby! dzięki, że jesteście, a ja to jestem to mnie nie ma ... chyba mnie trafi... Quote
Margi Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ja myślę,że może go stawy bolały.Pogoda jest sprzyjająca takim dolegliwościom,a jeszcze miał długi spacerek.Może dla niego to był większy wysiłek. Quote
Saththa Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Erhan napisał(a):Ja juz po pracy, wiec moge wypic browarka za zdrowie Zgredka, bo same kciuki moga byc nieskuteczne:roll: to ja moge wino ze spritem wznieść za zdrowie Zgredosława;) Quote
sybil Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Za Zgredkowe zdrowie sznupie towarzycho też wypije piwko, żeby szybciej wyzdrowiał :knajpa: ! (Coś mi się zdaje, że alkoholowa impreza szykuje się :evil_lol: ) Quote
malawaszka Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 ach bardzo chętnie bym się przyłączyła, ale ja teraz jak matka z dziećmi boję się coś wypić w razie jakbym musiała na sygnale jechać do weta... tfu tfu tfu ale raczej nie bo jest lepiej niż wczoraj... głupia za daleko go wzięłam...ale dawał radę i chciał iść kurde... Quote
AnkaG Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Oby to przeciążenie dziadkowego organizmu :) Quote
agaga21 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 biedny zgredziu :( oby to nic poważnego nie było. trzymam mocno kciuki. Quote
malawaszka Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 zboczeniucha przevież tylko sobie tak tu siedzę... a legowisko samo za mną przyszło :grins: zaniosę je więc z powrotem na miejsce duża czarna kłamie! Quote
malawaszka Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 to JA tu jestem najsłodszym pieskiem guzik prawda a to mnie rozczuliło... Zgredek wczoraj... jak już w końcu zasnął po prochach... a Figa koło niego się tak położyła i leżała Quote
AnkaG Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 A jaka uchachana na fotach :) A Furiatka ma minę zdegustowaną :) Quote
malawaszka Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 hatorrrr hatorrrr JA tu rządzę, MNIE kochacie najbardziej, wszystko jest MOJE MOJEEEEEEEE nieprawdaż? i Figa odzyskała oczka, odsłoniłam troszkę, troszkę krzywo/... jak zwykle Quote
sybil Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Cudne są, a Figa baaardzo z siebie zadowolona :lol: Quote
malawaszka Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 opitoliłam małej ten mały pusty łebek - nożyczkami a duża wciąż czeka na fryzjerską wenę, wczoraj wyczesałam łobuz, krzykacz... :mad: Quote
AnkaG Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Oj zaraz łobuz krzykacz - taki maluni aniołek :) Quote
malawaszka Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 AnkaG napisał(a):Oj zaraz łobuz krzykacz - taki maluni aniołek :) no.... miałoby się ochotę ją wziąć, przytulić, wytarmosić, ale nie... można bez ręki zostac Quote
Fides79 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 biedny Zgredulek, dobrze, że mu troszkę lepiej dzisiaj i że Figa go pilnuje :lol: trzymam kciuki, żeby się jutro okazało że to tylko małe przeforsowanie spacerkowe Quote
AnkaG Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Wzięłam wczoraj Kajcię na ręce, kiziam, wtuliłam nos w szyjkę a ta wrrr i cap mnie za nos... Quote
malawaszka Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 AnkaG napisał(a):Wzięłam wczoraj Kajcię na ręce, kiziam, wtuliłam nos w szyjkę a ta wrrr i cap mnie za nos... hihi, z tym, że jakby Furiatka zrobiła ciap za nos to raczej byłby problem ... Quote
AnkaG Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Kajcia to pies Tz-ta. No i ma charakter pańcia ... :) Bez nosa po capcarapcap Furiatki? Quote
malawaszka Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 AnkaG napisał(a):Kajcia to pies Tz-ta. No i ma charakter pańcia ... :) Bez nosa po capcarapcap Furiatki? bez nosa albo z podziurkowanym - przygotowanym do zakładania kilku... kolczyków Quote
WATACHA Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Aż ciężko uwierzyć w to co piszesz o tych anielicach ;). Quote
zerduszko Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Przesłodkie są obie :D :loveu: Ty, a może Zgredka tak wykończyły amory? Przeholował? Quote
Recommended Posts